Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 525
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 095
  • София
Уфф, тези торби с вебер-а са мръснииии! Защо сяда отгоре Confounded

Защото са безплатни.

# 4 096

Защото са безплатни.

Тя и затова се е усмихнала така широко.

# 4 097
Не знам какво точно може Пепа, но който си е закачил чантата отзад на вратата, със сигурност може.

Чудя се тя дали може да премести дори и една от тия торби, дето е седнала отгоре им. Та кое е това "аll", дето го може? Joy Дежурната фалшива усмивка обаче е налице.

# 4 098
А на този коментар дали ще сложи сърчице? 🤔

# 4 099
Много интересни композиции в портретите на наша Пепа, като тази например - седнала върху строителните материали, или пък онази, с бялото трико дето се беше барнала, до някакъв валяк ли беше, не си спомням. Само едно нещо остава константа в различните фотоси - чантата Фурла. Тя отива на всичко 😂

# 4 100
Пепе в легло ли е легнала с тия дрехи, с които седя върху цимента?
Скрит текст:

# 4 101
Тия торби са 25-килограмови. Пепа не може да вдигне една, камо ли да подкара количката с всичките. С фурлата отгоре пък е меко казано нелепа. Чао, си Пепе, отдавна си чао.

Фичко дали ще отговори? Видният датски инженерин🤔

# 4 102
Толкова измъчена и състарена изглежда... С тази фалшива усмивка. Чак ми е тъжно.

# 4 103
На пепе приказките, че жените можели всичко да си ги повтаря като мантра в съня щом като  иска всичко да си свърши сама, но да ми ги мъдри публично, айде няма нужда тия мъже за какво са??Да се вее като прани гащи по яхтите и реките ли еее ми айде вънка от парцела.
Въобще не ми е нужно да мога всичко, а и да го мога няма да го свърша, тоя мъж за какво ми е вкъщи.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 00:49 от Анонимен

# 4 104
Някой го е тагнал Филип под поста и го пита защо оставя жена си да се занимава с това сама😆 коя от вас беше дами 😜

# 4 105
  • София
Щото и тя е мръсна. Joy
Тая жена няма снимка, на която да не е разкрачена или не си е вдигнала полата/роклята. Само се чекне.

Скрит текст:
П.П. Хахха, тази Ивета я знам. На повикване не софийските и благоевгрдските келеши.

# 4 106
  • София
Изскочи ми един мой стар коментар за Филип от месец май. Писала съм "На Филип определено не може да разчита  и е на път да прегори". Лош пророк се оказах.

# 4 107
Скрит текст:

Все си мисля, че смисълът на думата готвя е друг, а не е купуване на полуфабрикат и изпичането му във фурна, но явно радостната мама ги знае по-добре тези неща Thinking Тагването на Лидл е задължително, другият път може направо да ѝ я изпекат в магазина и няма да има нужда да "готви" Smiley

# 4 108
Можеше поне да я извади от тази тава.Ужасно гнусна снимка- остатъци от храна.

# 4 109
Можеше да се сети да я снима преди да я изплюскат поне.
Радостната да почва да поръчва от хепи и да ги тагва, има мегдан за спонсорство. 😂😁

Общи условия

Активация на акаунт