Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 17

• 70 697
  • 817
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,момичета! Искам да попитам дали има мами в групата,които са раждали тези дни,по време на извънредното положение? Интересува ме дали са пуснали таткото за раждането и при какви условия или ако не, той кога е имал възможността да види бебето си? Дали чак на изписването му се дава тази възможност? Също така как се осъществява припознаването,ако не го допускат до болницата? Благодаря ви предварително!

# 406
По принцип за припознаването таткото не е нужно да бъде там лично, само копие от ЛК негова ти трябва- жената идва в стаята и записва бебето. Така беше 12.2018г.

# 407
По принцип за припознаването таткото не е нужно да бъде там лично, само копие от ЛК негова ти трябва- жената идва в стаята и записва бебето. Така беше 12.2018г.
Така беше и 10.2019г
Не вярвам да се е променило.
Трябва и документ за припознаване, нотариално заверен, ако няма граждански брак.

# 408
Доколкото разбрах в момента дори бебетата стоят 24/7 при майките. Хранят се в стаите, визитациите пак са в стаите. Никакви багажи не могат да се носят, никакви свиждания няма. Т.е. ако не присъства на раждането, ще го види на изписването, когато пак ще сте само ти и той. Хубаво е  да се включи някой, но може да питаш и във фейсбук, там вчера имаше подобен въпрос.

# 409
Така беше и 10.2019г
Не вярвам да се е променило.
Трябва и документ за припознаване, нотариално заверен, ако няма граждански брак.

Благодаря на всички за отговорите! Ще чакам все пак,ако някой може да се включи с по-прясна информация!
Аз точно заради нотариалнозаверения документ се чудя как ще стане,защото той нали се издава след раждането и как ще го предаде след това?

# 410
Доколкото разбрах в момента дори бебетата стоят 24/7 при майките. Хранят се в стаите, визитациите пак са в стаите. Никакви багажи не могат да се носят, никакви свиждания няма. Т.е. ако не присъства на раждането, ще го види на изписването, когато пак ще сте само ти и той. Хубаво е  да се включи някой, но може да питаш и във фейсбук, там вчера имаше подобен въпрос.
Потвърждавам, че всичко горенаписано е така. За декларацията нотариално заверена носи се на входа и те ще ви я предадат. Жената, която записва бебетата ще ви обясни. Таткото не се допуска на раждането, на самото изписване вижда бебето.

# 411
А някой има ли актуална информация за цената на раждането? Февруари бях там за серклаж и една родилка ми каза, че познати й казали, че е 2200, но не беше сигурна. Знам само, че цената е една и съща за нормално и секцио.

# 412
2 200 лв е раждането, независимо дали е секцио или нормално.

# 413
Моля, който е правил бхс/фм при др. Георгиев, да се включи с отзиви.
Благодаря!

# 414
Доволна съм от д-р Георгиев, прави обстоен преглед и отговаря на въпроси въпреки че е лаконичен. Успех!
Благодаря!

# 415
Благодаря!
За мен е невероятен специалист - той ми прави серклажа, всички ФМ, доплери - благодарение на него стигнах добра седмица и имам две здрави деца! Този човек винаги ще го помня...Heart

# 416
  • София
И аз съм доволна от д-р Георгиев. БХС и всички ФМ бяха при него.

# 417
Д- р Георгиев ми направи серклаж в 19 седмица. При него направих всички ФМ. Изключително компетентен. Избрах го случайно и не съжалявам. Благодрение на него имах спокойна бременност

# 418
Благодаря,  като цяло четейки темата назад и останах с впечатлението,  че мненията са по-скоро положителни, но исках нещо по-прясно.

По време на фм прави ли доплер?
Много ми е важно на всеки преглед да ми правят, а доколкото четох за доплер се записва отделно час?!

# 419
Записват отделно час, когато е САМО за доплер.

Общи условия

Активация на акаунт