🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 407
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 555
За всички останали може да имам и 0, 01% съмнение, но не и за Вальо Михов. Него го познах още на визитката.

# 556
За всички останали може да имам и 0, 01% съмнение, но не и за Вальо Михов. Него го познах още на визитката.
Същото е при мен с Бате Енчо.

# 557
Аз за Михов о за Енчо съм сигурна на 100%
Лъвът си мисля, ще в Албена Михова, но там още малко време ми Трябва да съм сигурна

# 558
  • Viena
Аз съм вече пас!

# 559
Розата е Мария Игнатова ... Всичко съвпада, а и Рачков затова я избъзика, че той ѝ е купувал всички парфюми Simple Smile

# 560
  • 221B Baker Street
Предположения от Фейса за Пилето - Рафи, Славин, Мария Игнатова, Софи Маринова, Николай Станоев

Предположения от Фейса за Розата - Славин, Камелия Воче, Силвия Кацарова, Ирина Флорин, Рут Колева

Предположения от Фейса за Кукера - Лъчо, Владо Пенев, Искрен Пецов, Люси Иларионов, Стефан Рядков, Борис Солтарийски, 100кила, Миро, Джуди Халваджиян, Алфредо Торес, Мария Игнатова, Папи Ханс, Константин, Данчо Караджов

Предположения от Фейса за Бикът - Иван Юруков, Тино, Коцето-Калки, Владо Карамазов, 100кила, Явор Бахаров

# 561
Понякога се чудя дали е възможно пилето да не е жена .. Simple Smile В първото предаване държеше краката си някак прибрани откъм петите и обърнати настрани, което не ми се виждаше поза на жена. Въпреки че ръцете са доста тънки за мъжки пол.. Със сигурност тези крака не са на Гери Никол (тя няма изразени колена, ако мога така да се изразя), за Дивна не знам. Пилето отговоря в среден род на въпросите, за да не е ясно. "Участвала ли си в музикален формат" мисля, че го питаха, Отговори "участвало съм" или нещо подобно. По отношение на височината, не е толкова ниско, колкото го изкарват. Ако не бъркам, май беше 170 см. във визитката, което за жена не е малко.

# 562
Видях, че на манекена до Розата имаше числото 7. Мисля, че това е препратка към ,,Седем часа разлика" (сериалът е продуциран от Магърдич, нищо, че едно време го даваха по БТВ).

# 563
Колкото и измислени улики да правят Дивна, Алисия, Ненчо и Албена се разпознават

# 564
Пилето има много , много тънки крака.
А бикът стои някак с изпъчен чатал, а ръцете висят надолу. Има специфична стойка, която забелязах в двете предавания

# 565
Значи във визитките дават подсказки, които да ни насочат към хора с които могат да бъдат сбъркани участниците. И по какво да ги познаем тогава? Отговорите на въпросите никакви, уликите никакви, вторите още по-никакви. Изводът ми е, че това не е шоу за откриване на маскираните, а е просто певческо шоу.

# 566
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Значи във визитките дават подсказки, които да ни насочат към хора с които могат да бъдат сбъркани участниците. И по какво да ги познаем тогава? Отговорите на въпросите никакви, уликите никакви, вторите още по-никакви. Изводът ми е, че това не е шоу за откриване на маскираните, а е просто певческо шоу.

Това шоу е за забавление! Освен забавлението има и тръпка, дали ще успееш да познаеш кой се крие зад маската. Което лично на мен повече ми допада измежду много други шоута и риалити формати Grinning

# 567
Розата е Мария Игнатова ... Всичко съвпада, а и Рачков затова я избъзика, че той ѝ е купувал всички парфюми Simple Smile

О не, абсурд! Мария Иганатова "пее" като настъпано куче, а Розата според мен си пее доста добре.

# 568
  • Испания
Току-що Кремена показа гримьорните:

Отвори тази, която е била на Звездев.

# 569
  • Sofia
Според Джулката били палатки Joy

Общи условия

Активация на акаунт