Карти Таро тема 20

• 20 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
А.Ник., винаги съм гледала на новата работа като на средство за растеж и градеж.
Сега обаче гледам на новата работа като на средство за промяна. Няма нещо, което да не ми е наред на тая работа просто нещо отвътре ме бута и тласка да го направя. Не знам дали го описвам правилно, но не е моментно, продължава с месеци вече.
А.Ник. благодаря ти!
Но не знам какво да направя още, за да постигна целта си - започване на нова работа.

Може би трябва да се спреш за малко и просто да помислиш върху въпросите: Защо искам нова работа? Кое е нещото което не ме удовлетворява на старата? Новата работа, с какво точно ще ме направи по - щастлива?

# 496
  • София

И другото, дали да изтегля карти и за другите две сега или да изчакам до утре?

Изчакай до утре за другите. По - добре да не тегля аз карти, мисля, че твоите са много точни. По рицар пентакли мисля, че е искрен човек.

Здравейте момичета,

Послушах А.ник и сега изтеглих карти за следващата девойка, като въпросът е същия: Приятелка ли ми е Ст. и прави ли ми "мръсотии"?
Картите са: Асо чаши, 6 чаши, Обесеният
Скритото е: Луната

Бихте ли тълкували? Благодаря ви много!

# 497
Не е тази Simple Smile

# 498
  • София
Хахахах, Силки смея се... Simple Smile Остават още две и после започвам с мъжете. Laughing

# 499
Каквооо? Grinning Не бяха ли само три жени? Grinning

# 500
Хахахах, Силки смея се... Simple Smile Остават още две и после започвам с мъжете. Laughing

мъжете Scream

Преди време и аз бях питала тука за трима (а реално искам 4-и). Идвам с малко обратна връзка, чудя се за карти също, но може би е по-добре да изчакам. За първия се паднаха само чаши и Силки каза, че това му е максимумът, който може да предлоожи - точно така се оказа, изобщо не общуваме вече. Вторият с подаръците - Силки каза, че има някаква своя драма и нямам място там. Наистина изглежда отдалечен от хората, света и все замислен, но онзи ден се появи с едни червени рози на работа (а моят 4-ти човек също е на работа) и малко стана объркване.

С 3тия ще излизам в четвъртък, Силки спомена, че има потенциал, знае че тряба да разчита само на себе си  и би му обърнала внимание... другиден ще излизаме, но той излиза от 10 годишна връзка и не искам да го тормозя, да му губя времето... но ми е много приятно да сме приятели, да говорим и да прекарваме време просто.

Скрит текст:
Цитат
какво е намерението на С. към мен  - 6 чаши 10 чаши 2 чаши - много чаши много нещо, но има шанс за някакво приятно прекарване и приятелство? Той е доста интелигентен и пътешествал по света човек и има какво да разкаже.
Т. към мен - влюбените 3 меча 4ри пентакли - тези три меча.. направо... няма смисъл.
Д. към мен -5 чаши 8 жезли магьосникът -

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:05 от Morella Allan Poe

# 501
Благодаря, Морела, че споделяш! Ще ми се да мине още малко време и да видим как ще се развият нещата, дали картите са били прави.
А за този, четвъртия, питала ли си? Нямам спомен. Simple Smile

# 502
Тази вечер се чувствам малко виновна. Има един мъж - И. Той настойчиво до вчера ме ухажваше, но по един много тъп и дразнещ начин. И преди няколко дни бях много груба, ама толкова много, че го кастрирах публично. Защото не уцели правилния момент, за да се прави на интересен.
Днес, за първи път поех инициативата да съм мила, но не получих даже добър ден и... си врътнах задника и му дадох на тоя човек пълен игнор.
И все пак се чувствам гузна и виновна, защото прекалих. Не изпитвам любов, нито привличане, но тоя човек с тая упоритост ми стана една идея симпатичен.
Въпросът ми е: Какви ще бъдат отношенията ни с И оттук насетне.
2 жезли, 3 чаши, 4 чаши.
Тълкувам го като раздалечаване, заради 4 чаши
Зададох уточняващи въпрос: какво чувства И. към мен в момента:
Звездата, 10 пентакли, справедливостта.
Балансът и хармонията въобще не описват ситуацията в момента, но това означава комбинацията съгласно tarotico.

# 503
Благодаря, Морела, че споделяш! Ще ми се да мине още малко време и да видим как ще се развият нещата, дали картите са били прави.
Не, той ми е ... постоянно в мислите и ме е страх. Питала съм изключително рядко и то на лично 1-2 пъти някого. Не искам да питам за него.  Simple Smile
Лесно е да питам за други и да излизат всякакви неща... дори не ги мисля,  нито ми пречат после да общувам с тях.
Трябва повече да питам за себе си и най-вече над начина, по който се свързвам като цяло с другите.

