Спам тема (защoто снощи правих спам, спам, спам, спам) от 01.10 до 31.10

• 65 925
  • 6 589
  •   1
Отговори
# 6 495
  • Варна
Не помня Phoenix, но тикви нямаше.

# 6 496
Утре нова тема чакаме Simple Smile
И нов късмет.
 Новата анкета на ква тематика ще да е?

# 6 497
Верно бе, Хайче. До сега май 400+ страници не сме докарвали, от утре пак.Ей ся стресирахме Жу

# 6 498
Добра вечер!

Готвих, леща! Набелих и чесън Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще се лакирам. От години не съм ползвала обикновен лак. Цвета е огин червено. Много ми аресва.

# 6 499
  • Тра-ла-ла
Нощес, след 200 гр. Троянска сливова, сънувах Кумчо Вълчо и некъв голям творчески порив ме обвзе. Музата ми се събуди, чакрите се наместиха дистанционно...та анкетата е готова още от сутринта Joy Joy Joy

Верно бе, Хайче. До сега май 400+ страници не сме докарвали, от утре пак.Ей ся стресирахме Жу
Стресът беше едно време, кога на всеки 50 страници трябваше да се напъвам за нова тема и анкета. Мани, мани Joy

# 6 500
Зор си беше... и аз се напрягах като знаех как ти се напрягаш Grin

# 6 501
  • Euskal Herria
Аз съм винаги в готовност Wink

# 6 502
  • Агент под прикритие
Не помня Phoenix, но тикви нямаше.
Сигурен съм, че е нямало. Simple Smile
Във всеки случай, отдавна съм се убедил, че пропагандната машина отвън работи много добре!

# 6 503
Докато ние се чепкаме за и против Хелоуин, Холдънов се е маскирал като себе си и плаши децата със стоун фейс

# 6 504
  • Euskal Herria
Ъъъъ, къде? Да се покаже и нас да плаши.  Grinning

# 6 505
Нощес, след 200 гр. Троянска сливова, сънувах Кумчо Вълчо и некъв голям творчески порив ме обвзе. Музата ми се събуди, чакрите се наместиха дистанционно...та анкетата е готова още от сутринта Joy Joy Joy

Усещам, че пак ще е за е@ане Laughing

# 6 506
Кико, не виждам какво има да се чепкаме за хелоуин. Това е празник, който не е наш. За мен не е повод да празнувам,  също както за някой американец не е повод за празнуване на Лазаровден.  Всеки  народ си има своите традиции. Ако човек иска да празнува и да се маскира, то той ще и намери повод и без да е хелоуин. Всеки сам си решава кое, какво и как да празнува, но не намирам за редно натрапване на мнения и възгледи - говоря по принцип. Може доста да дискутираме по въпроса, но не виждам смисъл да го правим.
Джу явно е влюбена, щом сънува такива неща и я вдъхновяват  Simple Smile

# 6 507
  • Варна
Оглеждам обяви за бюро за офиса. Ама всякакви извратени варианти има, едно просто като за мен, тц.

# 6 508
айде честита нова година

# 6 509
Ама китайската или коя? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт