Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (91) - октомври 2019

• 124 047
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 185
От Лидъл и Милка пращат куфарите, моя пристигна и е хубав, но отпред е пластмасов и има опасност да се спука бързо Simple Smile Дойде с МДМ и искат касовия бон Simple Smile

# 1 186
Нестле са ми писали второ писмо, като пак ми отговарят, че в играта на Лайън може да се спечели повече от една награда на човек, при положение, че аз им писах за играта на Кит Кат и Офис 1, която мина... Тъпата им упоритост ме мотивира за някои неща...

Някой получи ли ваучера от Офис 1? Какъв беше срокът за доставка?

# 1 187
  • оттам, откъдето започва България
Точно за ваучера от Офис 1 щях да питам и аз. Все още не съм го получила.
Скрит текст:
  7. ТЕГЛЕНЕ, ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

(1) След валидиране на правото на участие според правилата на Играта, на 04.10.2019 г.на случаен принцип, чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД ще бъдат изтеглени 200 (двеста) печеливши и 20 (двадесет) резервни участници, които да заемат мястото на печеливш, в случай че не може да се установи контакт с някои от 200-те изтеглени печеливши за получаване на наградата.

(2) Печелившите участници ще бъдат публикувани до 3 (три) работни дни, от датата на теглене, посочена по-горе, на Сайта на Играта: promo.nestle.bg.

(3) За удобство на печелившите участници, с тях ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация, с цел уточняване на допълнителни контакти (телефон за връзка и адрес), необходими за доставка на наградата. Ако се наложи, представител на Организатора може да се свърже с печеливш участник по телефон за валидиране на фискалния бон и самоличността на участника и/или уточняване на детайли във връзка с доставката на наградата.

(4) В случай, печеливш участник е предоставил грешен, непълен или неточен адрес на електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него с цел предоставяне на данни за доставка на наградата (точен адрес и телефон за връзка), както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си в срок до 7 (седем) дни от обявяване на спечелилите участници, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

(5) В случай, че печеливш участник не отговори на имейла от представител на Организатора или не предостави в него данни за доставка на наградата (точен адрес и телефон за връзка), на който наградата да бъде доставена, в срок до 7 (седем) дни от обявяване на печелившите участници, ще се счита, че се отказва от наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

(6) За да получи наградата, спечелилият участник трябва да:

-         представи на куриера:
•регистрираните фискални бонове за справка. Ако не бъдат представени, потребителят губи правото да получи наградата;
•лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща незабавно след идентификацията на потребителя;.

-         подпише приемо-предавателен протокол, в който куриерът и участникът декларират, че нужните за доказване правилното участие в Играта елементи са били показани и изрядни, както и че участникът е получил наградата. Ако има възражения, участникът ги описва в протокола.

(7) Наградите се доставят само на територията на Република България.

Не видях да пише срок за доставка.

Валидността на ваучера (който не сме получили) е 30.11.2019 г.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 14:48 от didka pitka

# 1 188
  • Велико Търново
Сетих се преди малко за играта на Метро и Старосел, не откривам нищо в нета. Някой знае ли какво се случи там? 🙂

# 1 189
Би трябвало да пише печеливши някъде на сайта им, но не съм участвала и нямам представа точно къде публикуват...

# 1 190
# 1 191
Цитат
Игра на Зора без покупка:
https://zora.bg/page/landingpage-game  

Изписва ми, че вече съм се регистрирала. Дали играта е само за нови абонати или и тези, които вече получават бюлетина им участват? Досега четох условията, но така и не открих нещо написано.   newsm78

Разнасят куфарите на Милка. Преди малко ми звънна куриера да пита дали съм на адреса, но се запиля някъде и го чакам да звънне отново.

На мен също ми изписа, че вече съм се регистрирала. Дано участваме.

# 1 192
https://tiger.tymbark.bg/winners. Изтеглени са печелившите за 21.10.   Изписва ми, че съм спечелила, но трябва да почакам да видя каква е наградата когато получа мейл.

# 1 193
И аз не съм получила ваучера за офис Уан.
Купихме календар на Метро, естествено имаше ваучер за 5 лв, който може да се използва след 25.12.

# 1 194
Купихме календар на Метро, естествено имаше ваучер за 5 лв, който може да се използва след 25.12.

Колко струва календара?

# 1 195
  • При децата ми
Някой получи ли си наградата на Сайкъл баланс от форумната игра?

Не съм получила наградата и аз още, но днес си получих наградата от другата игра - сироп "Дефендил".

Няма ме и мен в "Спаркса", но аз бях с малко участия.

# 1 196

Колко струва календара?

10 лв, като гарантирано има печалба. (В повечето случаи от 5 лв).

Че: и аз си получих Дефендила.

# 1 197
И аз не съм, писах още като ни изтеглиха и получих мейл, че данните са предадени на организатора.

Значи не съм само аз. Дано скоро успеят да ги изпратят, че имам нужда от точно такава добавка.

# 1 198
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да попитам и аз получихте ли си настолните лампи от играта в сайта?

# 1 199
Влязох в един малък магазин и имаше игра на Престиж с покупка над 1.99 лв, за награди бяха сложили на постера два суитчъра, слушалки и външна батерия. Мислех, че че ще е в определени магазини в големите градове, но явно и малките градове участват, просто няма списък за тях.

Общи условия

Активация на акаунт