🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 629
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
И на мен ми хареса, но много бързо мина времето.

# 541
  • Rock & Roll feeling ...
Що Маги  Simple Smile Братята корейци : )

# 542
На 100% разпознах двама от участниците: Розата е Мегз, а Лъвът е Гери-Никол. Първата е шивачка, а втората е от Варна и е зодия лъв, била е в музикален формат Х-Фактор и група там, но не го е печелила. За другите се колебая, но тези бяха много очеизвадни.

# 543
С едни костюми ли ще са до края

Розата като отговори на въпроса си беше точно като Мегз, ама как да го изпее тя това парче?

# 544
На 100% разпознах двама от участниците: Розата е Мегз, а Лъвът е Гери-Никол. Първата е шивачка, а втората е от Варна и е зодия лъв, била е в музикален формат Х-Фактор и група там, но не го е печелила. За другите се колебая, но тези бяха много очеизвадни.
На 100% Розата не е Мегз. Тя е значително по-слаба в краката и най-важното - такъв глас няма как да извади. В интернет има нейно изпълнение с Фики Стораро, абсурдно е.

# 545
Извинявай, че така ще ти кажа, но това са пълни глупости. Гери Никол е на 20санта разстояние от 170, Мегз и тя, камо ли пък да може да пее. Нали я чухме в дует в Брадъра, да не говорим че тя едва говори.

# 546
Пеят на плейбек, а записът е много обработен преди да го пуснат.

# 547
  • Испания
Що Маги  Simple Smile Братята корейци : )

А, сети се от първия път.

# 548
Ама нали Мегз уж бременна в момента? Не ми се видя коремче за розата

# 549
Замаскираните капки са това!
Едно си баба знае, едно си прави! това за Халвата
след другата седмица с останалите 8 животни , ще свърши замаскирването!
После всяка събота песни и танци на народите.

# 550
Аз за Лъва умувам, не ми прилича на Гери-Никол.
Само за този.участник мисля, че не сме го познали.
Жена, от морето, всички около нея се смеят, напуска някаква група и започва соло кариера.

# 551
  • SF
Розата е жена с пищен ханш и по-широки бедра.
Елен Колева, Ирина Флорин, да не говорим, че може да е Ваня Щерева, която и шивачка, и какво ли не е била!

# 552
Лъвът е Албена Михова- напусна Слави и играе соло. И наистина мисля, че панелистите четат тук. Мария изведнъж се сети как було “бон апети”, което тук някой написа преди това...

# 553
  • Ланкър, планините Овнерог
Гледах, хареса ми. Другата седмица сигурно пак ще ми хареса. След това не знам с какво ще ни задържат интереса.
За лъвът си мислех, че е Албена още преди Геро да го каже. Не знам защо, но мисля, че е тя.

# 554
Неочаквано за мен, но най-много ми харесаха костюмите, а не съм от върлите фенове на Кремена. Страхотни са - оригинални, мащабни, изразителни, впечатляващи, запомнящи се. Все едно съм на карнавала във Венеция. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт