14 февруари 303 рози

• 2 491
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Имах един досаден колега на работа, дето беше набелязал една девойка от друг отдел и ме пита кой е най-добрия магазин за цвета, че да и пратил 200 рози. А тя си имаше приятел и го режеше отвсякъде, не му е давала никакви нишани, че го харесва, даже напротив. Добре, че цветята са скъпи и се облещи от цената, та се отказа Grinning Любовта е любов, но цветята са с пари Grinning
Пък представям си какво щеше да обяснява момичето на приятеля си...

# 16
Много зависи за какво сте скарани и изобщо как е приключило всичко. Но ако съдя по себе си - за да блокирам някого, значи не само, че сме приключили някакъв етап във отношенията си, но и изобщо не желая нито да е да е част от живота ми, нито да ми се мярка в полезрението. Обикновено блокирам досадни, натрапчиви хора, които не разбират от приказка. А аз умея да съм доста ясна, когато не желая да контактувам с някого.  Съответно блокирането е крайна мярка след като никакви разговори не са помогнали да бъда разбрана. Ако такъв човек ми устрои подобна изненада, ако ще и 5000 км да мине и 500 рози да ми изсипе в краката, само напразно ще е бил път и напразно ще са откъснати едни цветя. Най-много да го помисля за психопат.
Иначе рози от любими и обичани от мен хора приемам без всякакви скрупули.

# 17
Кринджнах.

# 18
Ще ги приема, ще се зарадвам, че бившия ми се е сетил за мен на този ден, а след това ще си хвана настоящото гадже и ще отида с него на вечеря Grinning

Не бих ги отказала, но този жест не би променили мнението ми за някого, който съм блокирала и изтрила от живота си.

# 19
Здравейте имам въпрос към жените как, бихте се почувствали ако някой с който сте скарани и сте го блокирали отвсякъде пропатува 2000 км за са ви подари 303 рози на 14 февруари!!!

Да си пАтува обратно

# 20
Ти представяш ли си, сервират ти 30-50 килограма бързоразваляща се биомаса. Барем да бяха 303 розЕта:) да си отлежават...

А това са щайги с рози, направо доставка за цветарски магазин.

Впрочем може да се занесат в цветарския и да се пуснат на промоция, около 14 февруари ще се разграбят.

Ох, сещам се за някакъв пич, май беше деветдесетарска история от Лична Драма или се въртеше из ранните форуми...та пичът се вдъхновил от Bed of Roses и решил да го направи в реала. Та взел той рози, сложил ги на леглото...ама нали мисли с долната глава, забравил да махне бодлите и с все сили метнал гаджето отгоре. Не знам дали е истинско или просто е ранен опит за meme, но влиза в графата психо изцепки.

Иначе едно друго меме се върти сега, с оня, дето сложил 150 кила бяло вино за другарката си...

# 21
  • София
А, 150 кила вино не отказвам. 150 кила суджуци също.Smile

# 22
Да бе, ако се сети, че е Трифон Зарезан, да го разблокира девойката, ма той с тия рози...фатална работа, чуждопоклонническа...

# 23
  • София
Вдъхновена от Сирената ще приема розите, ще натиря младежа и после ще продам розите по 3 лв. парчето (прИмоция) и после ще ида на един романтичен уикенд с настоящето си гадже.
Ако ги продам по 5 лв., може и на самия ден да се напием с милото. За психическото здраве на подаряващия младеж.

# 24
Разбра ли пич,няма смисъл😌?!

# 25
Стела Роза 3, да не си ти гаджето?
Шегувам се. Ако си обаче тури още 03 към ника.

# 26
О, не! НЕ! Не е добра идея; даже е кошмарна!
За тебе ли питаш?

# 27
Ще помисля, че е откачалка и ще се притесня сериозно.
И аз така...И най-вероятно ще гледам да има хора около мен на 14.02.

# 28
Категорично това ще ме отблъсне. Щом съм го блокирала и не съм го потърсила, това означава, че не искам нищо общо с въпросния човек. Ако дойде от майната си с букет специално за 14.02 определено ще ме притесни много и ще го сметна за психопат.

# 29
Единствено ако ги измине пеша тези 2000 км, човек може евентуално да се замисли. Иначе - не!

Общи условия

Активация на акаунт