Азиатска козметика и грим 13

• 31 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Bel@, кога си поръчала сплаш маска?

На мен ми се губи цитрусовата сплаш маска на Блит, поръчана на 27.09 на тайм дийл. Rage

Без тракинг е, дойдоха ми поръчани неща след нея, които пак са без тракинг.

Теодора пък каза, че Джолсе щели да ме блокират Rage , щото много пратки ми се губели. Само 4-5 са. Joy
Същата, от тайм дийл, шипната на 04.10 без тракинг.. ама лошото е, че и след нея поръчки не идват 😂
тези, на които им е пристигнала, с проследяване ли я бяхте пуснали?

# 586
Момичета, влизам да благодаря Simple Smile Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Взех и трите крема. Положението е овладяно. Малко се беля, но вече ми е по-спокойно Simple Smile

За поръчките без тракинг - и на мен три ми закъсняват. Две други с тракинг пристигнаха. Повече няма да пускам по един два продукта.

Ще изчакам още малко и мисля да проверя в пощите. Преди две седмици отидох да си взема една поръчка и ми връчиха и пратка, за която бях забравила. Стоеше си в клона щото била без номер. Телефон и име на получател имаше обаче. Ама нейсе.. що да звънят Grinning

# 587
Ееее значи си правят компания, ще дойдат има да се плацикате после.
Аз имам една в пощата може би тази от йесстайл, която беше на митница.

# 588
  • софия
А има ли да се  похвали  някой с refund от yesstyle?

# 589
А има ли да се  похвали  някой с refund от yesstyle?
Няма refund, има възтановяване на сума под формата на кредит в магазина. И да, възстановяват, поне досега.

# 590
  • Русе
А има ли да се  похвали  някой с refund от yesstyle?

Аз три пъти!😀
Refund като store credit за митнически такси и ДДС.
Някъде назад съм описала процедурата.

# 591
Най-накрая си оправих като хората акаунта в йесстайл. Споделям и моя код, който иска да го използва, да ми е мирна съвестта, че не се скатавам. Все се каня и все забравям Grinning
L798GG

# 592
  • Sofia
Или отлежават в клоновете, или са изгубени, или късно ще пристигнат....

Това ми е първата забавена пратка, откакто си се преместих към клона, който е за моя квартал.

Това с телефоните е пълен смях също. Няколко пъти ги подпитвам дали има телефон на пакетчета, те ми отговарят - не...поглеждам пакетчето и опааа - има си телефонче.
Последният път видях, че ми вкарват телефона и в системата им.

А по някой път от сайта ми пишат само името, няма презиме, фамилия, нищо... Joy

# 593
Идвам да споделя учудването си от някои западни компании (в частност млм, макар че то за там няма чуденка), когато са решили да открият топлата вода с шийт маските, които много старателно са избегнали да нарекат такива. 5 парчета т.нар. "Bio-cellulose" Mask за 110лв Grinning
Ето и състава:
Скрит текст:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caffeine, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Xanthan Gum, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Ammonium Glycyrrhizate, Zinc Gluconate, Ascorbic acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol
Да си ги мажат Grinning

# 594
Аз съм получавала пратка, отлежала почти месец и половина в пощенския клон. На въпроса "защо?", отговорът беше "ами, пропуснали сме я."
Иначе отидеш ли да питаш дали случайно не са пропуснали нещо, така ти се втроскат, че направо ще те изядат с парцалите...Rolling Eyes

Така че бъдете готови и за такъв вариант.

# 595
Ха-ха, тия маски за по 22 лв парчето направо фейса трябва да сменят.
За съжаление цените на козметиката хвърчат нагоре, но на базата на какво се чудя.

SIsi - мостри съм си взела от този сайт
https://www.belieef.com/
Мажа олиото отгоре крема и завършвам с коректор - както е рекла  beauty granny.
Ретинола не е най-отгоре в съставките и затова го избрах. Не очаквам чудеса, но пък и не искам неудобства.
Засега мога само да кажа, че с изключение на олиото, другите са гъсти и мазни и малко по-бавничко попиват, особено коректора. Вчера се намазах за трети път - та още е рано за някакво по валидно мнение. Но щом не се зачервих или нещо друго на този етап съм доволна.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 08:29 от zari65

# 596
  • BG
Ха-ха, тия маски за по 22 лв парчето направо фейса трябва да сменят.
За съжаление цените на козметиката хвърчат нагоре, но на базата на какво се чудя.

Основно заради търсенето, за съжаление! Wink Иначе, с годините и материалите поскъпват, но не с такъв темп, с който се вдигат цените на крайните продукти.

Аз да попитам отново, може ли някой да сподели мнение за MISSHA Time Revolution Immortal Youth Cream 50ml?

# 597
# 598
Това става ли за заместител на падовете на COSRX или е коренно различно?

# 599
Успя ли някой да хване евтините ампули на Миша, аз хванах само бб крема за 3 долара.

Общи условия

Активация на акаунт