Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 532
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 630
  • София
Цитат на: Eleonora_27 [spoiler
link=topic=1146352.msg39540759#msg39540759 date=1572027230]
Не знам какво е The Tag? За какво и е да си прави сайт, като няма да го ползва? След като е ден след годежа, може да е направен от някой фен.

Не е тъй, Есме.
[/spoiler]
Замисли се, че никой фен нямаше как да знае, че те двамата ще бъдат херцог и херцогиня на Съсекс. И това е един ден след обявяване на годежа.

Само Хари и тя са знаели, че ще става херцогиня на Съсекс, при това след сватбата.

Титлите не се знаят предварително? Или, баба ги провъзгласява след годежа/женитбата?

# 3 631
  • Чужбина
Скрит текст:
Не знам какво е The Tag? За какво и е да си прави сайт, като няма да го ползва? След като е ден след годежа, може да е направен от някой фен.

Не е тъй, Есме.
Замисли се, че никой фен нямаше как да знае, че те двамата ще бъдат херцог и херцогиня на Съсекс. И това е един ден след обявяване на годежа.

Само Хари и тя са знаели, че ще става херцогиня на Съсекс, при това след сватбата.

Титлите не се знаят предварително? Или, баба ги провъзгласява след годежа/женитбата?

Айде де! Ти сега твърдиш тука, че аз лъжа. Как смееш? Ама ха! Wink

Да ти докажа ли, че се знаят?

# 3 632
Да, моля Simple Smile
Дай за the tig.

# 3 633
Тогава значи или е супер хитра златотърсачка, евентуално с някакъв гръб; или всичко е един цялостен план на фирмата

# 3 634
Тогава значи или е супер хитра златотърсачка, евентуално с някакъв гръб; или всичко е един цялостен план на фирмата

А двете заедно не може ли? Simple Smile

# 3 635
  • Чужбина
Ама сега трЕбе тука малко упражнение по интернет.

Отивате на ето тоя сайт:

http://tmsearch.uspto.gov/bin/gate.exe?f=tess&state=4807:uukmhr.1.1

И кликвате на Basic Word Mark Search или кликвате директно ето на тоя линк:
http://tmsearch.uspto.gov/bin/gate.exe?f=searchss&state=4807:uukmhr.1.1

И търсите Royal Foundation в полето Search Term:

И после натискате Submit Query.

И ви излиза ето това:

http://tmsearch.uspto.gov/bin/showfield?f=toc&state=4807%3Au … arch=Submit+Query

Кликвате на онова, дето съм го маркирала в жълто или направо на ей тоя линк:

http://tmsearch.uspto.gov/bin/showfield?f=doc&state=4807:uukmhr.2.3

И гледате, кой е регистрирал фондацията и кога:

(REGISTRANT) The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and the Duke and Duchess of Sussex Company limited by guarantee UNITED KINGDOM Kensington Palace, Palace Green, London W8 4PU UNITED KINGDOM

Filing Date                            December 14, 2012
Published for Opposition    July 1, 2014

The name(s), portrait(s), and/or signature(s) shown in the mark identifies Prince William Arthur Philip Louis Mountbatten-Windsor, Catherine Elizabeth Mountbatten-Windsor and Prince Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, whose consent(s) to register is made of record.

# 3 636
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е тъй, Есме.

ВЕрно бе, само аз не те бях обвинявала в лъжа!  Joy Joy Joy
Но, пак да си питам? Кога се обявяват титлите и от кой? Нали, баба решава кой с каква титла да е? Или, титлата се знае още като роди детето.

# 3 637
  • Чужбина
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е тъй, Есме.

ВЕрно бе, само аз не те бях обвинявала в лъжа!  Joy Joy Joy
Но, пак да си питам? Кога се обявяват титлите и от кой? Нали, баба решава кой с каква титла да е? Или, титлата се знае още като роди детето.
По некое време решават, кой, като се ожени, на какво ще бъде херцог, като някой неща са строго дефинирани.

Например, Баба като отиде на оня свят, Уилям и Кейт ще станат хорцог и херцогиня на Уелс.

Това са Кеймбридж и Съсекс вероятно са го решили някъде около сватбата на Кейт и Уилям. Пък може и чоп да са теглили. То е все тая, дали е Кеймбридж, дали е Съсекс. Но това нещо публиката няма как да го знае. Харко, обаче, си го е знаел, че ще стане херцог на Съсекс, като се ожени.

Ето го старият сайт на Маркъл:

http://thetig.com/

Хари май се е шегувал, че е било голямо съвпадение, че го е кръстила така, защото нани-то на Харко като малък се е казвала Тиги.

Но това са слухове. Което си е слух, си казвам.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 21:53 от Eleonora_27

# 3 638
16-годишната Маркъл на Коледни танци през 1997 г.

Например, Баба като отиде на оня свят, Уилям и Кейт ще станат хорцог и херцогиня на Уелс.

Ще станат принц и принцеса на Уелс

# 3 639
Да си призная не разбрах това, което Ели публикува като извадка от регистъра. В жълтото пише, че е основано от Кеймбридж и Хари. По-надолу пише Кеймбридж и Съсекс, но пък датите 2012г и 2014г не се връзват. Признавам езици не знам. Може ли някой да обясни.

# 3 640
  • Down south
ММ изглежда или отслабнала, или полата и е по мярка.
 Харесва ми как и стои полата, но не и в съчетание с горната част. Твърде подобни цветове.

Въз основа на сълзливото интервю, което даде преди дни, устоите сред тукашните почитатели, сериозно са се разклатили. Визирам отзивите.

ПП Имам цветна колежка, за която ММ беше сестра, идол, пример за подражание, принцеса.
Днес след поредното излъчване на интервюто, вървящо в някакво шоу, колежката промърмори "She is fake!"

# 3 641
  • Чужбина
Ще станат принц и принцеса на Уелс

Да, мерси за корекцията.

Да си призная не разбрах това, което Ели публикува като извадка от регистъра. В жълтото пише, че е основано от Кеймбридж и Хари. По-надолу пише Кеймбридж и Съсекс, но пък датите 2012г и 2014г не се връзват. Признавам езици не знам. Може ли някой да обясни.

Даааа ...

Значи, тия сайтове са регистри и показват, кога една фирма / фондация е създадена и къде й е седалището, т.е. адресът.

Самата фондация, която Уилям и Кейт и Хари създадоха е регистрирана много преди годежа и сватбата на Хари и Мегън, дори още преди да се запознаят.

Регистрирали са я тримата - Уилям, Кейт и Хари.

Но пише, че това е фондация на херцога и херцогинята на Кеймбридж и на херцога и херцогинята на Съсекс. С една дума, още тогава се е знаело, че Хари ще стане херцог на Съсекс, когато се задоми, т.е. преди още да се запознае с бъдещата си съпруга.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:18 от Eleonora_27

# 3 642
Благодаря!

# 3 643
  • Чужбина
Аз самата, момичета, обаче, не мога да заема позиция и да кажа, дали Маркъл настройва Хари, или Хари настройва Маркъл.

Ами ако е Хари? Ако Хари я ползва, за да дразни семейството? Ами ако Хари я тормози?

Възможно ли е според вас, той да я тормози, и тя затова да е нещастна?

Ми може. Ние виждаме, че нещо не е наред там, нали така. И дори вече си е публична тайна. Но ако всъщност Харко е лошия, а Маркъл жертвата?

Не знам ... не знам... Не мога дори за себе си да реша.

# 3 644
Може верно да е психически лабилен и да са му наели жена JoyHug Мислиш ли, че бихме го разбрали
Ние сме публика Hug, плебс, зрители

Общи условия

Активация на акаунт