🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 433
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 750
От тях само Мамалев е жив.

# 751
  • Sofia
И Попандов.

# 752
  • София
И аз това тъкмо пишех. Абсурд е за мен да е който и да е от тях.

# 753
Ако Емануела може да пее като Розата ще си сменя името с Държавен вестник.

Мисля си, че след всяко шоу, се следят предположенията за маскираните и следващите "улики" са такива, че да се припокриват с поне няколко от заподозрените. Според първоначалните данни Розата отговаряше на 100% да е Есил и го има доказано добре мотивирано в старите ни теми. Сега пък това с майката, което не виждам да е съотносимо към Дюран. Роза, планети, тъпана и мачкана как се асоциира с Алекс Раева.
Трябва да се концентрираме само върху пеенето, там няма подвеждания.
Според мен препратката е към Теди Кацарова, а не към Алекс. Теди имаше проблеми с първият си мъж, включително физически разправии.

# 754
Розата е Жана Бергендорф.
Лъвът може би Петя Боюклиева.

# 755
  • Sofia
Стига вече с тая Петя Triumph
Ако беше тя щеше да си покаже високите октави...
Не сте ли я слушали в Капките?

Сетих се за една друга Петя,беше Паула,сега вече Ерилиен...беше женена за Ивайло Колев Thinking

# 756
Абсурд тази никой не я знае. Лъвът за мен е Албена Михова.

# 757
  • Sofia
Е,не е чак така.От време на време напомня за себе си.Сега направи дует със Силвия Кацарова...,но не е тя,изслушах няколко нейни песни.

# 758
  • На южния бряг
Прави ми впечатление, че след падането на маската, не тълкуват уликите. Не разбрах защо Димо е бил част от отбор например. На Народния театър ли? И вече не е в него? Това ли ни подсказваха?

Докато тече второто изпълнение, което е вече без маска, отдолу върви като текст обяснението на уликите.

# 759
Койна Русева обсъждахме ли за Розата?

# 760
Прави ми впечатление, че след падането на маската, не тълкуват уликите. Не разбрах защо Димо е бил част от отбор например. На Народния театър ли? И вече не е в него? Това ли ни подсказваха?

Докато тече второто изпълнение, което е вече без маска, отдолу върви като текст обяснението на уликите.
Ооо, благодаря ти! Hug Аз дотам не стигам, като видя кой е и сменям канала. Satisfied

# 761
  • Sofia
Койна Русева обсъждахме ли за Розата?
Не,но тя не може да пее.

# 762
Ама Пеперудата е толкова ясно, че е Прея, че просто няма къде. То всичко води към нея, никой не може да бъде сигурен, де, но все пак.

# 763
Ама Пеперудата е толкова ясно, че е Прея, че просто няма къде. То всичко води към нея, никой не може да бъде сигурен, де, но все пак.

то тия улики са мислени и мислени....едва ли не са пробвали в гугъл кат напишеш и кво ти излиза... дали биха рискували с търсачка да се познае певеца (едва ли)... котка, куче ли там кво беше... в БГ всичко се знае все пак....може и целенасочено да насочват към някой, който не е...пускат едни белезници и всички хоп Бергендорф е, а официалната версия-сигурно певеца имал някой роднина полицай и му се възхищавал:)....  за пеене не коментирам:)

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 11:59 от fibataa

# 764
Не уликите, гласът си е нейният, или да кажем на чернокож (сега да не излезе расистко, не съм Grinning) В комбинация с уликите и как е родена 94 и т.н., просто в България няма кой друг е да е.

Общи условия

Активация на акаунт