# 504
  • София
Три бяха, но добавих една.  Simple Smile За мъжете се шегувах. Simple Smile Въпросът е, че се опитвам да разбера кой ми прави едни гадости. Сега обаче, вместо да проверявам целия ми по-близък кръг, ми хрумна друго. Започнах да си мисля, кой може да е този човек, какъв е и каква е причината, бъркам си картите и си мисля.... Това изтеглих

Схемята си е онази моята, 3 изтеглени, 3 поясняващи и Дяволът е скритото.

Какво мислите?

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:00 от sovata

# 505
Не, той ми е ... постоянно в мислите и ме е страх. Питала съм изключително рядко и то на лично 1-2 пъти някого. Не искам да питам за него.  Simple Smile
Лесно е да питам за други и да излизат всякакви неща... дори не ги мисля,  нито ми пречат после да общувам с тях.
Трябва повече да питам за себе си и най-вече над начина, по който се свързвам като цяло с другите.
Ок, няма да питаме за него. Ще го оставим на мира, засега Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:02 от Silky_soft

# 506
[Въпросът е, че се опитвам да разбера кой ми прави едни гадости. Сега обаче, вместо да проверявам целия ми по-близък кръг, ми хрумна друго. Започнах да си мисля, кой може да е този човек, какъв е и каква е причината, бъркам си картите и си мисля.... Това изтеглих

Какво мислите?

Аз не знам какво си си мислила докато разбъркваш картите, но никой нищо не ти прави умишлено по това което си изтеглила. Всичко е само в твоите страхове и мнителност.

# 507
Тази вечер се чувствам малко виновна. Има един мъж - И. Той настойчиво до вчера ме ухажваше, но по един много тъп и дразнещ начин. И преди няколко дни бях много груба, ама толкова много, че го кастрирах публично. Защото не уцели правилния момент, за да се прави на интересен.
Днес, за първи път поех инициативата да съм мила, но не получих даже добър ден и... си врътнах задника и му дадох на тоя човек пълен игнор.
И все пак се чувствам гузна и виновна, защото прекалих. Не изпитвам любов, нито привличане, но тоя човек с тая упоритост ми стана една идея симпатичен.
Въпросът ми е: Какви ще бъдат отношенията ни с И оттук насетне.
2 жезли, 3 чаши, 4 чаши.
Тълкувам го като раздалечаване, заради 4 чаши
Зададох уточняващи въпрос: какво чувства И. към мен в момента:
Звездата, 10 пентакли, справедливостта.
Балансът и хармонията въобще не описват ситуацията в момента, но това означава комбинацията съгласно tarotico.
.    
Зори, Справедливост на трета какво ти говори? Остави Таротико...
Мисля, че 4 чаши описва теб, не него, ама да ме поправят, ако греша. Заради твоя фиксация някаква, отхвърляш всяка друга добра възможност... Така мисля. Разбира се, не си длъжна да приветстваш всеки флирт като някаква отчаяна жена. Но смятам, че твоята настройка генерално си е такава. Причината е в предишните ти постове.
Ти отказваш всяка друга възможност, защото си фиксирана върху онзи, който не можеш да имаш. Изгубих нишката къде е причината ,но... Ти си все още обсебена от мъжът, който се опитваш да забравиш. Не го приемай като упрек... Аз съм в сходна ситуация и не бих си позволила да те съдя. Просто постъпих по друг начин - казах му какво чувствам и изчезнах. Без срам, без его, без надежди и илюзии... И нямам повече чуденки - ами ако не бях...

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:17 от menarini

# 508
Три бяха, но добавих една.  Simple Smile За мъжете се шегувах. Simple Smile Въпросът е, че се опитвам да разбера кой ми прави едни гадости. Сега обаче, вместо да проверявам целия ми по-близък кръг, ми хрумна друго. Започнах да си мисля, кой може да е този човек, какъв е и каква е причината, бъркам си картите и си мисля.... Това изтеглих

Какво мислите?
Мога да скицирам профила на човека, отразен от картите. 
Това е човек, който е неудовлетворен от резултатите си на работа, от постигнатото, от професионалната си реализация, чиито планове се провалят и мнение не се зачита. 
Смята себе си за способен и искрен, за човек, който заслужава много повече. Но всъщност много го е страх да не загуби позициите си, каквито и да са те, но предполагам, че не са на високо ниво и го е страх, че няма да постигне нищо особено в професионален план.
Този човек смята за заплаха почти всички около себе си и избятва близките контакти.
Позна ли го?

# 509
Менарини,
Успях да се преборя с предишната си фиксация, някак от самосебе си се случи. Сега съм много предпазлива и се чувствам добре и ме е мнооого страх да проверя сърцето си някому скоро отново. Просто ще избирам тоя път с акъла си.

Общи условия

Активация на акаунт