Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 883
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 465
Ако имаше някакви компромати трудно щяха да позволят на Хари да се ожени за нея. Със сигурност са я проучили много подробно, все пак влиза в кралското семейство.

# 466
  • Чужбина
Зависи за какво са компроматите и кога пресата се е докопала до тях.

Хари, обаче, ги потвърждава. Неумен ход.

А слуховете са изключително изключително неприятни.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 23:32 от Eleonora_27

# 467
За мен е невъзможно журналистите да знаят повече от службите им. Проучена е до девето коляно.

Според мен просто "журналистите" напоследък съвсем прекалиха и на тях им писна и ги подпукаха.

# 468
Не знам има ли компромати за Меган или не, но това, че Хари решава точно сега да съди таблоидите за подслушване е странно. Отделно и Меган ще води дело, пак за нещо, което не е от вчера.🤔 Значи едновременно ще водят две различни дела. Натоварено ми звучи.

Така, като гледам броя на разговорите и Кейт да се стяга за съд.😂😂😂

# 469

Той Уилям нали щеше да ги дава под съд пролетта, защото го обвиниха, че й кръшка на Кейт с най-добрата й приятелка. Да ги мятат и те със съдебни искове. Sunglasses

# 470
  • На топло
Какво има да и проучват на Мегън?
Тя е никоя, семейството и също, най-много да изровят 2-3 провокативни снимки. И каква от това?
Зад медиите, които иска да съди Хари стоят влиятелни хора.
Вместо да си живее живота се занимава с глупости....
Те и ката семейство няма да издържат дълго, ще се влачат по съдилища, голям живот няма що...🙄

# 471
  • Чужбина
За мен е невъзможно журналистите да знаят повече от службите им. Проучена е до девето коляно.

Според мен просто "журналистите" напоследък съвсем прекалиха и на тях им писна и ги подпукаха.
Това означава ли, че кралското семейство е знаело за Джими Савил?

Защото, според твоята логика, е знаело. Ако е така, тогава всички трябва да си вървят.

Слуховете са за Мегън и още един член на семейството, за твоя информация. Всичко пасва.

# 472

Той Уилям нали щеше да ги дава под съд пролетта, защото го обвиниха, че й кръшка на Кейт с най-добрата й приятелка. Да ги мятат и те със съдебни искове. Sunglasses
Май спряха да пишат и той се отказа.😂😂😂 Ама, нищо може пък да си промени решението. Съдебен спор - роял едишън.

# 473
  • На топло
Eleonora,
Какви са слуховете? 😳

# 474
И аз не знам какви са. Сподели.😁

# 475
За мен кралското семейство е знаело за Джими Савил, точно както се оказа, че цял Холивуд е знаел за Харви Уейнстийн и са мълчали, защото е богат и влиятелен.

# 476
  • Чужбина
Момичета, прочетете по социалните мрежи. Не ми се иска тука да пишем подробности за гадните слухове.

Ако Кралското семейство е знаело за Джими Савил, както ти твърдиш, тогава Чарлз трябва да се откаже от трона и да не се води престолонаследник. Моменталически. И трябва да го съдят за отношения със Савил, и също така да го разследват, дали не е участвал или не се е възползвал от деянията му.

По същата логика, кралското семейство е знаело за Епщайн.

Не ме интересува, какво е знаел Холивуд. Холивуд е събирателно понятие. Кралското семейство са шепа хора. След като знаели, трябва да бъдат подведени под отговорност. Заедно с всички членове от семейството, който са имали вземане-даване със Савил и Епщайн. Какво са правели с Епщайн, къде са се срещали, защо са се срещали, защо са си говорели по телефона.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 12:35 от Eleonora_27

# 477
  • На топло
За мен кралското семейство е знаело за Джими Савил, точно както се оказа, че цял Холивуд е знаел за Харви Уейнстийн и са мълчали, защото е богат и влиятелен.
Глупости.
Колко да е богат и влиятелен този Ставил?
Никой не се афишира с такивъв деградирал и морално пропаднал боклук.

Харви Уейнстийн е съвсем друг случай, момичетата са общували с него въпреки всичко, защото са  имали възможност да станат звезди, поемали са този риск знаейки с какво се захващат.
Чак след години започнаха да се оплакват от него...

# 478
Слуховете на Уили и маркизата бяха малоумни. Тя не е никаква приятелка на Кейт, а просто с мъжа си живеят близо до Кенсингтън, разменили са си по едно гости двете двойки и са се засекли тук-там на събитие. Според мен я бяха объркали с някаква приятелка на Кейт, с която имат известна прилика.
Този, който ги беше нарочил за любовници бил известен с това, че разпространявал слухове за известни личности, вероятно, за да припечелва и той от реклама...

# 479
  • Чужбина
Вижте, службите няма как да знаят, ако някой е снимал някога някъде Мегън в неудобно положение. Службите не могат да знаят, кога някой е ходел на тоалетна или си е взел душ, и какъв гел душ е ползвал.

Има неща, които и службите не знаят, до момента, в който не се появи някой със запис.

Но това не е проблемът. Най-големият проблем е, че Хари вдига майка си. И сега за нея могат да излязат наяве неща, които не са особено лицеприятни. Особено за него, като неин син.

Защото, дайте да не си кривим душата. Даяна, лека й пръст, не е била светица.

Общи условия

Активация на акаунт