Не съм се изгубила, тук съм, чета ви, но нещо не ми се пише.
Много съм изморена, имам голяма нужда от почивка, някой да ме отмени за 1 ден примерно. Няма и 1 час на ден някой да се занимава с Мони, все аз. Днес се събудих с болка във всички мускули....Смятам да я оставя за уикенда на майка, да видим дали ще се получи работата

Иначе добре дошла на БОДЛИВАТА!!! Радвам се, че всичко и минало благополучно!
sea woman страхотно стихче! И аз много се вълнувам от такива ми ти работи, а сега и с децата...

Лисана браво, много се радвам за вас, дано не се възвръща пустия му обрив и Дарис да е добре!
tanitaia честито ви християнче! Вече си имате ангелче, което да ви пази

[desi] според мен изчакай малко и дай нещо друго, не оризова каша, ако може приготвено от теб. Дано няма реакция!
Естествено имах да пиша още неща, но толкова съм изморена. Отивам да си полегна!
Чао
По-късно ще сложа малко снимки в албумчето.
Ще видим на консултацията колко е хемоглобина и другите мерки.

). Между другото разбрах, че проходилките били забранени в Канада. Гаргамелчно може да каже нещо повече по въпроса.
!
Но щом не ака по много пъти със слуз не бих се притеснявала. Ние си "лекувахме" разстройството само на кърма, ама аз и мляко не пия /много рядко мнооооооого по малко в кафето/ заради АБКМ на баткото голям страх ме гони. Аз незнам дали съм писала преди, но той като бебе първо направи спазмите на дробовете, после екземата, после АБКМ като го отбих и накрая всичто това изчезна само Астмата остана. И той е кърмен много иначе и захранен късно. Но пък откакто сме на стероиди се родих, макар и да бях най-големия им противник. Срга детето се развива добре и помен нямаме от нервното вечно чешещо се човече което при най малкия писък получаваше пристъп. Пак имаме пристъпи, но много по-рядко. И до ден днешен обаче му ограничавам млякото.
Винаги Нестле ми е била противна фирма, ама чак пък толкова.... да не е станал проблема от царевицата
в него имаше доста червени малки нишки. Дали са от динята? Или отнещо друго? От сряда му давам картофа. Ако е алергия по какво друго може да се познае? [desi] , вашите кървави жилки големи ли бяха?