Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 398
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Хари е потвърдил, че Арчи е червенокос
https://www.hellomagazine.com/royalty/2019101579187/meghan-markl … chobox=1571163095

# 1 681
  • Чужбина
Хари трябва малко да се наведе, че на човекът му е трудно да го наметне:

# 1 682
И те са с наметнати палта. Защо не са ги облекли? Там е планина и е студено.

И те искат да са фешън и следват "модната вълна" само да си намятат дрехата. Да бяха си ги облекли, защото нали така наметнати било грозно. Не помня кой го беше казал. Wink

# 1 683
Уилям и Кейт са си наметнали палтата? Smile Жива да не бях!

Изглежда, че и двамата все още не е разбрали, че палтата не са аксесорар. Не са, за да се правиш на фешън икона, а за да не ти е студено.
При няма и пет минути ходене и това палто ще е на земята. Или постоянно ще се попипват да го оправят. Точно аксесоар и нищо повече. Smile

# 1 684
Аз бях писала, че ми е смешен тренда с наметнатите сака, палта, якета и т.н.😁 Тези дрехи обаче пакистанците им ги намятат. Да не би така да се носят? Уилям, ако го беше облякъл, щеше да е още по - хубав. Отиват му на него такива одежди. Кейт и да го беше облякла, пак същата работа.😅 Кат върху кат.

# 1 685
Много дрехи много нещо Simple Smile Хайде да отиват на следващото събитие, че да се посъблекат Laughing
Кейт милата не стига, че палто са й наметнали, ами и шал отгоре Disappointed Relieved

# 1 686
  • София
И обратно в Европа, Камила с вдовдстващата графиня Грантъм aka Маги Смит
https://www.instagram.com/p/B3p4C8pgLPj/?igshid=1l1emj36oqbj2

# 1 687
До кога ще сравнявате кон с кокошка?!
Бъдеща кралица с дукеса?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 688
  • Някъде там
Честно казано стана ми неприятно за Кейт. Не заслужава толкова юмурлуци върху себе си.
На Даяна е същото отгоре но нейното е облечено,явно просто Кейт няма как да го облече, защото е навлечена отдоло с още ката дрехи.

# 1 689
Аз бях писала, че ми е смешен тренда с наметнатите сака, палта, якета и т.н.😁 Тези дрехи обаче пакистанците им ги намятат. Да не би така да се носят? Уилям, ако го беше облякъл, щеше да е още по - хубав. Отиват му на него такива одежди. Кейт и да го беше облякла, пак същата работа.😅 Кат върху кат.
няма смисъл да се обяснява, то е ясно и видно, че е част от някаква церемония и че други хора им ги намятат, нито им е част от аутфита тези бели наметала, нито пък ще ги носят. Но нали трябва от зори до мрак да се защитава дукеската. Ами да, Мегито си намята сама по собствена воля палтото като някакъв чобанин, само гегата ѝ липсва.

# 1 690
С тази разлика, че те няма да го носят и 5 минути, защото е само церемониално и с цел демонстриране на уважение към домакините Wink
На мен пък полата на Кейт ми хареса, както и ботушите.

# 1 691
Всъщност на Кейт всичко ми хареса(с изключение на колана), ама поотделно. 😁 Не знам там прието ли е жените да носят панталони. Аз бих сменила полата с един. По - добре щеше да е в комбинация с ботушите и елека, който изобщо не бих слагала, но пък може да и е студено.

Уилям от вчера насам много ме впечатлява. 😃😃😃

# 1 692
Носят панталони, но с курта.

Кеймбридж са подкрепили борбата с рака на гърдата:
Prince William publicly supported a campaign launched by Pakistan's First Lady to raise awareness on breast cancer, the country's president revealed.

Arif Alvi wrote on Twitter: "When we informed Duke & Duchess of Cambridge about efforts of Samina Alvi for Breast Cancer Awareness in Pakistan they asked in detail about our campaign.

"It was Prince William's idea then, that we get the official photographs taken with pink ribbons.

"I pinned one to his pocket."

# 1 693
Вярно, май с риза не може. Странна работа.
Четох, че днес ще имат още 2 изяви.

# 1 694
Хммммм..
И тия двенките , дет не са нищо и никакви си дукеси, кво са се наметнали кат овчари..

Общи условия

Активация на акаунт