Пътят на честта - Тема 3

• 33 985
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да се неначудиш как Митьо го раздава такъв жребец, при положение, че е вечно пиян.
Този, който спеше до баба Маруся може да ни го покажат след 10 серии.

# 661
Тва, ако беше латиносапунка, Стела, вместо да се кисне у ваната, щеше да отиде да изкърти на Кера новата пералня! А Калата - голем спасител! Докато се обяснява с децата, ще се наложи на умрели да прави изкуствено дишане!

# 662
  • София
Стелката е направо потрес! Кой я излъга,че може да играе не знам.
че тя актриса ли е?
Инак, кога се влюби, кога тръгна да се трепе...

# 663
  • София
Ооо, сега Тонката ще стане отмъстителен, че са го отблъснали, и ще използва жокер - помощ от баба Бонка...

# 664
  • София
Тоя Красимир не му ли обидно все такива роли да играе..на сексуален насилник.. тцтц

При ходжа Контипишков ме полазиха тръпки...като знам, че реално много хора ходят и поръчват магии..Бърр

Чакам шамара Симонин.
Ми то като в бг продукциите всеки продуцент си има любимци и кани едни и същи манекенки, манекени, мутри, и т.н. Хората, които учат 4 години са принудени да приемат всичко, което им предложат, ако искат да се занимават с кино/театър! А влезнеш ли в шаблона....

# 665
Керата ще рисува по стените в новото жилище...🙄

# 666
Той я уби бе, егати идиота

# 667
  • София
Бих искала да попитам Милена Фучеджиева от кой действителен случай черпи вдъхновение и коя точно жена се асоциира с този образ на пречукана бременна жена...

# 668
Кой кого уби,че не гледам.

# 669
  • Благоевград
Стана ми гадно, докато гледах сцената. Изтръпнах.

# 670
Малеее, е*ати екшънът.

Кало обаче хич не си поплюва.

# 671
Егати от един час серия, най-интересното го оставиха за последните 10 Мин.
Очаквам понеделник , ще е интересна Ревизията  в Холдинга и срещата на Жаки с Кирката.

# 672
Пишете свястно, бе, хораа.
Какъв екшън,  от каква сцена сте изтръпнали?
Аз не гледам и чета да науча нещо.

# 673
  • Viena
Това удари дъното, честно да ви кажа нямам думи!!!!

# 674
Искрено съжалявам , че гледах последните 10 минути ... колкото и да се случват такива неща зад вратите на някои домове - дойде ми в повече да го гледам по телевизията 🤭
Изненадана съм от постъпката на Калоян ??

Общи условия

Активация на акаунт