💪"Игри на волята: България" - Тема 3 /16.09. - 22.09.19/

• 31 367
  • 879
  •   1
Отговори
# 480
Имаха нужда от огън и получиха запалка. Отивам да спя и да сънувам как сутринта си намирам нов джип пред входа.

# 481
Видях за кулата добре, ама пак нещо ми убягва.
Както и да е, не я схванах таз игра нещо.
Траките са големи шемети)) Иска ми се да ги видя в лукса, ще е много забавно))
Гледам утре играта ще е интересна, поне от промото и трудна.

Във ФБ коментират, че славяните до последно са държали кулата, без да я пуснат и за секунда. Прабългарите пуснаха ръце и кулата им падна, то и ветрец духаше де.

# 482
Аз ще стискам палци на Траките утре.

# 483
  • София
Гичка не трябваше да гласува емоционално ! Трябваше и тя да гласува за контузения и гласовете щяха да са равни.... Вкара си автогол, защото не мисли!

Да, мисленето не и е силна страна определено...
Щяхме да имаме три на три гласа и да видим как се постъпва в такава ситуация. Но уви.

# 484
Имаха нужда от огън и получиха запалка. Отивам да спя и да сънувам как сутринта си намирам нов джип пред входа.

Нагласена работа

# 485
  • София
Днес не успях да хвана епизода в началото, но се прибирам, включвам телевизора и заварвам "ТиНа" в обичайната за нея поза, сочеща посокота на някого и даваща заповеди. Nerd
Поне разбрахме как Прабългарите са си запалили огън "миналата" седмица, след като тактично са забравили дадената им от продукцията запалка.
Днес в метрото едно момче възкликна "Леле, станало е 21:30ч., изпуснах си Фермата!". Не знаех, че тийнейджъри гледат Фермата, не че съм очквала да гледа това риалити, но все пак бях учудена от разнообразието на  възрастови групи сред зрителите на bTV.  Smiley

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 22:22 от La Vikinga

# 486
Оф, аз никоя от игрите им не схващам.😂
Те и те май не знаят какво точно правят.

Обаче аз неизвестно защо симпатизирам на славяните, докато течеше битката се усетих, че стискам палци за тях. Пламен ми е тотален фаворит, но съотборниците му сексисти не мога да ги понасям.
И през целия сезон ще се боря да проумея тази несправедливост победилият отбор в битката за елиминации, на следващия ден да отива отново на двубой, просто ми е непонятно какво печелят при тази победа, при положение, че в следващата битка може да изгубят и техният съотборник да е по-изтощен от този от загубилия в първата битка участник.

Гичка постъпи много глупаво, не е лоша, но наистина не се е отличила особено в битките, а и мисленето не и е силната страна.

Марешка сякаш много не се зарадва на победата им и според мен искаше един от техните да отиде на елиминации. Смятам, че разсъждаваше  по следния начин - Амелия-Мира спечели миналия двубой и не участва в тази битка, та няма как да я обвинят, че не се е справила; Марешка също донесе победа и награда и това трябва да и осигури позиция, и остава вакантно място за номиниран, в частност Георгиос (въобще не знам как се пише името му).

Траките са ми малко като пълнеж, трябва другите два отбора да се издънят или да имат лош късмет, та те да победят. Ама пък са приятна компания от аутсайдери - Близначки и Наско(??) са забавни и поддържат духа.

# 487
  • Sofia
Чудо! Откриха "захвърлена" запалка))
Сега остава и пържоли да започнат да намират.  Wink

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 22:55 от avi10

# 488
Възможно ли е в дуела да се изправят един срещу друг мъж и жена? Тогава силите няма да са равни

# 489
Възможно напълно е мъж и жена на дуел. Отборите не знаят кой е номинирания в противниковия отбор. На дуела чак се виждат кои са.
Ми аз искам по дърветата парички да има и да си набера, ама пусти късмет...ще викам Насето да отправи молитви и бае на кварталните дървета, че мен ме не слушат.((

# 490
Възможно ли е в дуела да се изправят един срещу друг мъж и жена? Тогава силите няма да са равни
Ако има нещо за баланс, пъзели .. ще са равни силите.

# 491
  • София
Още ме е яд за малшанса, който ги преследва прабългарите. Как може да имаш такава преднина и едни кули да не може да поставиш на място. Това бе протоколно по дяволите. И двата пъти им бе крива кулата, е как няма да падне... Защо бързат, защо така припряно. Сега като нищо ще останат -2 човека, а това е много вече.
Нямам никаква идея какви са правилата, ще се обединяват ли или няма да се обединяват, но при едно обединение обикновено се чистят противниковите играчи (е, има и изненадващи съюзи, но обикновено не и у нас, при нас се чистят ''враговете'' наред) и прабългарите ще са в малцинство и Пламен сигурно ще го отнесе пръв, като най-голяма заплаха за всички.  Confused

# 492
  • Пловдив
Аз като гледам как се номинират, защото един пие, пък друг пуши, се съмнявам изведнъж при обединение да започнат да гонят най-големите си конкуренти. Wink

# 493
  • Sofia
Аз мисля,че са подготвили игри и за смесени дуели.Няма как.
Не е задължително да са силови.Има много игри,в които мъж и жена да са с равни шансове.

# 494
  • София
Утре за първи път от началото на формата ще съм за противните славяни, просто защото ако загубят ще изпратят Георгиос и Гичка няма да има никакъв шанс. Докато траките най-вероятно ще изпратят по-слаб съперник за нея. Или Радостина или Ана Мария (тъй като съюза е 4 на 3, Добри е вълк единак, но все се върти около веселяците, така че може и да е 5 на 3 за тях), а защо не и Александър, ама се съмнявам, че ще го изгонят толкова рано предвид игрите и важността племената да са колкото се може с повече играчи напред. Т.е. Гичка има много по-голям шанс срещу Радостина/Ана Мария отколкото срещу Георгиос.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт