Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 745
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 765
Цитат на: Hello♥J
Другите от Кралското семейство плуват в ла...на, само тя прекрасницата е чиста като сълза😂.
Да ти кажа, не е далеч от истината това. Като я сравнявам с изцепките на Чарли, Анди, Ди и прочее, баш като сълза ми се вижда. Joy

# 766
Аз чакам татко Маркъл да дойде в ЮК-то да свидетелства. Дали ще го повикат? Кой знае, може да има още какво каже човекът.
Вярвам, че забавлението ще продължи поне до развода или изселването на Съсексови през океана.

# 767
Скрит текст:
Ох, пак се почна с меренето... Не ви ли омръзна, бе хора? Това е тема за монархията. Толкова. И като такава, Уилям е по-важен от Хари, ерго Кейт от Мегън. Край, енде, финито. И не е тема за тоалети, а тема за кралски особи.
Подробности 😂.
Мегз е по-важна даже от кралицата, мчи как....😀.
Другите от Кралското семейство плуват в ла...на, само тя прекрасницата е чиста като сълза😂.
Предлагам баба вече да и дава трона, ко се мота.
Да, нали да ѝ дава трона, короната и жезъла и всичко, то се е видяло че няма друга като Мегито...пък и на баба какви са ѝ постиженията, че да е на трона, само че се е родила първа, пък и добре, че я е имало и Уолис...

# 768
  • Някъде там
Понеже основното което ме вълнува за роялките са тоалетите и аксесоарите  им а и Мегитууу и Кейтитууу не ме вълнуват
постоянно, за да пиша само и единствено за тях,слагам красива селекция от снимки на Мери.
Красиви тоалети,стилна и чаровна дама.

# 769
Давиз, мерси, да отциклим малко, че въртим като стари плочи едно и също....Joy
Мери разкош! Особено с първата черно-бяла рокля. А по-надолу как е заголила бедро...Smiley

# 770
И аз много харесвам Мери. Heart

# 771
Ее, размечтахте се, чак Кейт вече е кралица. Баба още ще държи, давам и до 101-2 да живее, майка и живя дотолкова.
Чарли няма да се откаже, а още е на 70. Ако живее и той едни 20 г.
Ето ти го Уили почти на 70 г. да е крал. Та, скоро, скоро колко да е скоро да стане кралица Кейти. След 30 г. - на 67 г.
Не погребвайте живи хора, не е хубаво това.

Е, кой е тръгнал да погребва живи хора пък сега?
Ако бабчето доживее 102-103 години като майка си, че даже и повече, изобщо не вярвам до  последно още да е кралица. Предполагам ,че тези последни години ще ги прекара в инвалидна количка, както майка си.Не знам дали някой помни, но аз помня, че кралицата майка навремето я скриха последните години. Изобщо не се показваше, стана ясно, че вече не може да се движи сама. Срещу природата няма как да се върви. Нито краката държат, а най-често и главата накрая отказва.Така че някой ще я смени, дори предполагам, че до 5-6 години ще стане.
Чарли е наред. Не мисля обаче, че това ще стане. Мисля, че оттеглянето на бабчето ще е катаклизъм за англичаните, почти няма живи сред тях ,които да помнят времето, когато тя не е била кралица.Олицетворява институцията и само някой много стабилен ще я смени без катаклизми. Не виждам добродушното, ухилено, но недолюбвано деде Чарз да е този някой.Просто ще бъдат пометени, ако не вземят най-доброто решение. Уилям засега също не е достатъчно надежден да държи нещата и затова бабчето още не се оттегля.
Не мисля, че Чарлито някой ще го пита какво иска. Нещата се решават от много хора и най-важното е монархията да не рухне, защото на практика са само за украса, а са цяла кохорта.
Мечтите и реалността нямат много общо, а пък представата ,че някой в Бг мечтае кой да бъде крал не е за коментар даже rotfImao rotfImao rotfImbo
Обзалагам се, че скумрията скоро ще стане кралица. Ако тя беше от Уиндзорите вече да я бяха турили на трона. Ще ръчка  мъжа си и ще му дава наклон в живота. Mr. Green

Млечно синьото палто и полата на Мери са направо прекрасни Heart Eyes Heart Eyes

# 772
Мегън трябваше по-кротко да го раздава докато свикнат хората с нея и новия и статут. Иначе похвално личи си, че иска да прави "велики" неща а не просто да е притурка към мъжа си ....ама нещо изпълнението куца. Англичатите пък са страшно лицемерен народ, може цял ден да и махат и да я прегръщат а вечерта в нета така хубаво да я оплюят, че свят да и се завие. Тя " тяхна" никога няма да стане ама поне да им спечели симпатиите по някъв начин Thinking Обаче на война с медиите и с демонстрации на любов предимно към  мургавото население.........Абе трудно ще стане, то циркът сега започва Popcorn

# 773
  • Бургас
И не е тема за тоалети, а тема за кралски особи.

Ами явно не всички знаят, че на света има и други кралски особи, освен Кейт и Мегън. Може да ползват гугъл и да разширят познанията си. Не боли!

# 774
Единият бъдещ младоженец честити на другия такъв. Кресида Бонас, бившият мъж на Миша Нону, Ели Годлинг също.
Може би ще бъдат гости на сватбата, кой знае. Този бившия на Нону е приятел на Уилям и Хари. 

# 775
Мери е симпатяга, но 5тата рокля, черно бяло е ужасна.

# 776
Нека съдят - какво по-хубаво от още цирк?

# 777
Сладка снимка: https://www.instagram.com/p/B3SKBb9gnbn/?igshid=1fdik8smx8mz0
Както беше вече споменато, монархията е реклама, пари и бизнес, така че скоро няма да има край. А колко пари могат да се изкарат от една коронация...

# 778
Малко клюки покрай Беа: https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7542027/Princess-B … boy-best-man.html
Детенцето не е ли бебе? Или до догодина ще може да се клатушка по пътеката....

# 779
Само да ви напомня какво написа администратор Tatti в предишната тема, цитирам:

Цитат
Оффтопиците, караниците и личните препирни в тази тема ще бъдат прекратени  по един или друг начин.
Не смятам за нужно да отделяме модераторски ресурс за ежесекундно наблюдение на темата.
Ако желанието за фенски битки е толкова силно непреодолимо, че непрестанно да прераства в персонални заяждания и публични претенции към чужди публикации, явно или темата не е на мястото си или определени потребители я използват за друг вид отдушник на страсти. Ще започнем с ограничаването на възможността последните да публикуват.

Накрая ще заключат темата, толкоз пък да не разбирате, че модераторите няма да търпят тези "фенски битки" до безкрай!

Общи условия

Активация на акаунт