План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моята девойка има чисто черна раница на Найк, купена  миналата година и сега няма да купуваме. Одумва се за дамска чанта.

Каката редуваше дамски чанти и раница според зависи. В 8 клас ако е в паралелка с интензивно изучаване на език ще има дни, в които може да носи неща само за 2 предмета и може с дамска чанта. Ако има физическо и трябва да влачи екип, няма как да стане. После в 9 клас като почнаха пак всички предмети, пак нарами раницата. Сега много ходеше с едни торби от най-прост плат с разни принтове или с дамска чанта.

При каката в 8 клас беше пик-а на модата с o-bag и имаме 2 броя, които тя си беше купила със спестени пари. Сега си стоят в гардероба, защото вече не били модерни, ама и дребната нещо не ги подносва и тя.

# 151
  • Пловдив
При нас (МГ-Пловдив) едва вчера излезе съобщение за началото на учебната година. То ясно кога ще е, де, но пък разпределението по паралелки (а профилът на синковеца е за 4 класа) ще излезе на 13-ти в петък следобед. За родителска среща нищо не се споменава, така че мисля, че ще е след началото на учебната година. Явно или на тях ще им кажат за учебниците - всеки преподавател, или ще карат някак си до род. среща и тогава на нас ще кажат.

Раницата ще му е от миналата година. За по-нататък ще видим.

# 152
В гимназията на щерката, МГ Ямбол, днес излязоха съобщенията за разпределение на класове и учители, както и покана за ученици, родители и приятели за празничното откриване на учебната година. За нея нови лица в класа няма, и учителите си харесваме. Нови снимки няма никакво желание да прави, има от миналата година,  раницата си я харесва и продължава с нея, аз току побутвам от един месец за обновяване на гардероба, тя пък се сдоби с учебници от предишния набор, тетрадки и прочие оставяме на нея да избира. Вкъщи ще започваме да  се настройваме на учебна вълна от другата седмица!:)

# 153
  • Sofia
Аз купих униформата - пу, ако правеха дънки, якета и обувки, съвсем щяха да ни улеснят (, не че и сега бизнесът им не процъфтява Money) Уж малко неща ще останат да купя, но са най-сложните - особено обувките. Хич не съм фен на модерните сега спортни изкуственяци (Nike, Adidas и т.н.). виви1, много му пораснало крачето на твоето дете Grin Моят син на мен се е метнал - още е на 38-39 номер.

Отиде на среща в училището - май в чата са се организирали - пратих го сам с автобуса за първи път. В училището също не беше ходил. Много бързо стигна и много му харесало отвън Revolving Hearts

# 154
  • Бургас
Ние от другата седмица/09.09/ сме на училище-от 9:30 до към 15 часа.Не с учебници и тетрадки,а за запознаване с обстановката.Също ще правят и входни нива.Сега на 05.09 е откриването на учебната година.Започна се.
PS:много ми е смешно с това"ние" което употребявам,обаче имам предвид цялото училище.Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 15:28 от margo**

# 155
    Моята девойка още нищо не си е пазарувала. Вече си купува сама, от време на време ми праща снимки от пробната да одобря нещо или ако се поколебае така също. Иначе преди време ме изненада с изказването "Аз мисля в новото училище да сменя стила на обличане и да се чувствам по-свободна" В очакване съм на новия стил и това какви средства ще се вложат в него. Обясних и, че ще го сменя постепенно стила, защото ще ни е доста трудна инвестиция наведнъж Thinking

# 156
  • Sofia
И дъщеря ми си пазарува сама почти. Праща снимки от пробната Simple Smile Стилът и е дънки, тениски и худита.

Родителската среща ще е на 11.09, а в понеделник щяло да излезе разпределението по класове. Стискаме палци за класен ръководител и да са заедно с приятелките и.
Раница купувахме миналата година, ще кара с нея. Не е споменавала за дамска чанта нищо засега.

