От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Може ли мнения за матрак Тирена на Нани? Става дума да се ползва от деца

# 511
Аз имам. Даже два.
Да ти кажа на детето май му е все едно. Първо купих на юск, после го подмених с Тирено без детето да разбере, не видя и не му казах.....ми нищо не е коментирал 😀

# 512
Здравейте!
Ползва ли някой Kashmir Supreme на матраци Paradise? Какви са ви впечатленията ?

# 513
Ikea нямат ли също тест период за матраците?

# 514
Аз аз искам да попитам дали тези матраци с покет пружините скърцат? В момента сме с мемори пяна матраци и не сме кой знае колко доволни, мислим да вземем ортопедичен, а гледам, че ги дават, че са с пружини.

# 515
  • Sofia
Покет пружините не скърцат. Бонела-да. Идеята на покета е ,май точно това-всяка пружина да е в отделно пакетче и да няма шумове.

# 516
Има ли някой с матрака на Нани - Lago Memory, да даде мнение?

# 517
Ние имаме някакъв матрак на Нани с пружини, много ми е удобен, но не знам какъв е, стар е. И е с едни пружини по цялия матрак, които вече де усещат. Но ми е много удобен и не скърца. Чудя се с с кой мога да го заменя, ма вече такива не правят.

# 518
Здравейте! Включвам се да споделя,че вчера поръчах матрак Нани Аруба мемори, размер 160/200 от https://www.-spam097-/ и чакам до края на седмицата да ми го доставят.
Избирах сигурно месец и нещо и все не си харсвах, понеже искам да е с покет пружини.А Нани ми бяха в черния списък, защото съм спала на Тирена и Модена и са ми крайно неудобни.В един хотел предпочетох да спя на разтегателния диван, вместо на Тирената.
Но с покет модела Аруба мемори усетих друго нещо - мек, удобен заради меморито, дано след употреба мнението ми се затвърди.
Някой от вас да е с Аруба мемори да каже как се държи с времето?

# 519
Здравейте! Включвам се да споделя,че вчера поръчах матрак Нани Аруба мемори, размер 160/200 от https://www../ и чакам до края на седмицата да ми го доставят.
Избирах сигурно месец и нещо и все не си харсвах, понеже искам да е с покет пружини.А Нани ми бяха в черния списък, защото съм спала на Тирена и Модена и са ми крайно неудобни.В един хотел предпочетох да спя на разтегателния диван, вместо на Тирената.
Но с покет модела Аруба мемори усетих друго нещо - мек, удобен заради меморито, дано след употреба мнението ми се затвърди.
Някой от вас да е с Аруба мемори да каже как се държи с времето?

Ами сподели какво е изживяването. Ние също си търсим матрак със същия размер за спалнята, но трябва да се пробва първо, а с тази Корона напоследък търговците не са много склонни да им лягаш по матраците. Някои с крайно нежелание позволяват. Двоумиме се дали с покет или без все още.

# 520
  • София
Това за София ли не дават? Искрено съм учудена, обиколихме къде ли не и никъде не е имало проблем да се пробва, вкл. бяхме и в централния шоурум на Магнифлекс.

Ние вече ползваме Магни Гранде (твърд матрак), изключително съм доволна.

# 521
Това за София ли не дават? Искрено съм учудена, обиколихме къде ли не и никъде не е имало проблем да се пробва, вкл. бяхме и в централния шоурум на Магнифлекс.

Ние вече ползваме Магни Гранде (твърд матрак), изключително съм доволна.

Не, за Бургас става дума. Нямам представа как е в София. В краен случай бихте поръчали този, който ни устройва и ще разчитаме на добрата съвест на търговеца при връщане на продукта, ако не ни хареса.

# 522
Здравейте! От около 9 месеца спим на матрак iSleep Silver Plus, уж ми е много комфортен и приятен, но всяка сутрин се будя с болки в кръста :/ отскоро и мъжът ми започна да се буди с болки - при него пък по-нагоре по гърба - така че просто вече сме сигурни, че това не е нашият матрак. Странно, но първоначално бяхме много доволни и този факт ме изпълва със съмнение и доли огорчение - ОК, ще го сменим с друг, но каква е гаранцията, че няма да ни заболи отново след няколко месеца употреба? Аз дори и до физиотерапия стигнах.
Искам да ви попитам кои са марките, които предлагат по-дълъг тестов период? Бегло съм чувала (без да съм сигурна) за Икея, Дормео, Тед. Всъщност доколко е лесно да процедираш така - да вземеш матрак и ако не ти е удобен, да го върнеш след 30-40 дни?

# 523
Юск...100 дена тестов период, и замяна след това евентуално.
И 30 дена безусловно връщане- връщат парите.

Второто го проиграх - върнах и ми възстанониха цялата сума.

# 524
  • оттам, откъдето започва България
teta, а купи ли си друг матрак пак от тях?

Аз и преди съм изказвала положително мнение за Каспия полифлекс на Нани. Няма да спра, продължавам да държа на мнението си, макар и след 8 години. Само че като чета в темата, оставам с убеждението, че усещането за "твоя" матрак е много субективно.

Успех на всички в покупките!

Общи условия

Активация на акаунт