КАУФЛАНД - тема 38

• 59 920
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Добро утро! Кафе Нова Бразилия, не знам вие какъв каймак искате, но за мен този е задоволяващ...
Това е пяна ,не е каймак.Научете веднъж завинаги ,че нискобюджетни машини с крема диск не правят каймак ,а просто пяна ! За "кафе" от рода на Нова Бразилия ,няма да коментирам....това не е кафе Hands Minus1

# 496
😨😨😨

Вярно ли? Не мисля че си права.
Пяна друг път...

# 497
Добро утро! Кафе Нова Бразилия, не знам вие какъв каймак искате, но за мен този е задоволяващ...
Това е пяна ,не е каймак.Научете веднъж завинаги ,че нискобюджетни машини с крема диск не правят каймак ,а просто пяна ! За "кафе" от рода на Нова Бразилия ,няма да коментирам....това не е кафе Hands Minus1
А може ли тона да не е толкова назидателрн?

# 498
За мен лично Нова Бразилия си е хубаво кафе , казвам го като човек пробвал какви ли не сортове но си оставам ползвател на Нова Бразилия . А колкото до кафе машината според мен за тая цена си прави доволно и каймак и пяна . Излишно е толкова много злоба рано сутрин ....

# 499
Мъжът ми обича да пие кафе, но аз предпочитам лека кофеинова напитка.
Той пие по няколко кафета, така че сутрин не му пречи да кара с мен на НЕ кафе(Нова Бразилия)! Приятна събота на всички Coffee

# 500
Каква пяна?! Това да не е бира. 🤣
Точно каймак си е. Нашата машина не е такава,но прави почти същата “пяна”. Каймакът си остава по чашата и едва отмивам,ако засъхне.
Нова бразилия взимаме някой път,ако останем без кафе и няма друго. Става,не е чак много зле.

# 501
Аз също харесвам Нова бразилия , дори повече от много прехвалени марки. Това е каймак да, в повечето заведения въобще даже и каймак няма кафето. За парите си е супер тази кафемашина, имаме на друга марка с различни копчета просто иначе е същата и съм много доволна. И по-малко злоба, все пак сме хора и имаме различни мнения Simple Smile

# 502
Благодаря за мненията за стъклените кутии!
Да се върна на тенджерите, ще кажа само че тънките не са хубави и
Скрит текст:
че миналата година по това време си взех 2 дебели, тежки тенджери от alleop (Sapir) за по около 20-ина лева, намалени от 30+. За сега оплаквания нямам, харесват си ми. Не знам дали всеки ден, но през ден със сигурност, ми изпращат кодове за отстъпки. Достатъчно е, човек да следи сайта известно време и може да си купи прилични тенджери на прилични цени.

# 503
  • Варна
Освен основната брошура, има и допълнителна коледна - играчки, украса, лакомства.

# 504
От много време и се каня  и ще ме навиете да си взема.Обаче си купих прахосмукачката на Филипс и ще я похваля,доволна съм ,обира космите от котката и кучето.

# 505
Коледни играчки и лампички накупих миналата година на 31 .12 за тази година хихи лампичките който са в брошурата на 17.99 взех за 1.50 ,а маркучите който са на 24.99 взех за 1.99, а колко играчки за елхата накупих по 0.99 голяма кутия 24 бр играчки в кутия и едни свещички който светят за 1.99 общо взето съм готова за елхата за без пари хихи

# 506
течност за чистачки 5 литра за 40 стотинки ,проверете в местните кауфланди

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:17 от Стоян Маринов

# 507
Мнение?

# 508
  • Русе
За възглавницата на Тед никой нищо не каза, значии! Чудя се да ходя ли да я купя.
Следващата седмица ще си купя ориз Крина, фурми, домати, моркови, топчета Бреф и дезодорант Адидас за малката.

# 509
  • Карлово
Коледни играчки и лампички накупих миналата година на 31 .12 за тази година хихи лампичките който са в брошурата на 17.99 взех за 1.50 ,а маркучите който са на 24.99 взех за 1.99, а колко играчки за елхата накупих по 0.99 голяма кутия 24 бр играчки в кутия и едни свещички който светят за 1.99 общо взето съм готова за елхата за без пари хихи
Ako знаеш как завиждам за маркучите, че дворните са за смяна!

Общи условия

Активация на акаунт