Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 66 088
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 180
# 6 181
  • Варна
Добро Simple Smile

Миднайт, как мина празника и посещението на свека? Наложи ли се уж случайно да пускаш домашните любимци 😁

# 6 182
  • София
Не сме си говорили даже,говореше на каката само и то тихо.Елени не й даде да я пипне,,абе сбъркана работа.

# 6 183
  • Агент под прикритие
Добро утро!

# 6 184
снощи бех толко замотан че се забавлявах на постове на Джулая

# 6 185
  • София
От какво пък толкова се замота?? Хм?

# 6 186
биричка

# 6 187
Добро утро!

Да ви кажа, последния път като видях Джу изглеждаше толкова задоволена, че каквото и да е смукала заслужавало си е Stuck Out Tongue

# 6 188
не се е случило ако не се пофалиш у бгмама

# 6 189
  • Варна
Аз слушам Мейдън.

Взех си първата пратка от пощата, от китайците. Чакам още седем. Дойде единия подарък на детето, вторият е също някъде тук, очаквам тия дни да ми звъннат и за него. Започвам отрано да се приготвям тая година.

# 6 190
Ние имаме куче. Мопс. Много ме кефи, спи точно колкото мен, сиреч по 12-14 часа. Чудесно си допадаме. Малкия обяви, че имал най-мързеливото куче на света.

Като казах малкия, тия дни ме изнуди за нов костюм за Хелоуин и ще го водя утре вечерта в Капана, аз мисля да туря една островърха шапка и ще го играя Баба Вихронрав, макар че след ходенето в АНглия и всичките бургери го докарвам повече на Леля Ог.

В края на месеца пак ще паля към Лондон. Абе няма ли тука в темата някой дет живее там да си дрънкаме Гинеси?

# 6 191
Ооо, изчистих си филтъра на сушилнята. Няма да казвам кво беше вътре.

Нутелата е още в буркана. Само я гледам и се облизвам.
Хайче, аз кат злата свекърва, ама щи кажа: тва тий забранено, бре. (И имам извинение, че е професионално тва отклонение. Grinning)
И ДУ! Гифчето/клипчето на Братан никой ли не го изгледа, бре? Ем кратичко, ем смешно. Първия път само го побутна, ама втория - вече и двамата паднаха. Е, та нема се церемони, я, како й се е замоткал пред моторо? Joy

# 6 192
  • Euskal Herria

Добро утро! Simple Smile

# 6 193
  • Варна
Е да де, тя затова си седи в буркана Simple Smile Ще зарадвам дъщерята за Коледа. Междувременно не ми пречи да се облизвам.

# 6 194
@YanaDG същия съм в момента но се усмихвам

Общи условия

Активация на акаунт