И пак за изневярата...

• 26 491
  • 862
  •   1
Отговори
# 360
Ай ся пак я питайте що не се разведе и омъжи. И пак, и пак. Grinning

# 361
Щото любовникът е беден? Smile

# 362
Ай ся пак я питайте що не се разведе и омъжи. И пак, и пак. Grinning

хахаххахах, да, то нито е да се развеждам, нито е да се омъжвам.

# 363
И на мен ми е интересно липсата на секс в семейството по каква причина е. И двамата ли не го искат или ...само единия иска ма другия все не иска и накрая първия се отказва да си иска.

А това, че мъжът се досещал щом толкова време са без секс е просто удобна мисъл, но едва ли е вярна. Един мъж може да си затваря очите умишлено и да си измисля причини само и само да не се сблъска челно с истината. Той може би си е въобразил, че тя е асексуална и няма нужда от секс. Или че има хормонални проблеми или нещо от сорта. Той иска да вярва в тези неща и Пенка просто го оставя да си вярва в илюзиите.

# 364
секс няма, защото либидото при двамата е различно. Въпрос - като е било така, защо са се женили. Отговор - защото и е бил удобен/съвпадал за всичко друго(ех тоз пусти интерес). Сега се е сетила, че онзи компромис е довел до нейна "изконна" нужда и си я задоволява така, както намира за правилно.

# 365
Ако историята я разказва мъжът в семейството, който има любовница, ми звучи логично. Защо например Пенка каза „браво, момчета”, когато те я оплюха? Може ли жена хич да не се интересува какво прави извън времето с нея любовника й или какво всъщност мисли мъжа й?

# 366
Мъжът на 20 години все ще да е имал либидо, на 40 г. съвсем е увяхнало. Кой го знае какви лични проблеми има той, но факт е че са се разминали с половинката. Пенка още с първия пост и поне с още един си каза, че мъжът й не иска, ама Чукча да пита...

# 367
секс няма, защото либидото при двамата е различно. Въпрос - като е било така, защо са се женили. Отговор - защото и е бил удобен/съвпадал за всичко друго(ех тоз пусти интерес). Сега се е сетила, че онзи компромис е довел до нейна "изконна" нужда и си я задоволява така, както намира за правилно.

Да, била съм на 19. Мислех си, че с времето ще се нагласят нещата, имаше секс, не толкова, колкото ми се искаше, но търпимо. Сега няма, защото и аз не желая вече.

# 368
Ако историята я разказва мъжът в семейството, който има любовница, ми звучи логично. Защо например Пенка каза „браво, момчета”, когато те я оплюха? Може ли жена хич да не се интересува какво прави извън времето с нея любовника й или какво всъщност мисли мъжа й?

казах "Браво Момчета", защото имам чувство за хумор и те се правят на светци

# 369

Може, да. И да се интересува, и да не  - човекът е свободен. Или пък трябва и с него да си се врекат във вечна вярност, знам ли. Дали да изневериш или не, първо  е въпрос на лични нужди, нито е до лоялност, нито до очакванията на другия. Щото влезе ли ти в главата такава мисъл, все е тая ще го направиш или не.

# 370
ех, Дренка, все да влизаш ребром на всички! По твоята логика, ти какво четеш и пишеш във форума.
Точно Дренка знае какво пише. Аз й вярвам.

# 371
А, не, от мисли болести не се хващат. От физически контакт вече може...Та не е все тая.

# 372
the stranger,
В един прозорец гледали са двама.
Единият видял дъжда и кал.
Другият – зеленината, пролет и небето синьо.
В един прозорец гледали са двама.
та така..
от друга страна, какво щяхме да кажем на Пенка, ако беше написала, че се разбира с мъжа си, но е на 50г примерно, а той на 60г и той не може да я задоволи поради здравословен проблем.

# 373
Все едно няма други като Пенка наоколо.... Имам позната, от 10 години има връзка с колега. Смятате ли, че мъжът й не знае и вярва, че са само приятели и затова той я разкарва насам-натам с колата всеки ден и пътуват в чужбина уж по служебни поводи? Жената на колегата знае със сигурност. 10 години извънбрачна връзка е сериозна работа, не е търкане на епидермиси... Но не се развеждат. Явно тази ситуация ги устройва напълно.
За мен също би било адски изморително да водя двойнствен живот и ако срещна някой, който смятам, че е новата любов на живота ми, ще се разделя с мъжа ми, за да съм с него.
Но някак не вярвам да ми се случи.
Много са прави всички, които казаха, че изневярата изисква активност и не се случва ей така. Аз например не давам никакви аванси и ако някой започне да ми се овърта, ставам ледена кралица. Изобщо не искам да флиртувам, да опознавам други мъже, дори само интелектуално. Не искам да предприемам каквото и да било, което би довело до изневяра.

# 374
Ако сте приятели, ще се стигне до изневяра? Worried

Общи условия

Активация на акаунт