Февруарски мами 2020

• 34 321
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • В провинцията ..
30г.с. и съм +13кг.
Спрях да ям тестени и сладко, определено има ефект. За 2 седмици съм -500гр.

# 616
Ще споделите ли как сте с качването на килограми до сега ?

В 30 седмица съм с 5 качени килограма общо от началото. /по принцип съм с наднормено тегло/ .

Същата съм. 4 кг и 500 грама а бебка е 1280 кг. Забременях 70 кг при ръст 161см.

# 617
Болната ми тема са тези кг. 30 г.с +12
С първата бременност 3 месеца след раждането си върнах кг., че и по-малко бях станала. Силно се надявам и с тази да е така лесно.

# 618
Оххх тези килограми :s  Винаги съм била с наднормено тегло,както и сега Simple Smile 27г.с + 8.5 кг съм вече. Започнах от 71 кг.,и смятам да огранича сладкото и тестените. Бебка миналата седмица беше 760 гр.

# 619
В 30 гестационна седмица съм +8кг. Забременях 51,5. Бебето вчера на измерването беше 1,240. Докторът каза, че е доволен,тъй като имахме проблем в началото на бременността с не качване на кг(имам глутенова непоносимост).

# 620
Мами вие кое раждане предпочитате? Секцио или естествено? Ще плащате ли за раждането и колко?

# 621
Мами вие кое раждане предпочитате? Секцио или естествено? Ще плащате ли за раждането и колко?
Бих предпочела естествено, но ще раждам в Майчин дом , а живея на 200км от София и ще ми е трудно да тръгна с болки към болницата , затова ще съм с  планово секцио.

# 622
Аз съм изцяло за нормалното раждане и много се дразня,когато лекарите започват да си измислят разни причини,за да направят секцио и така да вземат повече пари!Разбира се,когато има истинска причина,вече няма какво да се направи,но истината е,че повечето майки сами избират секцио без причина за това,лекарите се съгласяват,понеже и за тях е по-лесно и така.Яд ме е и,че никои не контролира това и всеки си прави каквото си иска.Не бих плащала за раждане,не съм плащала и първия път,а родих в частна болница!Здравноосигурена съм все пак.Мисля,че това с плащането го има само в София и в някои от по-големите градове.За килограмите съм +8.Бяха +9,но последните десетина дена имам сериозни здравословни проблеми и явно се отразява...

# 623
Здравейте, момичета 😊 Аз съм в 30 г.с и съм + 10 кг вече. Бяхме на трета фетална миналата седмица, всичко с бебка е наред. Все още не се е обърнала обаче и ако е така до края май ще се наложи секцио, но това не ми е голяма драма, важното е да е добре. Вашите бебчета обърнаха ли се вече? Започнаха ли да ви тежат коремчетата? Мен пишкането ме побърква 😂

# 624
Аз също като mama Gold съм абсолютно “За” естествено, вагинално раждане, ако няма медицински причини за секцио. И както съм казвала и преди, на това мнение съм след едно тежко и продължително първо раждане, просто смятам че така си се ражда и това е 😄 Родих в частна болница в София, струваше 2000 лв, сега са вдигнали още цените. Имам допълнително здравно осигуряване, то ще покрие една част от сумата. Като сметнеш избор на екип или акушерка, плащане за по-нормална стая с по-малко от 4 човека, всичко което трябва да си нося за мен и бебето и тн ми излиза същите пари в държавна болница. Аз закъснях с късната фетална и ще ходя утре в 31+, нямам търпение. Килограми +5, но се чувствам огромна и много тежка.

# 625
mama Gold в коя частна болница не се плаща, учудена съм.
 В държавните ако раждаш без избор на екип или лекар всичко е безплатно.
С предната родих нормално в държавна болница без да плащам нито стотинка- не съм видяла лошо отсечена в къщи.
Но този път мисля да си платя за избор на лекар.
Моето бебе е доста активни ш

# 626
Моето се обърна с главичката надолу в 27г.с. сега незнам дали още е така 😀

# 627
Моето сега на 3тата фетална беше с главата на долу.
Първото ми е секцио и сега пак ще раждам така.
Родих в частна болница в София. Цената е към 2000лв.
Сестра ми малко след мен роди в държавна. Като плащаш стая, избор на екип и разни консумативи, цената е почти същата.

# 628
Аз също не мисля, че операцията по желание е нещо нормално, но се случва често и жените явно предпочитат този 'сигурен' начин.
Избирам и второто си дете да родя естествено.Първият път платих 1000 в частна болница, с избран от мен доктор.Но това беше в Плевен, сега съм в Бургас и е по-различно.Предпочитам, дай Боже, бебето да тръгне само и да съм вкъщи спокойна докато дойдат силните чести контракции. От пристигането в болницата докато гушнах сина си не бяха минали повече от час и половина.

# 629
Аз също не мисля, че операцията по желание е нещо нормално, но се случва често и жените явно предпочитат този 'сигурен' начин.
Избирам и второто си дете да родя естествено.Първият път платих 1000 в частна болница, с избран от мен доктор.Но това беше в Плевен, сега съм в Бургас и е по-различно.Предпочитам, дай Боже, бебето да тръгне само и да съм вкъщи спокойна докато дойдат силните чести контракции. От пристигането в болницата докато гушнах сина си не бяха минали повече от час и половина.
И аз съм от Бургас при кого се следите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт