Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 316
  • 4 550
  •   2
Отговори
# 1 980
И аз имам едно такова усещане у Хари. Едва ли не като лека злоба, завист, която е започнал да изпитва към роднините си. До сега беше просто Хари. живееше си живота безгрижно и не му пукаше кой подред наследник е. Явно Мегито го подкопа с алчност и той започна да гледа с други очи на фамилията. Сети се че и той и синът му цял живот  ще са тези чакащите последни да минат. По-тъжното е че до сега това му беше ясно и е бил възпитаван с тези правила, а сега започва нещо като лек бунт у него. Ако Мегито беше умна, щеше да си гледа мъжът и детето и да не и пука за нищо. Щеше да си носи скъпите дрехи да обикаля света и да се наслаждава на живота. Ама пуста алчност и жажда за внимание и власт.

# 1 981
Боса и с шал на главата
Меган събу ли се в джамията?

# 1 982
  • Чужбина
Страхотна е Кейт!

Ето вижте тука му казва, че повече нЕма да прави секс с него, ако не й играе по свирката:

(шегичка, разбира се)

Много ме кефи, като сме смее така:

# 1 983
Супер е Кейт, много подходящо облекло за джамията.

Харко е отглеждан като детето, свободно да прави каквото си иска. Бях чела, че на Уили са обръщали много внимание, за да го подготвят за ролята му, а Хари е бил волна птичка в периферията. По-хубаво от това не мога да си представя, хем привилегия, хем по-лежерен живот. Харко да е благодарен какъв късмет има да се е родил втори.

# 1 984
  • Бургас
Летисия на балет с момичетата

Максима -ден 4

# 1 985

Ми освен да пишеш на онези в Дейли Мейли,и да вземеш да посъветваш историците,ровили 43 поколения назад и да им обясниш грешката.Защото според тях,а и според всяка генеалогия в нета,тези двама души са баща и син.
Но,предполагам историците изследвали родословието,както и всеки друг,твърдящ същото,просто си нямат понятие от фарси,та за туй са се объркали..

😂😂😂
Непременмо ще им пиша на Дейлито, точно след като пиша на кралицата да откажа поканата и за чай другата седмица.

Пиши и на тези тук

https://www.dailymotion.com/video/x6lrbwv

видеото е много яко:)

Ели,ако намериш нещо в тая посока с Давид,дай линк,моля те
И аз мисля така,но това не ме учудва,все пак ислям и християнство са двете страни на една монета.Исляма признава и говори за Исус/Иса/ и майка му Мария/Мириам,но не го признават за пророк.Признават Мохамед за такъв.
Май Давидовото коляно са "песоглави" /смуглия ген
Меровингите/меровете/ са червенокосите

# 1 986
Харесва ми днес Кейт. Най-накрая нещо различно от синьо и зелено! Наистина малко прилича на пижама, но е добре. И с гуменки я харесвам.
Гласът на Кейт не може да бъде наречен хубав и успокояващ. Точно обратното, тя има един от най-странните гласове и кофти глухо звучене. Забелязала съм, че така говорят хората, които се притесняват да говорят пред публика. Сякаш въздух не им стига и се получава едно такова задъхано говорене. Много е непроятно за слушане и ме напряга. Може у дома си да звучи по друг начин, но пред публика е пълна трагедия. Няма звучен, ясен, звънлив глас, едвам си мънка под носа, още на сватбата ѝ го забелязах това и се очудих.

Цитат
Момичета, искам да подчертая, че всичко, което пише по някакви си там сайтове като вчерашния, който бе пуснат (на някакъв криптиран език), трябва да го приемате по-скоро като шега.

Хубаво е и ти са се поучиш от собствения си съвет. Както гледам как залиташ по конспирации и вярваш на непроверени източници, как повтаряш лъжите им и как им вярваш...Като гледам и как тук се цитират разни хейтърски туитове и какви фантасмагории се измислят...
Нито вчерашният сайт взимам на сериозно, нито туитърите, нито прословутите коментари на Дейлито, нито конспирацийте. Разумните хора няма как да повярват на подобни неща.

Между другото, Елеонора, това видео, с което явно си мислиш, че ни изненадваш, тук беше коментирано много отдавна, още преди ти да дойдеш в тази тема. Тогава пак се изказваше мнение, че Мегън правела грешки, накрая след много нищене се оказа, че всичко си е наред и всички се държат правилно и според протокола. Ти сега притопляш стари манджи. Smile

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 14:08 от Morning Star ✩

# 1 987
  • Чужбина
Начи ся ето, Уилям й се моли да се смили над него, тя го игнорира и му вика "глей си работата":

Ето я като Кралица се разхожда, нахалница:

Хубаво е и ти са се поучиш от собствения си съвет. Както гледам как залиташ по конспирации и вярваш на непроверени източници, как повтаряш лъжите им и как им вярваш...Като гледам и как тук се цитират разни хейтърски туитове и какви фантасмагории се измислят...
Аз да залитам по конспирации hahaha Нещо си се объркАла. Иди го кажи на ония в темата за загадките.

# 1 988
Електриковият цвят е страхотен и много й отива на Кейт. Гласът й си е добре, само да се научи да не чете.

Максима много ми харесва днес, за разлика от вчера.

Испанските девойки са много красиви, само блузката с набора не ми харесва. Летисия с кожен клин ли отива на балет?

ММ сигурно се е събула, Харко е по чорапки:

# 1 989
Ели,защо "като“?

п.п.Поживём - увидим, доживём- узнаем..  Joy

# 1 990
Само на информация от офиц. сайт на Кралството трябва да се доверяваме Joy Дам Joy
А, забравих! И на инста на Съсекс.

# 1 991
Само на информация от офиц. сайт на Кралството трябва да се доверяваме Joy Дам Joy
А, забравих! И на инста на Съсекс.

О, няма проблем да си се доверяваш на всеки изкочил хейтърски туитър акаунт, на откачените мнения в Дейлито или на всякакви спекулации в жълтата преса. Това си е твой избор! Само не ги приказвайте тези неща тука, щото е смешно.

# 1 992
  • Чужбина

Вижте сега, протоколът е винаги Принцът да върви маааааалко пред консорта:

# 1 993
И пак без прическа и пак косите зад ухото! Rolling Eyes  Поне я отучиха да се маже с черно под очите, дано сега я научат, че трябва и някаква прическа да има, а просто да вее коси. Smile

# 1 994
  • София
Боса и с шал на главата
Меган събу ли се в джамията?

Разбира се, че не...тя не спазва протокола. Излишно беше да питаш.
Добре че са хубавите снимки на Кейт...

Общи условия

Активация на акаунт