И пак за изневярата...

• 26 333
  • 862
  •   1
Отговори
# 765
Зашо си мислиш, че Пенка ще е супер загрижена какво мислят децата? Хората, които си имат друга връзка, са си намерили предварително поне 10 оправдания и в собствените си очи са чисти като сълза, даже са мъченици, защото не им е съвсем удобно. Трябва да се крият, при все че не вършат нищо нередно все пак.

# 766
Е, именно де...хич не й дреме за децата.

# 767
Пука й според нея - тя си е казала: "Децата като разберат как съм се мъчила, ще ме разберат". В превод: "Най-добре децата никога да не разбират, че големи сцени ше трябва да разиграя".

# 768
  • Далече, далече
Зашо си мислиш, че Пенка ще е супер загрижена какво мислят децата? Хората, които си имат друга връзка, са си намерили предварително поне 10 оправдания и в собствените си очи са чисти като сълза, даже са мъченици, защото не им е съвсем удобно. Трябва да се крият, при все че не вършат нищо нередно все пак.

Най-смешното е, че от толкова криене, пак не успяват да се скрият и всички разбират.

# 769
  • София
Наредихте се тук праведна до праведна, ей!
Не мисли за децата, защото изневерява тайно.
А, като реши че ѝ пърхат пеперудите и се разведе, всички са доволни, та и щастливи ли? newsm78

И в кой етап от силно честната игра започва и свършва доволството им?
Когато се завъди пеперудоносителят?
Когато се развива тайната и бурна любов?
Когато се осведоми милото за новата "сродна душа", изгряла на небосклона?
Когато се осведомят децата, че мама сега не е щастлива, ама от утре ще е с новия тати, та затова и децата трябва да са щастливи? newsm78

Питам,щото си падам по детайлите, не по глобалните картини.

# 770
Не мисли за децата, защото изневерява тайно.
А, като реши че ѝ пърхат пеперудите и се разведе, всички са доволни, та и щастливи ли? newsm78

И в кой етап от силно честната игра започва и свършва доволството им?
Когато се завъди пеперудоносителят?

Айде сиктир. Никой не е умрял от липсата на пеперуди в стомаха. На когото му е скучно, да си решава судокуто.

# 771
Хор ”Праведна монахиня” с диригент Франсоаз и първа цигулка Сапфир запяха дружно. Как готино се чувстват в собствените си очи само, а?! А всъщност се тресат от панически страх някоя Пенка по-млада и по-интересна от тях самите да не ги смени и наредения им свят да рухне. Кълнат се, че ще се разведат, ама ще си.налягат парцалките щото някои без ни един ден стаж ще се чудят къде да се денат като спре кранчето.
Аман от големи приказки и изказвания.

# 772
Оф,  двете крайности! И хайде тига с тия обиди! И от двете страни, че е супер тъпо. Издава само липса на стойностни аргументи, не и кой знае колко силно мнение!

# 773
Почти никога не обиждам, особенно по каруцарски като някои „дами„ тук. Отделно не защитавам изневярата, но и не смятам, че не е недопустимо, всеки човек е различен и има свои причини стигне ли се до там, както и не мисля, че случи ли се света свършва и решение е само раздялата.

# 774
Хор ”Праведна монахиня” с диригент Франсоаз и първа цигулка Сапфир запяха дружно. Как готино се чувстват в собствените си очи само, а?! А всъщност се тресат от панически страх някоя Пенка по-млада и по-интересна от тях самите да не ги смени и наредения им свят да рухне. Кълнат се, че ще се разведат, ама ще си.налягат парцалките щото някои без ни един ден стаж ще се чудят къде да се денат като спре кранчето.
Аман от големи приказки и изказвания.

Подценяваш жената. Всяка възраст си има предимства.

# 775
Е, то е верно много смешно. Ако аз за себе си не желая да изневеря, то това касае само мен и партньора ми. Откъде тази потребност да се набива чувство за грях и вина у другите, та чак кой какво си мислел, пък какво казвал, какво не казвал?

# 776
Да, така е, но шансовете като процент са доста по-ниски. Казват, че до едно време избираш, после теб те избират, важи и за двата пола.

# 777
Да, така е, но шансовете като процент са доста по-ниски. Казват, че до едно време избираш, после теб те избират, важи и за двата пола.
Ти говори за себе си. Помакинята май те изпробва и те разкара след втория опит. Мен си ме избират, но аз избирам да живея начисто. И пари си имам. Ако мъжът ми е достатъчно глупав да изтърве парче като мен, негов проблем. Никога не е късно човек да стане за резил. Няма от какво да ме е страх. Аз знам какво давам и какво искам и доверието е част от сделката. Със счупено доверие - пиши я връзката бегала. А тебе като Психолог не те бива.

Абсурд, ясно съм написала кога точно човек какво да прави.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 20:10 от Анонимен

# 778
Ще си спестя да ти отговоря, помпай се със самочувствие сама, явно ти липсва такова щом обиждаш всеки с различно мнение, а личен живот явно нямаш кой знае колко, също се вижда защо. Със здраве и гледай да не паднеш, боляло казват.

# 779
Ще си спестя да ти отговоря, помпай се със самочувствие сама, явно ти липсва такова щом обиждаш всеки с различно мнение, а личен живот явно нямаш кой знае колко, също се вижда защо. Със здраве и гледай да не паднеш, боляло казват.

А ти леко простееш!

Общи условия

Активация на акаунт