Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 512
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 890
И аз си взех вчера от мострите на Савекс. В аптеката бяха останали мостри на Виши само 50+, но понеже бях със свекито ги дадоха на нея. 😃 Да не съм валат ми предложиха на Ла Рош...не помня дали бяха същите като миналия път, защото още не съм ги разгледала.

Една мила дама вчера ми даде точки за играчки на Лидл на касата. Та и щерката намаза.

# 1 891
В кои аптеки дават мостри на Виши?

# 1 892
Някой да знае кога теглят томболата от MySparx за пътуването до Франция? Имам 56 кода и се чудя какво да правя.
В правилата е описано:
A тегленето на голямата награда по т. 7.1.1.3 е на 11.11.2019г. – един ден след изтичане на периода за регистрация на кодове в Промоцията.

# 1 893
Някой участва ли в играта на Боровец? Питам, защото повечето им гифове са теглени от Гугъл и качени на сайта, а това е против правилата им...

# 1 894
Търсих Боровец какао, но нямаше в магазина. След като всички примери за Гиф и Меме са с този вид, а явно не искат други продукти на Боровец да участват, ще търся пак. Иначе си пише, че само одобрени авторски материали ще участват, така че скоро ще видим дали си спазват правилата. Не е лесно да измислиш нещо оригинално, особено когато си зациклил и те отвличат странични неща. Но пък харесвам подобен вид игри, в които се иска творчески подход, а не гласуване.

# 1 895
  • Пловдив
Някой участва ли в играта на Боровец? Питам, защото повечето им гифове са теглени от Гугъл и качени на сайта, а това е против правилата им...
Адашче аз снощи качих видео в Боровец и бързо го одобриха. Не присъстват продукти. Иначе и на мен ми направи впечатление, че повечето качени неща са от нета.

# 1 896
В момента в галерията им има "авторски" материали с гиф-чета от Гугъл - не я ли разгледа? Ако така си спазват правилата, и аз ще им кача 50-тина такива.
В условията не пише, че трябва да има вафла в гиф-а.

П.п. Аз им писах да ги питам защо е така - ако не ми отговорят, наистина ще започна да им качвам каквото си харесам от нета.

# 1 897
Аз имам идея и затова ми трябва вафла, предполагам може и без. Но всички примерни клипчета и снимки са с вафли... Ако човек е достатъчно изобретателен, може и без вафли. Wink

# 1 898
Коя беше играта на  Баунти с натрупване на сума ?

# 1 899
И аз мислех да участвам с вафла, но спряха да зареждат какаото, а пък тя ми е любимата вафла. Confused Другите видове Боровец не ги харесвам, но все пак може да се жертвам с портокала. Smile

# 1 900
Коя беше играта на  Баунти с натрупване на сума ?
https://promosnickers.com/

# 1 901
Благодаря! Simple Smile

# 1 902
Томболата  в Бриколаж за онлайн покупка важи ли за вземане от място?

# 1 903
https://promosnickers.com

1) към кои магазини са ваучерите?
2) имейл и парола с които влизахме в предните им игри (за топка и някаква друга май имаше) не ги приема?

# 1 904
От Кк имам ваучер не си харесах нищо,може да се разберем пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт