Ertuğrul Özkök yazdı: Can Yaman olayı k … #287;ruymuş! (Случилото се с Джан Яман е истина!)
Колумистът на Хюриет Ертуурул Йозкок (Ertuğrul Özkök), който по принцип не пише за светския живот, а по други теми, разказва следното (превод google):
Бях миналия уикенд в Барселона, за да гледам мача Барселона-Депортиво Алавес.
Вечерта на масата, имаше 4 испански граждани, от сферата на мъжкото облекло.
Един каталунец, двама баски, един галисиец ...
Когато стана въпрос за новите модни тенденции в мъжкото облекло, името на Джан Яман беше споменато.
Зададох въпрос, който ме интригуваше.
Отразеното във вестниците посещение на Джан Яман, когато отиде в Испания да се срещне с публиката, тълпата от жени пред хотела му, признавам, видях хора, събрани с цел маркетинг.
Четиримата испанци на масата дадоха един и същ отговор:
- Не, абсолютно правилно. Джан Яман е най-популярният мъж сред жените в Испания ...
Бога ми, това казаха те.
И всички познаваха Джан Яман по-добре от мен.
Анъл Челик дава интервю (23:50), когато стана въпрос за ситуацията около Джан, Анъл казва следното (превод от руски):
Джан Яман наистина е добър човек, той просто беше неразбран, например, проследих ситуацията с Къванч, той искаше да каже нещо съвсем различно, той има неуспешен период сега, той може да се изразява, той има този потенциал ... неуспешен период ... няколко неуспешни изявления, всичко се струпа, всеки оказва натиск върху него ... играхме в един сериал, той наистина е добър човек .. Мисля, надявам се, той да изрази по-точно това, което искаше да каже ..
Журналист: Много ви благодаря...
Анил: За какво? ... Ааа, че казах мнението си ... един вид, мислехме, че няма да говориш за това ..