Но наистина почвам да мисля, че "всяка жена е създадена да стане майка" не е много вярно. Кажете моля, има ли като мен или трябва да ходя да се прегледам.
Всичко е нормално. Дори, ако това ще те успокои, аз честичко повишавам тон. Не се гордея с това, но просто нервите ми не издържат. И предвид факта, че почти изцяло аз се грижа за него, а той е от много ревливите и нервните и със зверски рефлукс, иска нон-стоп грижи и внимание, нормално да изпушвам.
.
Но не мога да се оплача наистина от таткото. Още преди да родя бяхме говорили че както и двамата се грижим за състоянието на апартамента, така и за детето ще е същото. Естествено на мен като майка и източник на голяма част от храната (все още) се пада по-голямата част. На мен друго ми е странно- голяма част от хората покрай нас очакват са даваме беба да я гледат баби или лели. Аз нямам нищо против да я виждат, ама не я давам. Близките ми казват че така" ще дели". Аз им отговарям че е естествено да иска да е при мен или при баща си, пък и сега е във фаза " стикер съм на мама/тати". Не ми се иска детето ми да го гледат бабите, особено при положение,че все още разполагам с лукса да съм си вкъщи,а бабите все още си работят. Тъкмо се отървали от децата, да си починат 
Добре, че сподели за алеята на славата, че каката е голям книгоман. Толкова много книги чете. На седмица по две и то с обем 300, 400 страници. Ние дойдохме за малко на Сандански, но ако разбере за книгите, ще ни пришпори наобратно.