Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 308
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 960
  • Germany
Честит празник на Елени! Да е здрава, много щастлива и късметлийка!

# 961
  • София

ето я кокошчица.

# 962
Мид, честита да е малката кукла❤ Страхотна е!

Ети, работя си на старото място Simple Smile искам да кажа, че когато си свободна много ще се радвам да се видим 🤗 
За ученето - започвам да пиша дипломната и живот и здраве февруари догодина ще съм на защита.
Ети, вие с кола ли пътувате до Турция?

# 963
Жива и здрава да е малката Елени! Голяма сладурана е.

Седнах с кафето. Днес ще се разбия от мързел.Smile Ако има награда за това, моя е. За вечеря само ще приготвя нещо, но до довечера има време. Днес книга, филм и евентуално разходка.

Хубава неделя на всички!

# 964
Mид, на тази кокошчица не един, а три подаръка ѝ се полагат!
Румка, ще се карам, че и пушилка ще вдигна. Три чаши за чай е събрала в детската(от 3 дни), и две от тях са тези, в които аз си пия кафето и тя го знае. Тази сутрин установих, че нямам нито една. Сега ѝ се полага скандал, че е мърлява и мързелива. И това, след обещание пред свидетел(брат ѝ), че редовно ще си чисти обкръжението.
За обяд някои ще хапват пиле със сметана и няколко вида сирена + гарнитура от ориз, а тези с късата клечка- омлетче.
За вечеря- пици и пак яйца.

# 965
Честито на порасналата Елени! Много здраве и късмет в живота!

Недоспиването веднага се отрази на имунитета ми и вече и аз съм в отбора с гърлобол. Имам чувство, че котка ми дере гърлото. Пръснах, смуках дано бързо ми мине, че така не ми харесва.

Мони Hug

# 966
Добро утро!
Честита да е Елени!Жива и здрава да бъде! Голяма кукла е ❤️
Болните оздравявайте бързо Hug
Ние сме на вилата. Свекито е напържила един тон мекици и пържени филийки, и след малко заминаваме на разходка в гората.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 10:59 от Анонимен

# 967
Еха, Хриси, страхотно! Добре ще си изкарате, макар и при свеки.Smirk

И мен се опитва да ме заболи гърло. Затова след кафето ще пия чай с мед. И фервекс, за всеки случай.

В понеделник си занесох телефона на поправка и много ми липсва. Толкова сме пристрастени към техниката вече... дано не ме бавят месец. Не е същото с другия телефон.

# 968
Елени много хубава ❤

И на мен мама ми донесе мекиций за закуска.  Сега ще апна, ще пия един чай и ще си направя инхалация.  Поправих втория етаж и мисля да го изчистя,  че да ми останат само кухнята и банята за довечера.

# 969
  • някъде ... тук ...
Адашката много пораснала Simple Smile Здрава да е, Мид! Весел празник!

Изпратих мама и тате. Пътуват. Лек да им е пътя до другия край на България!

Вчера добра разходка им спретнахме. Видяха Погановския манастир, Пирот и някои от забележителностите на Ниш. А и напазарувахме Simple Smile

Днес вече отметнах баница, чистене, прозорци, 2 перални и 2 съдомиялни. Сега вече - почивка.
Децата си пишат домашните. Много имали за събота и неделя. Вчера - цял ден и днес продължават.

# 970
Ели, и аз се замислих за Ниш. По Коледа правят ли базар. Чудя се тогава подходящо ли е да се разходим до там.
Или пък да не чакам и да идем през ноември.
(може да ви е смешно, но от тук ни е бая далече, румънската столица ни е по-близо от нашата 😂 )

Али, завид за мекиците. Ядат ми се, а не мога да правя. Да взема да подкукуросам децата да искат от баба си Whistling

Мари, ако има ефект скандала, да ми кажеш точните думи. При голямата е проблем, на който не виждам решение (тъжен, замислен емотикон)

# 971
Руми, ама те с готово тесто,  да не мислиш, че някой меси дОма 😁 Пак си стават много убави.

# 972
Аз с тестото ще се справя, оплесквам ги при пърженето 😂

# 973
Еее, ти си хай спец вече, аз с това се справям 😁

Оф, май нищо не ми се прави... Да мариновам едни крилца за вечеря и да прилегна, освен...

# 974
  • някъде ... тук ...
Не знам дали има коледен базар в Ниш, Руми. И през ноември да е - вероятно времето ще е по-хубаво и ще можете да се разходите повече.

Общи условия

Активация на акаунт