9 пентакли + 9 мечове + силата.

Далеч е обаче времето ,в което ще се осмеля да си изтегля дори една карта.
Сега да обясня ситуацията, за да са по-ясни и картите. Особено интересно ми беше да видя Дяволът в две от комбинациите, тъй като преди да помоля за карти доста натрапчиво си мислех "не, в този човек направо се вселява Дяволът от време на време, иначе няма как да се държи така".
Доста ме натоварва тяхната история. Не мисля, че при конфликт има праведна и грешна страна, и двете страни внасят по нещо, но определено едната страна в случая е силно увлечена в интриги и злословие, а на другата не й държат нервите. Различни характери, различни възприятия, различно ниво на осъзнатост. Знам, че са обсъждали проблема между тях много пъти, а той е от години, уж "добре, добре" и после пак постарому.
, животът ще стане по-лесен.
Чела съм интерпретации, че показва недостижимост, може би в други комбинации - да. Наблюдавала съм й проявленията доста. Нямам подредба, завършваща със Звезда, която да се е развила разрушително. "Лечебна карта", бавна.. доста бавна. Но поне показва правилна посока, а процесите на личностна трансформация са и бавни, и болезнени... Не знам вашите наблюдения какви са и дали може да се обобщава, предвид значимостта на цялата подредба за тълкуването.
Далеч е обаче времето ,в което ще се осмеля да си изтегля дори една карта.