Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 704
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 75
За точките ли? Дават картонче, да се лепят там. Без да съм искала направих онзи ден за точка покупка, но хич няма да си давам зор за това нататък.

# 76
Тези лепенки в портмонето ли си ги държиш, докато не ги загубиш? Преди имаше картички.
Дават картонче.

# 77
Браво, на мен не ми дадоха. Един единствен е противният служител при нас. Същият, който не ми помогна за ръката.

# 78
  • София
Един дърт или онзи с татусите?

# 79
С татусите.

# 80
Тия с татусите най ги мразя. И мен един такъв ми лази по нервите. Не в Лидл...

# 81
  • София
Едва ли е от тях,той като обслужва си говори общи неща и като питаш нещо ни чуе ни види.Simple Smile

# 82
Детето видя на брошурата плюшените играчки, питам - харесват ли ти, директно отсече “не” 😄.
Не мога обаче да спра да хваля гръцкото сирене (с маслинка на опаковката) Пилос, много се харесва вкъщи напоследък.

# 83
Искам да благодаря на включилите се с отзиви за чопъра. Моя е от 20лв.,такива имаше, когато го купихме(опс, когато ми го подариха, мъж ми, бе, да му правя вкусотийки 😉) . Много, много съм доволна. Някой питаше за бутона, дали се задържа, да, задържа се, но всичко става за секунди. Моя стария се предаде (беше комбиниран - пасатор с купа и нещо пасатора сдаде фронта) и имах нужда от нов чопър, пасатор си имам отделно, та лидълския ми дойде баш на място.

Пп И благодаря за новата тема. Полезна както винаги. 👍🌼

# 84
  • Асеновград
С точките явно навсякъде стават проблеми, докато чакахме с малкия ММ да плати на една каса стана скандал заради тях.Касиерката на няколко човека не даде но явно стигна до клиент събиращ и на въпроса му къде са му точките отговори че били свършили.Човека настоя и тя стана сърдито за да донесе точки и картончета отвътре.
Добре че и на малкия му се видяха грозни още предните в К та не дава зор.

# 85
Вече си имам плюшен патладжан - да се похваля)) И много олио...
При нас нямаше проблем - предложи ни неща, които да докупим, за да станат точно 100 лв, попита ме коя играчка искам и всичко стана бързо.

# 86
имаме ягода Wink при нас също нямаше проблем. дребните намазаха дънки и намалени бермуди.

# 87
  • Велико Търново
Имам въпрос, вчера купих една детска пижама и дреболии за общо 23 лева. Съответно ми дадоха стикер. Този стикер дадох на едно просещо момиченце( снощи споменах възмущението си).
Та, въпросът ми е - ако върна детската пижама ще трябва ли да върна и стикера, т.е. мога ли да върна пижамата изобщо?

# 88
Да, можеш да върнеш пижамата с касовата бележка и няма да си искат обратно стикера. Simple Smile

# 89
  • Велико Търново
Утре ще пробвам, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт