Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 624
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Някъде там
Колко е годишна всъщност Летисия. На последните снимки нещо сбабичосана ми изглежда. Прегърбена стойка и походка като на възрастна жена. За кривенето на краката не говоря, то си й е патент Simple Smile Може от високите токове да е нестабилна, може и от годинките да е.
Пластика, гимнастика..., май нищо не помага като тръгнат нагоре годинките.
Имах една колежка такава - слабичка, стройна, модерно обличаща се. Много ми младееше и не й давах годините, а имаше дъщеря на моите. Докато не я видях един ден случайно на улицата. Поразих се, колко всъщност си личат годините й. Точно в походката имаше нищо уморено, попрегърбено.
Летисия, Максима и Мери са на едни години.
Мери и Летисия на 47,Максима на 48.
За мен най-добре и подходящо за годините си изглежда Мери.
Костюма на Вики не е толкова простичък,доста "чупки" има в него,но не ми харесва как и стои.Цвета му е хубав

И хубавите Кейтини обувки от близо

# 1 066
  • София
Това същият костюм ли е?!? Изобщо не изглежда толкова широк на предната снимка. На тези не ми харесва хич...

# 1 067
Изглежда като да е същият костюм. Много е смешен. Харесва ми идеята на сакото с плохите и широкия колан, но комбинацията с панталона и цялостното изпълнение е...Joy

# 1 068
  • Някъде там
Това същият костюм ли е?!? Изобщо не изглежда толкова широк на предната снимка. На тези не ми харесва хич...
Да от същото събитие са снимките.
Ето тук още
https://www.instagram.com/p/B3bRHsPHKN3/?igshid=17y1dq3fb54ry

# 1 069
  • София
Да, ужасен е, панталонът се ядва...и цвета на аксесоарите изобщо не си отива с костюма.
Само букетчето е хубаво Simple Smile

Тези бели коси от светлина ли са според вас, на Летисия, или това и е естествената коса с тук-там някой бял косъм

# 1 070
  • Чужбина
hahaha

Съвсем нормално е Литисия да има няколко бели косъма. Много й добре косата.

Но нещо веждите ми се видят прекалено ... изтеглени ли саааа ... направени ли са така с молив ... Не мога точно да определя.

# 1 071
Тиарата на кралица Виктория (видео):

https://www.instagram.com/p/B3cLapajjbY/?igshid=1uda4xmmmp6me

# 1 072
  • София
Ясно е, че е нормално да има бели коси, но обикновено боядисващите се имат само побелели корени. А тези излеждат дълги бели косми (аз има такива, единични) и затова ми е интересно дали в момента не си е с нейната коса и да не се боядисва.
Не ми се вярва де, въобще тя с какъв естествен цвят е. Момичетата са доста руси, а пък Фелипе е тъмнокос, но на младини е бил рус и той.

# 1 073
  • Някъде там

Страхотна Рания. Много красив цвят и модел рокля.

# 1 074
Много, много ми харесва Рания.

# 1 075
  • Чужбина
Много хубаво й стои роклята на Рания. Ето и тя е с тия ръкави. Аз им викам кралски ръкави.

# 1 076
  • София
Много красива рокля, то цвят, то модел - женствена, страстна (не за подобно събитие, без да знам какво е 😀). Бих минала без колана, или по-тънък и нежен би ми се искал, но и така става.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 20:28 от Lana

# 1 077
Фен съм на Рания, харесвам я. Явно затова съм изпуснала ръкавите Grinning Не знам какви пластики си е правила, но според мен добре й се е получило.

# 1 078
  • Някъде там
На посещение в Египет е.
Дамата  до нея е жената на египетският президент. Снимката е от пристигането.
На мен всичко в роклята ми харесва,особено ръкавите.Падат красиво.
Чантата е интересна но няма все още друга снимка за да я видя от близо.

Има вече.

Чантата пак не се вижда хубаво но обувките са трепач..много интересни и красиви.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 20:31 от daviz

# 1 079
  • София
А щом е държавно посещение, става Simple Smile
Къде има чанта? Не се вижда...

Общи условия

Активация на акаунт