Карти Таро тема 20

• 20 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Зависи какво очакваш - това момиче да те замести, да ти помага, да си разпределите работата. Ти знаеш най-добре какво те вълнува.
Да си разпределим работата. На мен работата ми е ежедневието, трябва да съм спокойна там.
Не знам дали повече разчиташ на това момиче или се тревожиш от развитието на нещата за теб в бъдеще.
Това, което мога да кажа е, че нещата ще се променят. Това момиче има хъс, способна е да ръководи и има нови идеи и виждания за работата. Доста стари и утвърдени методи ще бъдат оспорени и вероятно променени или подменени. Тя ще защитава своята позиция и работа и в никакъв случай няма да можеш да я ръководиш като подчинена.
7 жезли, Рицар меч, 8 пентакли

# 451
  • София
7 жезли, Рицар меч, 8 пентакли
Хммм, искам да се разбираме пък за промени съм отворена. Simple Smile Все пак аз я избрах и мисля, че е подходяща. Благодаря Силки! Simple Smile

Тези карти са отразили състоянието ти сега. На мен ми направи впечатление, че има само две бои в комбинацията, мечове / възрух/ и пентакли/ земя / Тези две бои не са добре като взаимодействие, ситуацията става някак неподвижна поради тази причина. Другото, което е, че всичко се случва в ума, има много мислене / 9 меча + 8 меча + 7 пентакли/ и няма никакво действие от твоя страна, няма и емоция, чувстване. Емоциите в доста случаи не са добре, но пък без тях няма какво да те побутне към изразяване, към изливане , към действие дори и 3 те пентакли, които предполагам си изтеглила като допълнителна карта, ако приема, че са работата в екип, показват че не можеш да се утвърдиш, не можеш да се наложиш и оставаш някак неразбрана.
А.nik и ти си адски права! Тези карти са за състоянието ми в момента. Чувствам се в застой. Но ми направи впечатление, че всеки път ми казваш, че картите отразяват мен. И на въпросите за момчето пак беше така. Има ли някакво обяснение или? Защо се получава така?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 11:47 от Не се сърди, човече

# 452
Добро утро на всички. Може ли да се включа и аз след близо 2 месеца отсъствие, имам съмнения че много важен за мен човек има някъкви големи проблеми, дали лични ,дали финансови не съм сигурен, но поради гордост или не знам и аз поради какво- не споделя, не търси нито помощ, нито покрепа. Има ли как да се зададе такъв специфичен въпрос има ли В. сериозни лични проблеми или има ли В. сериозни финансови проблеми. Много ще се радвам ако някой се включи на такъв тип въпрос, който дори не е много ясно как трябва да бъде формулиран. Благодаря предварително

# 453

А.nik и ти си адски права! Тези карти са за състоянието ми в момента. Чувствам се в застой. Но ми направи впечатление, че всеки път ми казваш, че картите отразяват мен. И на въпросите за момчето пак беше така. Има ли някакво обяснение или? Защо се получава така?

За мен, Таро е един начин и помощ, да видя себе си или ситуацията отстрани, от друг ъгъл, да вида това, за което си затварям очите, което не ми харесва и което ми е трудно да приема и това е най- ценното и най- важното за мен.  Аз съм го приела за себе си и затова  " виждам" и тълкувам основно по този начин и за другите. В комбинация от три карти, може да се разкаже цял един живот, да се предскаже, да се видят други участници в живота ни и да се разбере тяхното участие или намеса или проблема с тях. Това го могат добрите в Таро, има такива, просто аз не съм от тях. Моето ниво е по- ниско. Но пък имам желание да помогна и независимо, че всички искат да знаят какво ще се случи или кой какво мисли и как го мисли, аз все пак си държа на моето виждане и се надявам то да бъде полезно.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 12:28 от a.nik

