🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ... Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Пожелавам ви един емоционален и неповторим неделен ден!

# 601

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Heart Musical Note

# 602
Здравейте! Чуден ден!

Всички дни от нашия живот са специални...
Да запазим само това,което трябва да бъде запазено- усмивки,аромати,жестове,моменти...

# 603

Gift Heart

Sparkling Heart

Днес сама пиша тук затова спирам,
още веднъж хубав ден и приятен следобяд!!
Yum

# 604
А Софи, недей така. Аз не съм ли човек.
От теб сладкото от мен коктейлите

# 605
Flowers TulipЦЕЦЕ* взимам си един коктейл и една мелба
и се качвам на виенското колело..
Shaved Ice Joy

Скрит текст:

# 606
Може и на въртележката да се повозим

# 607
Софиии, не тичай сама към виенското колело, ще те настигна ... Stuck Out Tongue Winking Eye Само да се почерпя, че да съм още по-красива. Но аз не мърдам без маминия хубавец и неговата любов!
     Цеце, по-бърза си от мен - изпревари ме! Поздравления!

Скрит текст:

# 608
Ръцете на мъжете издават дали са мили или груби към жените

Ръцете на мъжете издават какво ще бъде отношението им към жените - дали ще бъдат мили или груби с тях, установи канадско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Представителите на силния пол, които са внимателни към дамите, имат безименни пръсти по-дълги от показалците. Когато се погледне дланта на мъжа, много лесно може да се установи какво ще бъде бъдещото му отношение към нежния пол.

Мъжете, чиито показалци и безименни пръсти са с еднакви размери, обикновено имат по-грубо отношение към жените. Предишни изследвания установиха, че съотношението на показалците и безименните пръсти при мъжа се определя от хормоналното им изложение в утробата. Оттук следва и отношението на мъжете към жените, когато станат възрастни.

Когато мъжете имат по-дълги безименни пръсти спрямо показалците, те по-внимателно изслушват дамите, обичат да се смеят с тях, склонни са на компромиси и не жалят комплиментите. Те реагират по този начин, независимо дали са в сексуални отношения с жените, или са просто колеги. А мъжете с почти еднаква дължина на показалците и безименните пръсти били склонни към свади както с дамите, така и с другите мачовци.

# 609
Ръцете на мъжете издават дали са мили или груби към жените

Скрит текст:
Ръцете на мъжете издават какво ще бъде отношението им към жените - дали ще бъдат мили или груби с тях, установи канадско проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Представителите на силния пол, които са внимателни към дамите, имат безименни пръсти по-дълги от показалците. Когато се погледне дланта на мъжа, много лесно може да се установи какво ще бъде бъдещото му отношение към нежния пол.

Мъжете, чиито показалци и безименни пръсти са с еднакви размери, обикновено имат по-грубо отношение към жените. Предишни изследвания установиха, че съотношението на показалците и безименните пръсти при мъжа се определя от хормоналното им изложение в утробата. Оттук следва и отношението на мъжете към жените, когато станат възрастни.

Когато мъжете имат по-дълги безименни пръсти спрямо показалците, те по-внимателно изслушват дамите, обичат да се смеят с тях, склонни са на компромиси и не жалят комплиментите. Те реагират по този начин, независимо дали са в сексуални отношения с жените, или са просто колеги. А мъжете с почти еднаква дължина на показалците и безименните пръсти били склонни към свади както с дамите, така и с другите мачовци.

Цецеее, много неподготвена ме завари с тази статия. Stuck Out Tongue Winking Eye  Но и без да съм толкова наблюдателна мога веднага да направя "характеристика" на Ийт Козан, респективно и на Толга: "Внимателен към дамите, изслушва ги, обича да се смее с тях, склонен на компромиси и не жали комплиментите. Реагира по този начин, независимо дали е в сексуални отношения с жените, или са просто колеги."

Започвам да търся снимки и гифчета, за да докажа твърденията си.

# 610
Мъжките ръце могат цяла да те прочетат

Страшна сила е събрана в ръцете на любим мъж. Гледаш в хипноза тая едроставеста китка с тревожещи космици по кожата. Сякаш тия снопчета влакна са излъчители на гравитация.

Някаква древна закана напира от ъгловите линии на кокалчетата. Широката твърда длан таи гореща ласка и плясък на камшик.

Дългите, чувствителни пръсти умеят да те докосват и да четат всяка гънка на кожата ти като азбука за слепи. Могат цяла да те прочетат. Да изтрият като магнетофонна лента всякакъв спомен от друго докосване по тебе. Могат да те моделират и да изваят една богиня от тебе. Но в същото време – и да те подчинят, да те превият, прекършат, да те смажат.

Страх и нежност, закрила и угроза внушават мъжките ръце. От тая длан извира животът за тебе, от нея може да те удари гръм и да те овъгли до корена.

Каквото и да бъде, нека да е от неговата ръка! От ничия друга, само от неговата !

Блага Димитрова, "Пътуване към себе си"

# 611
Мъжките ръце могат цяла да те прочетат
Скрит текст:
Страшна сила е събрана в ръцете на любим мъж. Гледаш в хипноза тая едроставеста китка с тревожещи космици по кожата. Сякаш тия снопчета влакна са излъчители на гравитация.

Някаква древна закана напира от ъгловите линии на кокалчетата. Широката твърда длан таи гореща ласка и плясък на камшик.

Дългите, чувствителни пръсти умеят да те докосват и да четат всяка гънка на кожата ти като азбука за слепи. Могат цяла да те прочетат. Да изтрият като магнетофонна лента всякакъв спомен от друго докосване по тебе. Могат да те моделират и да изваят една богиня от тебе. Но в същото време – и да те подчинят, да те превият, прекършат, да те смажат.

Страх и нежност, закрила и угроза внушават мъжките ръце. От тая длан извира животът за тебе, от нея може да те удари гръм и да те овъгли до корена.

Каквото и да бъде, нека да е от неговата ръка! От ничия друга, само от неговата !

Блага Димитрова, "Пътуване към себе си"

Уауу, "Пътуване към себе си" - един от любимите ми романи. Страхотна си, Цеце! С удоволствие ще онагледя този цитат с любимата ми екранна двойка! А романа го препоръчвам на всички, които не са се докосвали до творчеството на Блага Димитрова.

# 612
Красотата на мъжките ръце
На пръв поглед незначителен, но в всъщност важен елемент от мъжката красота. Идеалните мъжки ръце трябва да изглеждат едновременно силни и нежни, да защитават и да ласкаят, да нацепят дърва и да гушнат бебе.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 00:20 от cvetansk

# 613
Цеце, пак ме изпревари! Тъкмо приготвях снимките от хижата!

# 614
Еми, твоите са повече и са много по- хубави.
А тук вече мисля, че няма да те затрудня изобщо

Красотата на мъжките очи
За да са красиви, трябва преди всичко да бъдат смислени – като два тлеещи въглена, които приковават вниманието и дават да се разбере, че могат да загорят, както от ожесточение към несправедливостта, така и от нежност към любимата, в зависимост от ситуацията. Формата и цвета не са толкова важни, ако в тях прозира този огнен потенциал. Такива очи оставят дълбок отпечатък и безусловно могат да се нарекат красиви.

Общи условия

Активация на акаунт