Пътят на честта - тема 2

• 37 951
  • 817
  •   1
Отговори
# 330
Купувала съм си от ХМ и Ню Йоркър.

# 331
И защо всички леки жени имат  сутиени с тези допълнителни ластици отпред на гърдите, това някакъв отличителен знак ли?
Тъкмо се чудех от къде да си купя подобен. Joy Нямам поглед върху работното облекло на труженичките, но и не ми пука.
Е и аз, но в "Пътя на честта" така са ги облекли отлчително,защото са извън пътя, затова  Joy
А топ управителката, най- добрата на балканския полуостров, защо на откриването се мъдреше само на масите на шефовете. То не, че с тази ледена физиономия и това съскане ще развесели някой, но явно имаме различни разбирания за организиране на събития и посрещане на вип-ове. И домакините си клюкарстваха помежду си, вместо да са сред гостите.

# 332
  • Пловдив
Много студено излъчване има тази управителка.

# 333
Опитва се да го докара студена, но не й се получава. Гледа като отровена. Толкова може момичето.

# 334
Отвратителна е.

# 335
Кои са били участниците в последниь кадър? За Киро Библията разбрах.

# 336
Бианка е гадже с него.

# 337
А дадоха ли защо му се размина на Киро , нали миналата серия беше под прицел? Нещо ми се губи този момент...

# 338
То.....колко неща се позагубиха в този сериал.......

# 339
Не дадоха. И аз това исках да разбера. Да си снайперист във филм хич не е лесно, най-често жертвата все ти се измъква, ама не разбрахме защо Плачков не попадна под обстрел.

# 340
JoyAngry
Не дадоха. И аз това исках да разбера. Да си снайперист във филм хич не е лесно, най-често жертвата все ти се измъква, ама не разбрахме защо Плачков не попадна под обстрел.

Трябва ли да бъдем учудени, че сценаристите просто не са сметнали за необходимо да ни изяснят ситуацията около снайпериста. Предната серия завърши как той дърпа спусака... и край./Нищо повече не ни показаха.Това си е чиста малоумщина, ше ме извинявате Angry Найстина вече започват да ни взимат за маймуни.
А това с пдхвърлянето на наротиците, начина по който го показаха беше върха Joy Мисля, че трябва да сменят жанра на сериала на комедия.
1.Първо, тази Бианка просто го сложи отдолу, без никакви други подръчни материали.Как по дяволите?
2.Този полицая го намери облепено с някакво тиксо, от къде дойде то?
3.Може ли да обръщат повече внимание на  разследването за наркотици, а с това за убйството на Оги - нито дума. Ако изобщо има такова, защото Кера един телефон не звънна да попита аджеба върви ли разследване, не върви ли? Бонка и тя... само си бълва змий и гущери и хич не й пука.Абе да му се не види...детето ти е убито, страдаш и даже няма и да си направиш труда да се опиташ да разбере; кой го е убил.По-голям реализъм от това, здраве да е.
Хайде и вие си останете със здраве.Днес само ще чета, няма да обсъждам повече, че само се ядосвам Angry

# 341
Всъщност убийството на Оги не е толкова важно. То трябва да изиграе ролята на обстоятелство, което да тласне историята напред. Като зрител не ме вълнува особено кой е убил Огнян, по-интересно ми е какъв е резултатът от това. Засега - никакъв. Кера продължава да бъде пасивна вече 13 серия, всичко което й се случва е без нейно участие.

# 342
  • тук, на мястото си
Вие сега нищо не разбирате. Кой ви е казал, че снайпериста иска да убие Киро? Той просто му прави снимка с подръчни средства. След някоя и друга серия ще видим снимката на портрет и закачена  на дувара в ресторанта също като в индийски сериал.

# 343
Репортерката на Нова каза, че общинарят е убит след Огнян, а аз мисля, че първо него гръмнаха. Но може и да бъркам заради дългата ретроспекция в първите епизоди. Имам чувството, че са минали месеци, а снощи от нечия реплика разбрах, убийствата са отпреди около седмица. Та как за седмица мина всичко - кремация, нов град, училище, Кера смени 2 работи, сега е на трета... No Mouth

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 13:43 от pip4i

# 344
Всъщност убийството на Оги не е толкова важно. То трябва да изиграе ролята на обстоятелство, което да тласне историята напред. Като зрител не ме вълнува особено кой е убил Огнян, по-интересно ми е какъв е резултатът от това. Засега - никакъв. Кера продължава да бъде пасивна вече 13 серия, всичко което й се случва е без нейно участие.

Съгласен съм, че убийството на Оги трябва да играе ролята на средство, което да тласне историята напред.Подкрепям напълно. Има множество филми, които за започвали с убийство, но никога не ми се е случвало то да остава да виси във въздуха, все едно не е било.За сега 13 серии - никакво развитие не съм видял.

Общи условия

Активация на акаунт