Пътят на честта - Тема 4

• 35 081
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
На тая Фучеджиева яко й говорят звездите, по-добре едно око тук да хвърля. 😂
М.ного яко ѝ говорят и не само звездите!

# 481
Днес няма ли серия?

Да не е свършил сериала?  Mr. Green Joy

# 482
Според мен и леля Фу още не знае кой е убил Оги. Колебае се тя между Киро и Митьо и накрая ще го измисли 😹, ако не реши да го съживи, като птица феникс от пепелта.
Да не забравяме в Дързост и красота често съживяват умрели. Пък в един съседен по час бг сериал един злодей нямаше умиране.

Сериалът ми липсва..ибаси..

# 483
Няма трагикомедия днес! Как ще заспим!?

# 484
Не знам, мисля да си пусна някой 80-рски ужас. Свикнах всяка вечер с психопати да се приспивам и не знам тая вечер как ще е ..Фреди Крюгер или Джейсън , Чъки ли да избера ...ама могат ли да се мерят със Стела , Киро и Митьо..А пък Бонка само ТО може да я конкурира..

# 485
  • София /Абсурдистан
Няма трагикомедия днес! Как ще заспим!?
Няма. Дават стари епизоди на Кошмарите. Нямам нерви отново да ги гледам и тях.

# 486
Предлагам за вдигане на рейтинг да направят Бай Брадър на сериала. Не знам как да го кръстят, минаха ми няколко предложения, но не искам да съм кофти и  Бонка да настрои ходжата срещу мен. Simple Smile

# 487
А аз предлагам, за да вдигнат лейтинг, да питат нас тук какво ни се гледа.

# 488
Мен ми се гледа мусака и сутлажче..Може и една шкембе чорбичка и ако може по-малко Кера.

# 489
Я, пуснали Кошмари в кухнята и вече по 3 епизода. Сега остава да редуцират и ОЖ, че той май е по-малко серии. Искаме си шоуто, че протестите и контрапротестите станаха банални и досадни.

Бегълците ми напомнят за Слав и Мая във фургона.

Симона и Дичо Манолов за хубава двойка и се надявам да я поразвият. Той Дичо уж имаше цялото време, пък не дочака Начо.

амбър алърт - https://www.google.bg/search?ei=xRSyXcC8NMKJjLsP4Mmt-AY&q=%D … dUDCAs&uact=5

https://trud.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b0%d1%80-%d1%8 … %82%d0%b0-%d0%b0/ - вярно сме 15-тата държава. Браво, че веднъж казаха нещо достоверно и полезно. Друг въпрос е задкомпютърното устройство на снимката какви професионални постижения има със системата, че с НАП, а преди това и с други кибер атаки не му се получи и имам усещането, че само е на държавна хранилна по нищо правене освен организирани медийни изяви повече за лична изгода отколкото за отдела.

От личен опит: НАП прави проверка за 5 години назад, но не и за текущата година, освен ако някой "доброжелател" не си е платил щедро, за да ползва всички екстри на тази институционална бухалка.

Както и очаквах, Кирето ще се заеме с Кънчо Каменов, но преди да го изповяда терминално ще го ползва за влияние и шантаж върху другия шмекер. Керчето ще се уреди с трета работа, този път вече по специалността.

Стела май има по-сериозни отклонения от Евгения Генадиева, но няма връзки в Света Анастасия и ако започне да се превръща в зеленчук, добрият пастир Кирето ще я евтанизира като не му е вече полезна за бизнеса

# 490
  • София
Да бе, тая Стела как си поркаше с въображаем Калоян. Всъщност не беше въображаем, беше си го пуснала на телевизора хахаха

# 491
Предполагам защо се свиха до сряда. По БТВ започва реалити от вида на Съдби на кръстопът - Помощ 112, определено като криминално екшън реалити.Та може да са се притеснили за рейтинга и по-добре Манчо да вика като хамалин цяла вечер в стари епизоди, а те да си запазят рейтинга с тайната надежда за сезон 2. Кера все пак трябва да натрие носовете на Бонка и Димитър и да се върне на село на бял мерцедес Grinning

Може и това да го има, но със сигурност е и защото нямат готови епизоди напред. Онзи ден бяха сложили снимка зад кадър, където пишеше 31 епизод, явно не могат да смогнат. макар, че снимачния процес е почнал юли месец и досега дори трябваше да привършват, но явно се съобразяват с изявите им на други места. Гледам в инстаграм Ивайло Захариев е в Братислава

# 492
При Гала говорят за Митьо..

# 493
  • София
Може и това да го има, но със сигурност е и защото нямат готови епизоди напред. Онзи ден бяха сложили снимка зад кадър, където пишеше 31 епизод, явно не могат да смогнат. макар, че снимачния процес е почнал юли месец и досега дори трябваше да привършват, но явно се съобразяват с изявите им на други места. Гледам в инстаграм Ивайло Захариев е в Братислава

Добри или лоши, актьори са и с това си изкарват прехраната. От познати знам, че ако само на един тетър разчитат  не става и за това участват в различни програми, постановки, филми и реклами. И те деца хранят в крайна сметка.
Това май е проблем на Халваджиян и на НОВА, въпреки, че зрителят е разочарован и иска още от Фуч Grinning

# 494
Много неприятно впечатление ми направи актьорът, който играе Димитър, едно такова високомерие..на какво отгоре. На моменти имах усещането, че наистина играе себе си в сериала.
Питаха го какво мисли за ролята си на насилник и каза един вид кой бил той да съди насилниците и че за всичко си има причина и един вид( аз останах с такова усещане), че ги оправдава едва ли не.

Общи условия

Активация на акаунт