# 454
  • София

За мен, Таро е един начин и помощ, да видя себе си или ситуацията отстрани, от друг ъгъл, да вида това, за което си затварям очите, това което не ми харесва и това, което ми е трудно да приема и това е най- ценното и най- важното за мен.  Аз съм го приела за себе си и затова  " виждам" и тълкувам основно по този начин и за другите. В комбинация от три карти, може да се разкаже цял един живот, да се предскаже, да се видят други участници в живота ни и да се разбере тяхното участие или намеса или проблема с тях. Това го могат добрите в Таро, има такива, просто аз не съм от тях. Моето ниво е по- ниско. Но пък имам желание да помогна и независимо, че всички искат да знаят какво ще се случи или кой какво мисли и как го мисли, аз все пак си държа на моето виждане и се надявам то да бъде полезно.
Страхотно.... Simple Smile Полезно е! Simple Smile Мисълта ми беше, да не би да съм ги разсърдила с нещо? Не се грижа много добре за тях. И да не искат да ми отговарят на въпросите като показват само мен? Опознавам ги все още.

# 455
Момичета, стисках зъби и чаках да мине, но повече не мога.
След като преди 3 седмици блокирах човека към който имах някакви емоции, започнаха да ми се случват странни неща. Дори започнах да си мисля, че полудявам. Всичко започва с едни сълзи, които не са мои, едни усещания на болка и страдание, които не са мои, идват мисли и послания, които не са мои, някой ме моли за нещо, не е говорене, а са мисли, но не са мои.Продължаваше в началото минута две, после все изведнъж сълзите и усещанията спират и настъпва адско главоболие и съм като зомби. Поне първите пъти. Дори изпитвах страх. После започна да става още по силно и започнах да общувам, не ме разбирайте погрешно, не чувам гласове, а всичко е едни мисли, с които започнах да общувам. Има дни в които съм заета много и се занимавам с куп неща и започва адско главоболие, после оставам сама, идва "връзката" и главоболието спира. Започвам да се чудя с моето подсъзнание ли общувам, или някой друг общува с мен през телепатия или каквото е там, не ги разбирам тези неща. Идват мисли за предишен живот, за мои грешки там, за това че трябва да се преработят и някакви такива щуротии. Дават ми се знаци да си погледна телефона, но има някакво разминаване във времето, но тези знаци пристигат все пак точно както са дошли като мисли. Получавам обяснение, че нивото и енергията на общуване е различна и там няма единици за време.
В началото си беше страшно, вече не е.
Но наистина искам да знам какво ми се случва в главата, защото това напрежение и главоболие не се търпи понякога, когато съм с бебето и имам много работа за вършене.
Може ли да попитаме картите какво се случва?
Не съм виждала въпросния човек от 09.09., блокирала съм го, не съм контактувала по никакъв начин с него след тази дата.
Не знам дяволи ли имам в главата си, полудявам ли, но определено ми трябва някаква яснота. Моля за карти и някакво обяснение, благодаря.

# 456
Момичета, тази карта от каква колода е? Много са красиви картите и ми въздействат много силно! Можете ли да ми кажете как мога да поръчам точно тази колода?

# 457
О, кралица жезли ли е това? Каква красавица... обожавам слънчогледи, царици и котараци Heart

# 458
какво ме очаква в любовен план до края на 2019
ПАЖ Жезли, 10 чаши и 3 меча.Пояснителна към 3 меча 6 чаши

Пффф, щесе появи някой от миналото с красиви думи, но ще лъже????.

# 459
Скрит текст:
След като преди 3 седмици блокирах човека към който имах някакви емоции, започнаха да ми се случват странни неща. Дори започнах да си мисля, че полудявам. Всичко започва с едни сълзи, които не са мои, едни усещания на болка и страдание, които не са мои, идват мисли и послания, които не са мои, някой ме моли за нещо, не е говорене, а са мисли, но не са мои.Продължаваше в началото минута две, после все изведнъж сълзите и усещанията спират и настъпва адско главоболие и съм като зомби. Поне първите пъти. Дори изпитвах страх. После започна да става още по силно и започнах да общувам, не ме разбирайте погрешно, не чувам гласове, а всичко е едни мисли, с които започнах да общувам. Има дни в които съм заета много и се занимавам с куп неща и започва адско главоболие, после оставам сама, идва "връзката" и главоболието спира. Започвам да се чудя с моето подсъзнание ли общувам, или някой друг общува с мен през телепатия или каквото е там, не ги разбирам тези неща. Идват мисли за предишен живот, за мои грешки там, за това че трябва да се преработят и някакви такива щуротии. Дават ми се знаци да си погледна телефона, но има някакво разминаване във времето, но тези знаци пристигат все пак точно както са дошли като мисли. Получавам обяснение, че нивото и енергията на общуване е различна и там няма единици за време.
Но наистина искам да знам какво ми се случва в главата, защото това напрежение и главоболие не се търпи понякога, когато съм с бебето и имам много работа за вършене.
Не съм виждала въпросния човек от 09.09., блокирала съм го, не съм контактувала по никакъв начин с него след тази дата.
Не знам дяволи ли имам в главата си, полудявам ли, но определено ми трябва някаква яснота. Моля за карти и някакво обяснение, благодаря.

7 меча 2 чаши 9 чаши
Вероятно се притесняваш да не би да има нещо по " висше" което да ти влияе. Няма нищо такова, нито полудяваш, нито има намеса от някого, нито пък има връзка с минали животи в картите ти. Просто търсиш и мислиш постоянно, как да получиш информация, как да разбереш какво се случва в главата на другия, не може да успокоиш и дори вкарваш и други хора в това. Честно да ти кажа, колебаех се дали да го напиша, но  това което показват картите си е пълната глупост от твоя страна и изобщо цялата ситуация и въпроса ти и дори картите са го отразили по много добър начин.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 18:33 от a.nik

# 460
Скрит текст:

7 меча 2 чаши 9 чаши
Вероятно се притесняваш да не би да има нещо по " висше" което да ти влияе. Няма нищо такова, нито полудяваш, нито има намеса от някого, нито пък има връзка с минали животи в картите ти. Просто търсиш и мислиш постоянно, как да получиш информация, как да разбереш какво се случва в главата на другия, не може да успокоиш и дори вкарваш и други хора в това. Честно да ти кажа, колебаех се дали да го напиша, но  това което показват картите си е пълната глупост от твоя страна и изобщо цялата ситуация и въпроса ти и дори картите са го отразили по много добър начин.

И нещо такова ми се моташе из главата, за да се справя с цялата ситуация започвам да си играя театри сама на себе си. Просто исках яснота. Благодаря ти 😊

# 461
Момичета, тази карта от каква колода е? Много са красиви картите и ми въздействат много силно! Можете ли да ми кажете как мога да поръчам точно тази колода?

Таро на Илюминатите. Разкошно таро!

# 462

И нещо такова ми се моташе из главата, за да се справя с цялата ситуация започвам да си играя театри сама на себе си. Просто исках яснота. Благодаря ти 😊

Е, аз се надявам и друг да ти изтегли карти, да видим по- добре ситуацията. Още едно мнение ще бъде полезно за теб.

# 463

Е, аз се надявам и друг да ти изтегли карти, да видим по- добре ситуацията. Още едно мнение ще бъде полезно за теб.
Да, а възможно ли е да разбера кво се се случва в главата на "блокирания" човек спрямо мен, за да видим дали след като имам някаква яснота и за там дали ще спра с театрите в главата си. Просто опитвам да се справя. Благодаря отново.

# 464

Да, а възможно ли е да разбера кво се се случва в главата на "блокирания" човек спрямо мен, за да видим дали след като имам някаква яснота и за там дали ще спра с театрите в главата си. Просто опитвам да се справя. Благодаря отново.

Здравей! АЗ теглих карти какво си мисли за теб "блокираният човек". Паж пентакли, О3П, Колелото на съдбата. От някаква работа ли се познавате? Мисля, че си мисли, че сте общували, пробвали сте, но не се е получило. Не мисля, че има интерес и това е по-скоро негов личен избор. Извинявай, но картите не са никак "любовни"!

Общи условия

Активация на акаунт