Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 279
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • на морето
Здравейте! Преди време някой беше показал едни много красиви книгоразделители. Иска ми се да поръчам за колежки за подарък за 8 март, но не знам как да ги търся. Мисля, че бяха метални с различни фигурки. Моля за помощ. Благодаря предварително!

# 526
Здравейте, някой може ли да ми каже какво се случва с тази практика RV234248891CN

# 527
Здравейте, някой може ли да ми каже какво се случва с тази практика RV234248891CN
40 дена от потеглянето. Според мен няма да дойде докато продавача не поиска издирване. Помолете го или пускайте диспут. Може да загубите още 20 дена в чакане да свърши защитата.

# 528
Някой получил ли е нещо със Сингапрците тази седмица? При мен мина почти месец вече и днес писах на продавача, че не съм получил още нищо, не знам дали ще ми отговори, но не знам какво друго да направя.... по всичко изглежда, че тази година няма да получа нищо.

# 529
Някой получил ли е нещо със Сингапрците тази седмица? При мен мина почти месец вече и днес писах на продавача, че не съм получил още нищо, не знам дали ще ми отговори, но не знам какво друго да направя.... по всичко изглежда, че тази година няма да получа нищо.
Проблемите не са в Сингапурските, Китайските или Белгийските. Набийте си го веднъж за винаги в ...

# 530
Проблемите не са в Сингапурските, Китайските или Белгийските. Набийте си го веднъж за винаги в ...
Къде са проблемите, за да си ги набием, при положение, че хора си получават нещата много по-бързо с други доставчици, а няколко души вече писаха, че със сингапурските им се бавят от 2 месеца. Може би извънземните виновни, че след като напуснат Сингапур пратките потъват в дън земя, пътувайки със скоростта на сакат охлюв.

# 531
  • Русе
Моята снощи най-сетне кацнала в София. Почти съм се отказала, че в понеделник ще е при мен но дано да е тази година.

# 532
Моята снощи най-сетне кацнала в София. Почти съм се отказала, че в понеделник ще е при мен но дано да е тази година.
Това пратката ви, която по-назад сте писала, че на 1-ви декември е отпътувала от Снгапур ли е? Ако е така, имам някаква надежда другата седмица да пристигне и моята.

# 533
Къде са проблемите, за да си ги набием, при положение, че хора си получават нещата много по-бързо с други доставчици, а няколко души вече писаха, че със сингапурските им се бавят от 2 месеца. Може би извънземните виновни, че след като напуснат Сингапур пратките потъват в дън земя, пътувайки със скоростта на сакат охлюв.
Може би догодина по същото време ще имате натрупани достатъчно знания и опит да си отговорите сами щом искате да го научите без да прочетете малко повече от постовете назад. Така да бъде. На сила хубост не става.

# 534
  • Русе
Тази е.

# 535
Може би догодина по същото време ще имате натрупани достатъчно знания и опит да си отговорите сами щом искате да го научите без да прочетете малко повече от постовете назад. Така да бъде. На сила хубост не става.

Може би съм изчел всичко което се пише назад, и единственото оправдание на забавянията което откривам е, че било "натоварен сезон".... ама явно все пак натоварен за едни повече, от колкото за други. Явно все пак не им трябва помощ да "вдигнат самолета", защото доста добре се справят с "набиването", без да е нужно сами да си го "набиваме". Защото също така назад ясно може да се види, как пратки с Китайските пощи или други доставчици вмомента пристигат по-бързо от тези със Сингапурските. Не трябва да съм гений, за да забележа, че преди време тези пратки са пристигали мноооого по-бързо със същия доставчик от колкото през последните 2 месеца "натоварен сезон". Но да кажем, че вината не е в тях, вината е, че най-вероятно пътувайки минават през Бермудския триъгълник и се губят за неопределено време, докато евентуално рано или късно магически се озоват на българска територия. Все пак и извънземните са много натоварени този сезон и трябва да имаме повече търпение, докато ги телепортират.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 18:13 от ANONIMNIQ

# 536
  • Бургас
стоките са в някой склад в  бг, хората си взимат отпуските и сливат празници. А според закона ако не си вземеш отпуската до края на годината, ти изгаря - така че митници и пощи в момента са с намален състав

има в момента някакво забавяне и в Китай, имам пратка която все още не е обработена от митница там за да подаде инфо в бг пощи
Цитат
13 Дек 2019 15:48
Shipment transiting to next station Hong Kong

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 18:25 от musicdoubl3

# 537
Мен на тоя етап вече не ме интересува особено дали тая година ще си получа стоката... единствено съм притеснен за самата пратка като цяло, защото няма никаква индикация да се намира на територията на България. Митничарите и пощенските ни служители като са се преработли да си почиват... лошото е, че хората които очакваме пратки стоим в невидение ... а на мен ми се изчака чакането.

# 538
  • Бургас
40 дена от потеглянето. Според мен няма да дойде докато продавача не поиска издирване. Помолете го или пускайте диспут. Може да загубите още 20 дена в чакане да свърши защитата.

Estimated date of arrival at the post office

28 Дек 2019 - 01 Яну 2020, 7 - 11 days remaining

The forecast is not 100% certain, and is based on 16 packages delivered in the last 60 days

# 539
Мен на тоя етап вече не ме интересува особено дали тая година ще си получа стоката... единствено съм притеснен за самата пратка като цяло, защото няма никаква индикация да се намира на територията на България. Митничарите и пощенските ни служители като са се преработли да си почиват... лошото е, че хората които очакваме пратки стоим в невидение ... а на мен ми се изчака чакането.
На мен вече ми пристигнаха няколко пратки, за които никъде не ми отчита, че са в България. В същото време от сума ти време имам такива в София и така и не ми ги пращат към моя град Whistling

Общи условия

Активация на акаунт