iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 112

• 37 059
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Кокосовото масло на Dragon тази седмица е на промоция в Лидл - 1л. За около 17-18 лв.
Иначе аз преди си поръчвах от Амазон,но сега ползвам това на ДМ и ме устройва като качество и цена.

# 481
Код 23IHERB все още не работи. Да не е активен от 20ч.

# 482
  • София-Младост
Код 23IHERB все още не работи. Да не е активен от 20ч.
23BEAUTY е кода

# 483
  • София
Предстоящи, седмични промоции, 2-9 октомври

10% намаление Oral Care (грижа за устната кухина)
15% намаление на марката Vitables

# 484
  • София
Денис, може ли да ми кажеш витамин Ц и витамин Б 12 как се приемат (преди или след хранене)?
И дали може да се приемат заедно?
Благодаря!    bouquet

# 485
  • Добрич
Споделете навреме ли ви идват пратките? Моите за сега стигат до Германия и толкова.

Пратка от 05.09 от 10.09 е в Германия.
Пратка от 11.09. от 15.09 е в Германия.
И още една имам направена на 21.09, тя е в Германия от 27. За нея е разбираемо обаче за другите пратки не ми е ясно какво става. За пет дена отива от САЩ в Германия, а от там до България вече 20 дена не може да пристигне... През ден-два проверявам и никакво развитие. Има ли и други като мен?

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:14 от Вела

# 486
  • София-Младост
Поръчка от 17.09. гледам, че на 27.09. е влязла в България. надявам се на известие от пощата тези дни. "По разписание" даваха най-ранна дата 09.10. за доставката.

# 487
  • София
Денис, може ли да ми кажеш витамин Ц и витамин Б 12 как се приемат (преди или след хранене)?
И дали може да се приемат заедно?
Благодаря!    bouquet
И двата витамина се приемат след хранене, но е по-добре да са на отделни приеми.
Всички витамини - водоразтворими и мастноразтворими се приемат след хранене. Мастноразтворимите - вит.А, Е, Д, К - след по-мазно хранене, всички останали - след някое хранене.

Вела
Опитай и тук:
https://www.17track.net/bg

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

# 488
  • София
Денис, много ти благодаря! 
Flowers Hibiscus

# 489
Да попитам, когато се даде английски адрес за доставка, избягват ли се митническите такси и ДДС, които обикновено трябва да платим, когато поръчката ни надвишава 30 лв?

# 490
  • Добрич
...

Вела
Опитай и тук:
https://www.17track.net/bg

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

Благодаря, denis.! Проверих ги и получих същата информация. Надяваме, че ще пристигнат. Зная, че срокът за доставка, който дават от сайта е доста по-дълъг от обичайното време, но ми е странно, като знам, че обикновено пратките идват за две седмици. Добре, че съм ги поръчала с пълно проследяване иначе щях да си мисля, че някъде из  България ги бавят...

Скрит текст:

# 491
  • София
Цитат на: temir link=topic=1139052.msg39398982#msg39398982 date=156p9850808
Да попитам, когато се даде английски адрес за доставка, избягват ли се митническите такси и ДДС, които обикновено трябва да платим, когато поръчката ни надвишава 30 лв?
Не, не се избягва. Избираш за доставка Yodel, която е с предварително платени всички такси. Така, когато  БГ превозвачът вземе пратката ти, за да ти я достави тук в БГ, не се налага той да я освобождава и да плаща нищо, което много улеснява процедурата.

# 492
Цитат на: temir link=topic=1139052.msg39398982#msg39398982 date=156p9850808
Скрит текст:
Не, не се избягва. Избираш за доставка Yodel, която е с предварително платени всички такси. Така, когато  БГ превозвачът вземе пратката ти, за да ти я достави тук в БГ, не се налага той да я освобождава и да плаща нищо, което много улеснява процедурата.
[/spoiler]...
в моя последен случай в който нямах възможност да избера дост с Йодел, се оказа че пратката ми е на митница. свързах се с моя превозвач и ми отговори , че предлагат освобождаване, но мина почти седмица от както на проследяването ми излиза че е  на митница, толкова много ли се бавят с известията за освобождаването им ?! Някой който е запознат, започнах да се притеснявам, витамините ми трябват, да не говорим колко ще съм на сметка от всичките тези упражнения....

# 493
  • София
Здравей, Денис,
Моля да ми препоръчаш витамини (важно ми е Б витамините да са метилирани) и омега 3 за след раждане.
Предваретелно благодаря!

# 494
Споделете навреме ли ви идват пратките? Моите за сега стигат до Германия и толкова.

Пратка от 05.09 от 10.09 е в Германия.
Пратка от 11.09. от 15.09 е в Германия.
И още една имам направена на 21.09, тя е в Германия от 27. За нея е разбираемо обаче за другите пратки не ми е ясно какво става. За пет дена отива от САЩ в Германия, а от там до България вече 20 дена не може да пристигне... През ден-два проверявам и никакво развитие. Има ли и други като мен?

Скрит текст:

Моя пратка от началото на август, влезе в БГ на 19 август. Чаках да получа известие, че е на митница, все още нямам такова, свързах се с Айхърб и ми казаха, че не могат да ги проследяват в БГ, тъй като е за първи път, ще ми върнат парите.
Все още се чудя откраднаха ли я тази пратка, какво стана... И хем искам да поръчам пак, хем не смея...

А вие с кой номер проследявате в сайта на БГ пощи? Аз виждам номера само от линка, който идва от Айхърб в мейла с изпратената пратка. Като си търсех изчезналата такава, по телефона от митницата ми казаха, че им трябвало друг номер, който се слагал като пратката пристигне в Германия и я пуснат за БГ - аз така и не разбрах кой е този номер. Някой има ли идея?

Общи условия

Активация на акаунт