Отговори
# 585
  • София
Драконче, изобщо няма за какво да се извиняваш .... и а днес ще изкарам страхотен празник, ама каквото такова ....

# 586
Драконче , съжалявам , надявам се нещата да се оправят Hug Дръж ни в течение .
Шантал , задължително пусни още едно ЧХГ , трябва да си сигурна , че пада . Все пак стискам палци да се задържи .
Честит празник на всички , бъдете благословени Kissing Heart

# 587
  • Бургас
Dragon Girl, много съжалявам! Дано е грешка!

Аз пък мисля, че темата не може постоянно да е захаросана. Случват се лоши неща, всички сме различни и ги изживяваме по различен начин. След като няма обиди, нападки и т.н. мисля, че всеки е свободен да изкаже мнението си.
Хубаво е да има къде освен радостта си, да споделим и мъката си.

# 588
Драгонче, това е ужасно, мн съжалявам Sad тромбофилии изследвала ли си, че не помня.

# 589
И аз бих препоръчала изследване за тромбофилия и може би прогестерон .

# 590
Драгон, дръж ни в течение...не знам защо се случват тези неща, много зачестиха Sad
И какво се извиняваш, естествено че ще ни ъпдейтнеш. Ако не тук, къде? Стискам силни палци и дано дано даноооо всичко премине. Богородичка ще ти помогне Hands Pray

Мария, аз лично не се чувствам комфортно, четейки писанията на Бъндъл (и не съм сама). Коментарът ми няма нищо общо със споделянето на лоши или добри моменти- те са си част от топика. Помолих я да бъде съобразителна и не толкова остра. Тя напряга, а тук влизаме за подкрепа и комфорт. Отделих прекалено много вереме на този проблем...Няма какво да добавя.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 12:01 от Анонимен

# 591
Уфф, Драконче, прегръщам те.
Дамии, още не забременелите, независимо дали имате една или повече успешни бременности, ПУСНЕТЕ ОСНОВНИЯ ПАКЕТ (поне) ЗА ТРОМБОФИЛИЯ. По-добре да знаете и да реагирате навреме, отколкото да преминавате през миседи, кюретажи и т.н.
Ако някой ми беше казал преди да забременея, че това ще е причината да изживея всичкия този стрес, веднага щях да се изследвам. Не губете време.

# 592
Благодаря ви, момичета 🤗

В неделя съм пак на преглед. Иначе съм изследвала тромбофилии - хомозигот по PAI съм 4G4G. Бях на терапия с фраксипарин 0.4. Освен това в 5 г.с. изкледвах прогестерона и беше повече от добър. Може ми следващ път ще изследвам всяка седмица. Отделно съм на терапия за ЩЖ, т.е. и това си следя. Най-вероятно ще правим СГ на ММ, въпреки че имаме 1 детенце живо и здраво и 2 миседа (ако броим това). Проблема явно е в износването. Дори първата успешна бременност беше с отлепяне на сака в 8гс и легло за дълго и се закрепи.  Вторият път уж беше заради тромбофилия - отлепяне и хематом. Сега терапия и пак същото Sad

# 593
  • София
Честит празник на именничките ! Бъдете здрави Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet !

shantall, Dragon girl, много съжалявам Frowning1 !
И аз се чудя защо зачестиха тези случаи, със сигурност боклуците, които ядем, имат немалка роля Disappointed.

Daniela20, как си ? Започнахте ли с изследванията ?

# 594
Провери ли дали не е ниска дозата? Можеш да пишеш в темичката за Тромбофилия.
Няма ли надежда? Пулсче може да се чуе след някой и друг ден....Много мъчно.

# 595
Уф Меги, мислех си да си пускам тромбофилия, ама направо, който пусна около мен му се намери някоя мутация. И седя и си викам...искам ли да знам...абсолютно съзнавам, че поемам риск, въпреки че имам една успешна бременност, но....
А на доктора като му намекнах нещо да изследвам за всеки случай и той ми се скара. Знаеш ги те чакат да стане нещо, за да има реакция.
Обмислям още.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 12:26 от Ivied

# 596
Ивиед, и аз съм в чуденка, оказа се, че има адски много случаи на успешна първа Б и после с втората изведнъж проблем с тромбофилии.

# 597
Провери ли дали не е ниска дозата? Можеш да пишеш в темичката за Тромбофилия.
Няма ли надежда? Пулсче може да се чуе след някой и друг ден....Много мъчно.

Не съм проверявала. Нали 1 месец трябва да е минало от терапията, че да се следи? Така поне знам. Докато не ми потвърдят в София все още имам, макар и мъничка надежда Simple Smile миналата седмица се видяха пулсации, но не сме го чули, защото беше рато според докторката.

Бъндълче, аз първата успешна бременност не съм била на терапия, но и бях 25 годишна ...

# 598
Докторите искат да изкарват пари от поредния кюретаж.
Мисля че съм писала за предишния, при когото бях. Прекрасно отношение, професионализъм, успокояваше ме, миличко ми обясняваше за процедурата и колко парички на кого да дам, за да е „отношението към мен на ниво”. Тогава не осъзнавах какъв е лицемер.
След това му бях досадна, няма от какво да изкара пари и го смених. Но докато се съвзема и осъзная, че ме е дърпал за пари, мина време. На тях им е през оная работа дали ще правиш аборт 10 пъти, ако щеш.
Пускайте изследванията и към специалист с тях, за да се назначи терапия още при +. В Майчин Дом са около 80 лева, аз в моя град ги пуснах за 115. Пускаш, плащаш и си отваряш очите. Генетични са, и са доживот! Няма да се налага пак да ги изследвате.
Най-малкото за усвояването на ФК ще сте наясно. Много момичета ще се включат, в подкрепа на съвета ми, изпатили от всичко това. Не си го причинявайте.

# 599
Честит празник на именничките ! Бъдете здрави Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet !

shantall, Dragon girl, много съжалявам Frowning1 !
И аз се чудя защо зачестиха тези случаи, със сигурност боклуците, които ядем, имат немалка роля Disappointed.

Daniela20, как си ? Започнахте ли с изследванията ?

Благодаря, добре съм сега в събота тръгвам няма търпение да дойде излезе ми душата от чакане.
След като се прибера ще ходим малко на почивка и после започваме,  ММ и той се реши видя,.че няма начин.
Аз се надявам на почивката да стане нещо, но ще пусна каквото се наложи, аз нямам страх от бокцкане или от раждане няма проблеми с това.
Благодаря, че попита. 😘

Gragon girl, стискам ти палци, дано е било кошмар и всичко да се оправи и ти и Шантал да гушкате здрави бебчета. 😇😇🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт