👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 203
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Защо се разочарова от Парндорф?

# 332
  • някъде под слънцето...
Отидох за термо чорапогащник, защото ми трябва за довечера и мярнах това.Като за цената си е ОК

# 333

Нямаше кой знае какъв избор и размери от доста неща.

# 334

Нямаше кой знае какъв избор и размери от доста неща.
То там е малко на късмет работата. Аз съм си тръгвала без абсолютно нищо, но имам и много успешни покупки. Хващала съм и допълнителни намаления.

# 335
  • Бургас
От мен една чанта от аутлет Пандорф. Честно казано имах големи надежди за пазар там, но малко се разочаровах.

ОО,даа честита!

# 336
  • Бургас
Палто на Imperial.На живо е още по-красиво!

# 337
RelaxedОт мен рокля, на която мисля да намеря някакво приложение по празниците:

Една за ежедневието, на която не устоях:

Стои много добре, пада тежко и подчертава талията. Само не знам как ще я поддържам. Вискоза с вълна е и според етикета е разрешено само химическо чистене Anguished Аз с химическо нямам нерви да се занимавам. Всички сака и палта си пера. Мисля да я пробвам с пране наръка. Най-много да съм се сдобила със скъпа рокля за еднократна употреба ... Sweat

Ботуши:

И понеже не харесвам Дика, взех и една тяхна от новата зимна колекция Satisfied Не я намирам на сайта да покажа.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:17 от Light Beam

# 338
# 339
Мнооого са мекички HeartHeartHeart

# 340
  • Балчик

за новогодишното парти на фирмата, много ми харесва, на живо е още по уааау

# 341
  • Балчи-Варна
и якенце, което май ще отиде в друг сайт

[/quote]
От къде е?Страхотно

# 342
От Алиекспрес го поръчах.

# 343
RelaxedОт мен рокля, на която мисля да намеря някакво приложение по празниците:

Една за ежедневието, на която не устоях:

Стои много добре, пада тежко и подчертава талията. Само не знам как ще я поддържам. Вискоза с вълна е и според етикета е разрешено само химическо чистене Anguished Аз с химическо нямам нерви да се занимавам. Всички сака и палта си пера. Мисля да я пробвам с пране наръка. Най-много да съм се сдобила със скъпа рокля за еднократна употреба ... Sweat

Ботуши:

И понеже не харесвам Дика, взех и една тяхна от новата зимна колекция Satisfied Не я намирам на сайта да покажа.

Как си перете палтата, имам едно ново ,което искам да изпера преди да облека с вълна? Моля за съвет ... 🌹🤷🏼♀

# 344
Ауу, страхотни са! От къде са купени?

Общи условия

Активация на акаунт