Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, Olympea Legend звучи добре.

# 346
Бел87, повечето от изброените са с много бадеми Blush В Girl of now - по-горчиви и настоятелни, в Quatre - доста по-леки и много захаросани. В този ред на мисли, мога да добавя Valentino Donna Acqua, мирише ми на амарето. Но пък може да има ванилия, не съм сигурна, провери.
Аз пак съм с Place Vendome, бях се заредила с няколко есенни аромата, но в това пролетно-лятно време не знам какво да нося.

# 347
  • София
Deetron, изобщо не си представям YSL Libre върху мъжка кожа. Върху моята се развива изключително нежно. Началото е зашеметяващо приятно, след което продължава много да ми харесва. Не намирам прилика между него и фланкърите Мон Герлен. И тях харесва, но по друг начин. Смятам, че Libre е много съвременен аромат и в същото време различен от сладостите. Харесвам го много и поне една 30-ица ми се иска да изпръскам с кеф, но не го купих, защото изчаквам да видя дали няма да му стане много студено през ноември. Ако се губи, ще изчакам до пролетта, за да си го нося с кеф.

# 348
  • София
Петя - да и аз нищо мъжко или унисекс не усещам в Libre. Напълно дамски е и за мен. Но го пръснах на кожа от любопитство Smiley

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 11:23 от Deetron

# 349
  • София
Може това недобро развитие, за което пишеш, да е заради това. Тествай го върху кожата на жена.

# 350

Мон интенз е страхотен от всякъде! Пленява ме това, че е много богат, сложен, наситен, но същевременно лесен за носене и доста изкушаващ, секси, по един многопластов начин. Нотката на безоин при мен е много изявена и винаги, когато това се случи, лесно се предавам Smiley Красота е! Жалко, че цената му за сега е доста висока, но не губя надежда, ще го изчакам колкото е нужно Misc Gun
Deetron, говори ми, говори....Разкошен е и аз не на празно не му устоях и даже цената му не можа да ме озапти. Всеки път ме изненадва с нещо ново, което не ми е показвал до тогава. Последният път в базата му усетих цигарен дим от ароматни черешови пурети, който перфектно допълва смолистата му база. Уникален парфюм е това! Откакто го купих и нося, изобщо не ми се помирисва друго. HeartHeart EyesInnocent

Бел87, за зимни сладички и ядкови гурманчета, моите фаворити са:
- Thierry Mugler Angel Muse – лешников крем с ароматен ром;
- Black Perfecto by La Petite Robe Noire Guerlain – в базата си е кутия с шоколадови бонбони „Пияни вишни“;
- Guerlain La Petite Robe Noir Intense – карамел с ванилия;

„Чисти“ аромати, като „чисто“ е много относително понятие и всеки го интерпретира по различен начин.:
- Mugler Cologne Mugle;
- Eau de Givenchy 2018;
- CHANEL No.5 L'Eau;
- Narciso Rodriguez Pure Musc for Her;

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 15:45 от Sysly

# 351
  • Sofia
Моля за мнения за Tiziana Terenzi - Arethusa & Delox.
Знам, че вървят в съвсем различни линии, но съм хвърлила око и на двата, макар че нямат общо.
Благодаря. Hug

# 352
  • The Evergreen State
Ух, значи това Либре и около мен много се харесва и аз имах големи очаквания, флакона е хубав, няма нещо досега на ИСЛ да не съм харесала но Либрето не го харесвам и не го колкото и да се пънах и да тествах, жалко.
Не ми е и много женствен всъщност, лавандулата е остра и ми е някаква какафония от ноти с които моя нос колкото и да исках не се погоди.

# 353
На мен ми харесва все повече и повече.  Heart Eyes Ще го купя със сигурност.

# 354
  • Бургас
Изобщо не харесвам Либре,на моята кожа се развива точно като при Дийтрон писах вече за него.Дори нямам желание за втора среща с него.

# 355
Ух, значи това Либре и около мен много се харесва и аз имах големи очаквания, флакона е хубав, няма нещо досега на ИСЛ да не съм харесала но Либрето не го харесвам и не го колкото и да се пънах и да тествах, жалко.
Не ми е и много женствен всъщност, лавандулата е остра и ми е някаква какафония от ноти с които моя нос колкото и да исках не се погоди.
Точно какфония е и за мен. Не видях никакъв смисъл, последователност и хармоничност в този парфюм. Всичко в него ми  е грубо, първично, натегнато и недодялано. Няма заобленост, няма преливане и хармония, няма развитие. Не разказва история, не чувам музика. Звучи ми като разсвирването на симфоничен оркестър преди началото на концерта. Някакво кресливо надвикване от началото до края. Hands Minus1

# 356
По повод аромати на чисто бих добавила и Byredo Blanche, на чисто пране ми мирише. Също на чисто или сапун мирише  Hermes Caleche.
И каkто вече са посочили съфорумки - Les Infusions de Prada Iris, тъй като старата версия Infusion d'Iris вече не се прeдлага. Chanel 19 poudree прилича доста на него. Имам и двата.

Също един, който много харесвам, но и той е спрян, е Bulgari Blv Notte.  Мирише ми на чисто, но омайно, дълбоко и изкусително ммм като самата нощ.

Някой скоро беше питал за Gucci Rush и Rush 2. Много любими.
За мен и двата имат общ гръбнак, но са като деня и нощта. Rush e по-наситен и плодов, секси, по "мръснишки"  докато Rush 2 e по-свеж и флорален, по "чист". Много са специфични и не се сещам за други аромати близки до тях. За мен са като един парфюм, но с две лица, нещо като Dr Jekyll and Mr Hyde. 😁

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 14:00 от Jeune Fille

# 357
  • София
Ей, ама много е гадно да получаваш за рождения ден парфюми, които не са ти по вкуса. Направо ме е яд... Пробвах да се пръскам, ама ми става лошо от аромата.
Как не ме питат тия хора какво точно харесвам...Поне ваучер да ми подарят, а то... Оплаках се. Simple Smile

# 358
Благодаря на всички, които се включват с предложения за зимни парфюми! Чета и взимам под внимание всяко едно мнение. За момента дилемата ми е между Girl Of Now и Quatre Absolu De Nuit. Ще го мисля още, и без това засега времето не е никак зимно.

# 359
  • Viena
И аз търся нещо ново, модерно, шоколадово и прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт