Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 532
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря  Маги:)
Няма проблем за това. На работа шефовете са запознати с начинанието ми и не се налага да крия.

# 661
  • Sofia
Благодаря  Маги:)
Няма проблем за това. На работа шефовете са запознати с начинанието ми и не се налага да крия.

Здравей Alba rosa,
Това е много хубаво, че са разбрани в работата ти. Тогава спокойно можеш да си вземеш повече болничен Simple Smile
При мен е сложно и това криене направо много ме напряга особено с прегледите по време на стимулация като зачестят,  знам, че като е започнала инвитро процедурата сме защитени от уволнение по закон.
Малко са вече разбраните шефове Sad

# 662
  • София
Защитена си само в напреднал етап на ин витро, а ной е между пункцията и трансфера

# 663
  • Sofia
Защитена си само в напреднал етап на ин витро, а ной е между пункцията и трансфера

Да знам и това имах предвид, то е ясно,че като е запознала инвитро процедурата включва периода  пункция и трансфер. Всеки си знае как ще реагират в работата.

# 664
Здравейте,
Някой знае ли дали д-р Цветков ще бъде на работа утре (08.01.2020)?

# 665
Момичета, имам въпрос. В 9 г.с. пуснах имунулогични и там в забележката пише максимална доза прогестеронов препарат и зарзио. Пия дуфастон 2х1, слагам утрогестан 2х3 и зарзио през 3 дни. Пишеше и контрола през 17 г.с. Вчера бях на ранна фетална морфология в 13 г.с. Там ми казаха да спра зарзиото, да намаля дуфастона и да го спра до края на седмицата и да слагам утрогестан само вечер. Толкова се вълнувах от прегледа и че слава Богу за сега всичко е наред и съвсем изключих да кажа за имунулогията. Според вас трябва ли да ги спирам, както каза докторката или да ги приемам до 17 г.с. Реално има ли нужда допълнително да се приема прогестерон, след като влизам в 4 месец? Благодаря предварително!

# 666
  • София
Ох аз точно заради това бягах далече от имунолозите Simple Smile
Според мен трябва да се свържеш отново с доктора който е правил ФМ и да коментирате.

# 667
Здравейте, а какво ви е мнението за нивото на имунолозите и въобще имунологичния сектор в клиниката? Там ли се консултирате/провеждате терапии/правите изследванията или по-скоро търсите мнения на друго място .... например за доцент Русев, клиника Малинов, чувам добри отзиви, но той записва часове от март нататък.

Допълвам си поста - само имунологични не сме правили още и затова се чудя.

# 668
  • София
Методите и изследванията на Русев не се тачат в надежда, както и обратното.
Двамата лекари няма и да ви кажат нито ще изследват съвсем едно и също.

Аз лично съм леееко скиптична за целия фактор имунология, но наистина има хора, които след проведено лечение успяват.

Просто ако сте пациент на Надежда, не споменавайте че следвате терапията на Русев. Не я зачитат.

Аз лично съм била при Русев и не съм доволна. (Но лично познавам доволни и то много Simple Smile ). Изследва ми нк клетките 1м след лапароскопия и ми бяха високи. После не искаше да ги повтарям, бях и леко болна. После разбрах, че вирус и скорошна операция могат много да повишат клетките. Е, отказах се от вливанията и тнт. Докато ги правих имах трансфери неуспешни.

После станах пациент на Надежда. Последно на имунологичната биобсия ми излязоха нормални резултатите. Повече не съм ровила в имунологията Simple Smile

# 669
благодаря ти, Brayda *

# 670
някой може ли да ми каже как да си запиша час при Ташков , И колко по рано ?

# 671
Здравейте момичета ,ще правя втори опит на Зет ,Стаменов иска рвмс ,четох че е някакво лекарство ,може ли коментари

# 672
  • София
Здравейте момичета ,ще правя втори опит на Зет ,Стаменов иска рвмс ,четох че е някакво лекарство ,може ли коментари
Не е точно лекарство.
От воята кръв извличат един вид клетки, обработват ги и ги слагат в матката.
За целта се взима двукратно кръв - обикновено в дена на пункцията/овулацията и 1-2 дни след това. Около 2 часа след второто взимане е манипулациата по поставянето в матката.

# 673
Аз правих РВМС при Персенска и теста беше +. Не твърдя, че е от него само, но само това добавихме от предходния трансфер.
Сега ще правим ЗЕТ и дори сама ще си поискам да го направим.
Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 674
Здравейте момичета,

можете ли да ми кажете резултатите от разширена биопсия / имунологична и за импл. прозорец / как могат да се видят, някой ви ги изпраща или се качват в приложението? т.е. преди да ви се обадят за коментар, запознатили сте с резултата от биопсията?

Общи условия

Активация на акаунт