Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 209
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Днес Петмезов нравоучителства над почти всичките моми в сериала. 

# 676
Защо ли си мисля, че Алекс остана впечатлен от Кая? Усещам, че може и да се заформи нещо. Ицето да се стяга, Кайчето няма да го чака вечно. Grinning

Алекс ми харесва много повече от Христо. Кая да не се помайва.

# 677
  • Берлин
Умрях от скука. Петмезов иззе функциите на трите влъхви + Огнянова. Скукаааааа

# 678
Липсва ти Фотев, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Ами като остана само една влъхва няма как. Жекова сама не може да се справя. Grinning

# 680
Какви погледи си размениха Алекс и Кая...доста добре им се получи. Хич да не се връща оня мръньо Ицака.

# 681
Кой каза, че Петмезов може да е гей. Дано познаете 😁

# 682
Дори в тази сцена за момент Кая ми заприлича на Биляна, не знам защо. Може би в погледа, в начина, по който говори има нещо.

# 683
Петмезов направо ме дразни,иззе функцията на Зорница Simple Smile,обикаляне и ръсене на мъдри съвети.Абе изобщо тази функция трябва постоянно да е заета-Кръстева,Зорница и прочее.Този актьор е направо смешен в напъните си,по-зле и от Неда.

Марио и Зорница ми харесват как се закачат и се самоубеждават,че са само приятели.Велислав има много завладяващ глас.

Мен пък тази Нора нещо не ми вдъхва доверие.Наглее ми,и нещо все на настроения някакви.Опитах се да я разбера,но май е фасони повече при нея.
Мирослава ми е някак по-сърдечна и по-симпатична.Ех този Тасев не могат да го разделят!
Що някоя не избере моят любимец Пенев,ей го сега се обръснал Simple Smile

Мазови толкова са ми омръзнали, та чак интересни ми станаха с тези тривиални,семейни кавги .Но много си пасват на ролите и двамата актьори.

# 684
Разбрах каква е ролята на Петмезов в болницата. Играе го Кръстева докато нея я няма.

# 685
Амбър, Тасев на мен ми е малко като млада версия на Захариев, но без децата. Лепят му се жените една след друга. Я виж колко вече смени. Grinning
За Нора и аз мисля същото, държи се като дете на моменти. Сърди се, цупи се... Пък за Пенев и аз не знам, как все не може да го огрее и него с някоя жена? Явно от екипа са решили, че поне един такъв вечно свободен трябва да има.

# 686
  • Разпиляна във въображението
Оф, само Будинов да не рецитираше по този начин Simple Smile

Нора не ме дразни изобщо. Жената си каза, че й е криво, каза си, че е объркана и така.

# 687
# 688
  • Берлин
Доне,ми не точно Фотев,ама...

Аз продължавам да харесвам Нора. От активните женски образи тя ми е фаворит.

Алекс и Кая....пази,Боже. Двете флегми като се развихрят... хора, поните ли "щурия" секс Алекс+Биляна? Ох, хиля си се тука и ще си сипя още едно

# 689
Хм, недоумявам защо отново включват в промото сцена, която са я давали в предишен епизод. В случая разговорът на Тасев с Мирослава пред кафемашината.

Общи условия

Активация на акаунт