Карти Таро тема 19

• 22 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Благодаря ти.
Последно- за дете нещо вижда ли се?

# 211
Изчакай малко с този въпрос.

# 212
Изчакай малко с този въпрос.

Изчаквам.

# 213
Забелязах го във фейсбук—групите,, и тук го казвате, но защо трябват инициали
От любопитство питам, образователно,  наистина искам да знам, не е за да крия инфо

Най- точните карти, съм изтегляла, когато контакта е на живо и човека е срещу мен. Дори една карта да е, описва не само най- важното, но и дава точна и пълна информация за човека и неговото състояние в момента, даже няма нужда от въпрос. Съвсем логично е да се питат картите с имена или най- малкото с инициали, тук в темата всеки е скрит зад измислено име, ако попита и без име или инициали, то как да се зададе въпроса на картите в този случай?! Нали всеки иска точен отговор за неговия въпрос, тогава трябва и конкретизиране.

# 214
Az sushto iskam da popitam, imeto e Hristo Gochev, kakvo shte se sluchi s nas?

# 215
Силки и a.nik, идвам да дам ОВ .
 На моя човек му се е бил спукал апендикса, та е било чистене, дренажи, промивки ...така че, познахте!  Той тази вечер ми каза, точно какво се било случило...Надявам се само да се възстанови бързо...

Благодаря ви , момичета!

Радвам се! Дали сме познали или не, важното е човека да се оправи и по - бързо да се възстанови. Обратната връзка беше изключително полезна. Благодаря и аз!

# 216
Привет, момичета! Не искам да действам този път импулсвино и тъй като съм леко наплашена по темата искам да помоля някой да ми тегли карти, ако може Simple Smile)
Мисля да отида на астролог (вече съм била, но за пръв път ведически) та, как би ми се отразила една такава консултация? Страх ме е да не се обезверя или да се свия в себе си още повече..
Благодаря, ако някой се навие. Аз съм с инициали С.

# 217
Az sushto iskam da popitam, imeto e Hristo Gochev, kakvo shte se sluchi s nas?
За съжаление, по картите, които изтеглих, не мога да кажа, че връзката се развива щастливо и има бъдеще.
8 меч обърната, 9 жезли обърната, 8 чаши
Без да навлизам в подробности, някой от двамата, за да се съхрани, ще си тръгне.
Мрачни са ми картите, нека и други да изтеглят.

# 218
Dobre shte pochakam

# 219
Привет, момичета! Не искам да действам този път импулсвино и тъй като съм леко наплашена по темата искам да помоля някой да ми тегли карти, ако може Simple Smile)
Мисля да отида на астролог (вече съм била, но за пръв път ведически) та, как би ми се отразила една такава консултация? Страх ме е да не се обезверя или да се свия в себе си още повече..
Отговарям ти тук. Таро е моят начин, поне засега. Картите са Колесницата, 7 меч, Шутът
Решила си да отидеш на консултация и ще го направиш. Вероятно комуникацията ще е писмена. След нея ще се чувстваш изпълнена със сили и нови възможности. Доста страхове ще бъдат опровергани и ще се очертаят нови пътища.
Съвсем няма защо да се страхуваш от консултацията.

# 220
Един идиотски въпрос. Знам, че Таро се използва за по сериозни ситуации.
Но си загубих любимите обеци днес, с целия акъл ги държах днес в чантата си.
Мислих мислих и попитах картите дали ще ги намеря.
Излязоха ми 8 пентакли, 2 чаши, 6 чаши.
Според мен няма да ги намеря, а по скоро ще хвърля напразни усилия да ги търся и ще ми е мъчно.

# 221
Отговарям ти тук. Таро е моят начин, поне засега. Картите са Колесницата, 7 меч, Шутът
Решила си да отидеш на консултация и ще го направиш. Вероятно комуникацията ще е писмена. След нея ще се чувстваш изпълнена със сили и нови възможности. Доста страхове ще бъдат опровергани и ще се очертаят нови пътища.
Благодаря!
Да, ако го сторя (ще е септемрви и ще бъде писмена за жалост, но жената така процедира и от Варна).
Ако има значение ще бъде на тема партньорства...
Тези 7меча малко ме тревожат

# 222
Един идиотски въпрос. Знам, че Таро се използва за по сериозни ситуации.
Но си загубих любимите обеци днес, с целия акъл ги държах днес в чантата си.
Мислих мислих и попитах картите дали ще ги намеря.
Излязоха ми 8 пентакли, 2 чаши, 6 чаши.
Според мен няма да ги намеря, а по скоро ще хвърля напразни усилия да ги търся и ще ми е мъчно.

Здравейте!  Аз мисля, че ще си намериш обеците. Помисли къде ги държиш обикновено, възможно е да си ги преместила несъзнателно, ако имаш джобове по дрехите, провери и там. Възможно е да са изпаднали и в чантата.
Не мисля, че са изгубени.
п.п. Въпросът ти не е идиотски. Таро се използва, за да помага във всякакви ситуации

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 07:51 от moniK

# 223
Скрит текст:
Благодаря!
Да, ако го сторя (ще е септемрви и ще бъде писмена за жалост, но жената така процедира и от Варна).
Ако има значение ще бъде на тема партньорства...
Тези 7меча малко ме тревожат

Как би ти се отразила астрологична консултация за отношения?
Моите карти са: Луната 5 ца чаши 5 ца пентакли  -  Какви точно са ти очакванията? Астрологията да ти помогне да влезеш във сериозна връзка, да си намериш подходящ партньор, да излезеш от сегашното си състояние на отчаяние ?! Не мисля, че с една астрологична прогноза, може да се " излекува" едно състояние, което явно продължава от доста време и не се променя. Ще ти кажат хубави неща, ще ти кажат къде грешиш в партньорствата, ще ти направят анализ на минали връзки, но това ли искаш да чуеш наистина? Защото по моите карти, аз мисля, че не можеш сама да се справиш със състоянието и периода в които се намираш и търсиш " патерица" да ти помогне и да се облегнеш на нея. Но къде остава личната отговорност тогава?! Не е лошо човек да си направи астрологична прогноза, но колкото и да е добър астролога, няма как да излекува състоянието ти. Дано правилно съм се изразила и не те обидя с нещо!

# 224
Здравейте, може ли да се включа и аз с един въпрос, да попитам дали ще се реализира тази възможност за работа при Б.Н. за която съм говорил с него, аз съм Т.И. и също ако може да попитам и за някакви срокове, защото ми се струва че трябваше да са в ход вече нещата. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт