Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 743
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 165
  • Мадрид / София
По повод авокадото - тъй като поглъща огромни количества вода, в Чили цяла река бива пресушена и съответно цяло селище оставено без вода за да се поливат частни плантации с авокадо за износ в Европа.

# 166
Не се нагрявали етерични, ставали токсични. Не знам при каква температура, може би ако са достатъчно разредени с вода няма да е проблем, не знам. Химически масла хич не ми се вярва да са безвредни, алергизират, който е предразположен. Затова ми трябва ултразвукова лампа за етеричните, без вода и без нагряване.

# 167
Маслата бяха в комплект с лампата и свещите по Коледа ги пускат в лидъл около 12 лв бяха...

# 168
Да, авокадото по принцип си изисква огромни количества вода, за да расте, то е от джунглите все пак. Лично аз не бих купила авокадо, отглеждано в страна, която не е с такъв климат. А в Чили, където е най-сухата пустиня в света, направо не знам как се наемат да го гледат....

# 169
Закуската с кленов сироп е божествена
Добре си бях преди да я опитам. Сега вече знам.

# 170
Може ли картинка или описание?

# 171
От топлата витрина, ама по-добре не опитвай.

# 172
От топлата витрина, ама по-добре не опитвай.
Много са нездравословни тези кленови закуски ( и аз преди прегрешавах с тях). Mr. Green

# 173
Вероятно в брошурата я има Simple Smile
Много, много, много е вкусна. Тип бутер баничка, отгоре с малко ядки.
Аз и кленов сироп се оказа, че обичам. Sob Защо вкусните неща са толкова калорични!

# 174
  • shumen
Сега видях ще има и дамски маратонки от Понеделник.Дали ще са читави,че ми трябват за есента?

# 175
А най-лошо е като промоцията за тях е 3+1 😁
И аз много ги обичам 😍

# 176
Е, определено ми събудихте любопитството! Като се прибера в София, ще ги опитам. А в Гърция има ли ги? 😁 Хепи, не се ядосвай, че си си паднала по нещо калорично. Можеше да е нещо незаконно или неморално, така че уцелила си правилния грях. 😉

# 177
  • София-Младост
Да не са спряли т.нар. хрупкав хляб, което за мен си е повече сухар, отколкото хляб...вчера го нямаше на обичайното му място в Лидл.
Дано не, че ми е най-бързата закуска с нещо отгоре.

# 178
Той във витрината ли е?

# 179
  • Варна
Редовно чета темата и пазарувам от Лидл, но днес съм доста разочарована.
В понеделник купих от био ябълковото пюре, което е на 1.49 в брошурата и много се хареса. Днес отидох за повече бройки, но макар промоцията да е до 8.09 цената е сменена на 2.49 и никой не може да обясни защо. Дали във всички филиали е така или само в нашия е проблема? Има ли смисъл да подавам сигнал? Confused

Общи условия

Активация на акаунт