# 157
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И дъщеря ми си пазарува сама и праща снимки от пробната. Още миналата година ме врънкаше да хвърли раницата и да започне с дамска чанта, но й отказах. Сега ще разреша, но тя иска да се огледа какво е положението в класа и да се впише, така че ще го решаваме този проблем в движение след първия учебен ден.
От училището много оскъдна информация относно учебниците. Щели да обяснят на родителската среща, която щяла да е след 15 септември, но още не се знае кога. Разгеле поне излезна информацията, кой клас, коя смяна ще е, че организирам екскурзия през декември и е важно да знам кога ще потеглим.
Днес водила сестра ми до училището уж  за тренировка, а се върнаха с маратонки от МОЛ-а за 160лв. Anguished Онемях направо, а дрехи си има и като разход ще си останат учебниците.

# 158
  • София
Поръчах учебниците от платформата на училището - 205 лева са, като се използва отстъпка. Раница купих...сега само да се клонирам за 16.09., за да мога да придружа и дъщеря ми и съм перфектна.

# 159
В Спорт депот има хубави раници на нелоши цени. Промоцията раница+маратонки също е ок, само че моят не успя да се възползва, защото е с голям номер 40+, обаче за момичета може би ще е изгодна. А и момчета с по- фини стъпала.
И аз се нервя за момчешките маратонки, че са до 40

# 160
  • В средата на времето
Друга работа са момичетата като ви чета. Моят син до преди две години изобщо не забелязаваше какво облича. Да има нещо само там. За разлика от сестра му, която е въшка на две години и половина, но вече има претенции и за обувките, които обува и за дрехите, които облича. Вашите момчета сами ли си пазаруват дрехите? Да си сверя часовника, защото аз още ходя с моя на пазар.
Днес разбрах, че първия срок ще бъдат втора смяна цялото училище. Учебници и тетрадки ще купувам след родителската среща, даже за някои мисля да са втора ръка, ако намеря (учебници имам предвид Simple Smile ).

# 161
Izida не си сама.
Моят освен че е една година по - малък е и дребен, никой не може да му даде възраста.
Скрит текст:
В първи клас отивам да поръчаме униформа и дамата ми обяснява да отида с ученика, аз само го посочих
Тепърва ще търсим нещо, което да му хареса, по къси гащи щял да ходи, не искал да излизаме да мери. Ядосва ме.Учебници почти купих, чакаме да напечатат и доставят литературата.

# 162
  • Sofia
Всичко аз му купувам, но напоследък взе да има претенции, затова му показвам, преди да поръчам. Може би вече ще се наложи да го водя да мери, защото е мнооооого слаб, талийката му е 50см сигурно, а в мъжкото не слагат ластици за стягане. Не знам как ще го изиграем това с ходенето по магазините - много мразя. От много години пазарувам онлайн, но сега е рисково уцелването.

# 163
  • В средата на времето
Тепърва ще търсим нещо, което да му хареса, по къси гащи щял да ходи, не искал да излизаме да мери.
Aз имам обратния проблем. Къси гащи неще да носи, само вкъщи ги позволява и целогодишно ходи с дълги дънки и затворени обувки, защото и сандали не иска да носи. Селско било. Persevere

От много години пазарувам онлайн, но сега е рисково уцелването.
Ами и аз бях така, докато не избуя много и вече без да е мерил, абсолютно нищо не мога да му купя. Което ми е мъка, защото и аз не съм фен голям на обикалянето по магазините.Rolling Eyes

# 164
И моят младеж няма никакво отношение към облеклото си. Единствено изискване- да е удобно. Аааа, и без ризи и жилетки - само суитчери с цип и тениски с къс ръкав. И понеже мрази да ходи по магазините и разчита на мен, доста често имаме проблем с дънките. Та мисля вече да го пускам да се оправя сам. Време му е, а и на мен ще ми освободи някакво време. Вместо тениски, да си разглеждам нещо за мен по магазините Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт