"Златни картофки" - любимите ми!

  • 68 754
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 93
Отчитам се  Laughing
http://media.snimka.bg/1335/008926347-big.jpg
Страшно вкусни станаха, макар, че ги направих не с лук, а с чесън  Whistling

# 196
  • Мнения: 63
и аз днес ги пробвах, определено няма да е за последен път
станаха мн вкусни   chef  chef  chef

# 197
  • на брега на морето
  • Мнения: 6 650
Снощи ги направих и никак не съжалявам. Само че май ги нарязах
на по-дебелички резенчета, та не се се получи златната коричка.
Малко преди свалянето от котлона поръсих с кашкавал и задуших под
капака докато се разлее по картофите. Чудни станаха! Мама ги правеше
така, но в емайлиран тиган, коричките залепваха и аз ги изчегъртвах
с вилица. Толкова години не бях яла такива картофи. Благодаря, Лео.

# 198
  • Мнения: 7 472
Иванка Тръмп оставяй ги да се подапържат повече (направо да позагорят отдолу леко) Laughing
и ще станат с коричка Party

# 199
  • Бургас
  • Мнения: 1 718
Правила съм ги много пъти,стават чудесен чудесон.
Лео,поздравявам те!Днес се замислям дали една тортичка от твоите да направя.

# 200
  • Мнения: 9 971
и аз ги почвам след малко

# 201
  • Мнения: 2 950
Лео, Благодаря за идеята.  Hug Стават супер лесно, а са много вкусни. И мъжа ми много ги хареса:

# 202
  • Мнения: 7 472
DessiJ чудесен загар си има докарала   bouquet

# 203
  • Мнения: 2 950
Ами следвах твоите стъпки  и станаха  Hug

# 204
  • Мнения: 1 217
Лео,мерси Hug Направо са си пържени картофи с лук,нали правилно съм прочела,че не се пекат после Simple Smile

# 205
  • Мнения: 7 472

Да, не се пекат  Peace

# 206
  • Мнения: 226
Когато са изпържени картофките отделят ли се един от друг или са слепени ? Моите се слепиха, не знам дали е нормално  newsm78 . Иначе са супер в комбинацията с лук.

# 207
  • Мнения: 7 472
Слепват се  Peace

# 208
  • out of space
  • Мнения: 8 629
Хора, лоши сте!  Close Аз съм на диетааааа

Тая вечер ще правя златни картофки, не ме интересува  Crossing Arms Обожавам ги!

# 209
  • Мнения: 14
Изглеждат страхотни! Ще ги направя още днес.Благодаря за рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт