Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

  • 107 391
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 560
  • софия
  • Мнения: 30 199
Всички тестени печива пека върху хартия за печене.

# 1 561
  • София
  • Мнения: 13 182
какво пече на хартията народа? аз като гледам курабийките ги купувате готови?
Аз я ползвам повече за сурови сладкиши - барчета, фъджове, но и за тип сладкиши, които са в тясна продълговата тава и затова на листове не ми върши добра работа. Ползвам ги и за доста солени неща като кюфтета, пилешки хапки и тн.

# 1 562
  • Мнения: 35 645

Има, да. Карамелен стои.
Много добре отива на топли коктейлчета:blush: Вкъщи кафе машината прави красиво двупластно капучино, а с половин пръст такъв сироп на дъното съвсем про изглежда Grinning
Много обичам аз такива глезотийки и за гости за ефектни, и поръските чакам Bowtie
Кога са ги пускали тези сиропчета и как съм изтървала.  Thinking И аз съм много фен на кафени глезотии. С кеф си давам 5+ лв за ароматно лате в Коста кафе.  Embarassed
Аз ги знам повече от 5 години.

# 1 563
  • Мнения: 75 308
Нарязаната не ме блазни. Сто на сто е по-малък метраж на двойна цена. Бас на кило врат.😆
И кво като не е равно като я скъсам....
Маркетинг, моркетинг....успешен виждам. Ще ви измъкнат парите с лекота 😄😃😃😃

# 1 564
  • Мнения: 11 784
Ако им пасва на съдовете - сигурно е удобна на листове. Веднъж по погрешка взех такава от Ф. и на мен не ми беше ок, трябва и нея да режа. Или пък за голямата тава ми трябват 2 листа, напр.

# 1 565
  • софия
  • Мнения: 30 199
marcheva14, ти си богинята на ориза Heart Eyes До сега по сто рецепти правих - запържване на ориза, миене, немиене, какво ли не и все ставаше на топка. Този хем е аброзио от италианската седмица, т.е. става кремообразен и е п е р ф е к т е н по твоята рецепта.

# 1 566
  • Мнения: 11 057
Мога ли да поръчвам неща онлайн?
Прецакаха се с душовете, има само кръгли, а аз много искам квадратенннн

# 1 567
  • Мнения: 2 505
Тази нарязана хартия в постоянния асортимент ли е

# 1 568
  • In transit
  • Мнения: 14 164
При нас има само такава на листове, а на мен ми е супер неудобно така, остава много фира.
Вземи си от Кауфланд, сега тяхната е цяла ролка.

# 1 569
  • София
  • Мнения: 16 729
Мога ли да поръчвам неща онлайн?
Прецакаха се с душовете, има само кръгли, а аз много искам квадратенннн

Освен да питаш по телефона дали въобще са заредили квадратни. И при нас имаше само кръгли.

# 1 570
  • София
  • Мнения: 5 586
Относно меда, цял живот " ям " домашен, ако някой ти каже че като му добавиш глюкоза ще се захароса, нищо не разбира от мед. Написах ям ,защото не обичам, но баща ми гледаше пчели и няма купешки с такъв аромат като на неговият.

# 1 571
  • Мнения: 1 263
marcheva14, ти си богинята на ориза Heart Eyes До сега по сто рецепти правих - запържване на ориза, миене, немиене, какво ли не и все ставаше на топка. Този хем е аброзио от италианската седмица, т.е. става кремообразен и е п е р ф е к т е н по твоята рецепта.
Искам да помоля за рецептата. Върнах 5 страници назад, но не я открих.

# 1 572
  • Варна
  • Мнения: 25 813
Никой не казва, че ако добавиш глюкоза ще кристализира на всяка цена. Всички "трикове" за разпознаване на истинския мед работят при определен състав, при друг не. Кристализирането зависи от естествения състав на меда и от това от какво растение е добит, а не от изкуствените добавки в него, поне не само.
Сори за оффа.

# 1 573
  • Мнения: 11 057
Мога ли да поръчвам неща онлайн?
Прецакаха се с душовете, има само кръгли, а аз много искам квадратенннн

Освен да питаш по телефона дали въобще са заредили квадратни. И при нас имаше само кръгли.

Ами тогава ви моля спешно за тел. Лидл стара Загора.
А намирам само националния номер, ама не вдигнат

# 1 574
  • Мнения: 75 308
Нямат телефони в магазините.
По-добре кажи тук какво търсиш..ако го видим да ти купим. И бъди на линия...да има утре връзка с теб.

Общи условия

Активация на акаунт