Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите с електронните дневници?
Какви са опасенията относно образователния процес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на училищния живот, включително преживяванията с домашни любимци, като кучета, и проблеми, свързани с оценките на учениците. Също така се обсъждат теми за прием в училище като стипендии и актуализации на системата за прием. Освен това има въпроси относно номерата на учениците.
-
Какви са проблемите с електронните дневници?
-
Какви са опасенията относно образователния процес?
-
Какви са мненията относно философията като предмет в училище?
-
Как трябва да реагирам, ако отсъствието на детето е въведено неправилно в електронния дневник?
Той донякъде запълваше празнината, докато самият не започна също да иска животни вкъщи.
Три години е вече при нас, много си я обичаме, както писа някой по-горе, и 5 минути и 5 часа да те е нямало, се радва безумно когато се върнем у дома. Пу -пу послушна и възпитана е, нямам грижи с бели у дома и навън. Но, сутрин 40-50 мин, следобед час и половина, сме на разходка. Лятото излизах в 5,40, за да я върна и измия, и да излезем в 7 за тренировка, пък аз по моите задачи. Децата я мият, слагат храна, вода, и играят с нея вкъщи. Но за разходките само ако нямат за учене и не са след двуразови тренировки. Грижата е изцяло моя в 70% от годината, останалото е за мъжа ми, когато си е тук. За пътуванията е трудно, имаме близка която обича да я взима, и кучето не страда при нея, но пак си е ангажимент. Аз удържах фронта около 4-5 години, наборката имаше голям страх от кучета, откакто я имаме, не се притеснява от никакви породи, общува с всички кучета на полянката, и смятам че за това много помогна това, че си взехме наше. Но понякога си представям нормалните хора как спят до 9 уикенда, и вечерите им не са ангажирани с разходка от 17-18,30 всеки ден...
Има още тооолкова много, а навън е 3С