💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 373
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 600
Дали само Момо тества игрите?
Почти съм сигурна че само той ги тества. Peace
Да, така бяха казали. Аз бих се записала да тествам игрите. Simple Smile

# 601
Много е нечестно мъж да тества игрите за жени. Вчера крака който държеше делвите пак беше мъжки. Толкова ли не намериха някоя жена да ги тества.

# 602
  • София
Ние с мъжа ми се изпокарахме,защото аз някак реших,че Гадостина не играе по правилата,защото не беше изправила дъската напълно хоризонтално,но май не съм била права и все пак ми остана един такъв вкус...
Страшно съжалявам за Наско и двойния аршин-той се подпира на кол,славянинът-на патерици,Александър пък изобщо го няма по мои сметки поне 10 -ти ден,но какво да правиш-игрите без правила.

# 603
А ако траките бяха на плажа, сигурно и гипс нямаше да му сложат...

# 604

А, относно довечера .. ще е интересно, ако Славяните загубят, понеже май Георгиос и Март няма да присъстват на номинациите.. (не знам дали вече е коментирано)

Ти пък!  Ей го най-слабият играч, готов за номинация в средата. Другите нека полежат, нека почиват.Smiley

# 605
  • Sofia
Смеете се вие, ама аз съм изумена
от Мартовата тъпота. Симпатичен, добре сложен младеж, учил в Германия.... и кух като тиква. 🙄

# 606
  • Пловдив
Тази седмица Март ще разбере, че все пак има такова нещо като "не мога".

Ако той и Георгиус не присъстват на играта, значи няма да могат и да номинират, а може би по някакво правило не биха могли и да бъдат номинирани. Така може и да им се получи коалицията на Томас и Амелия, но не ми е ясно кой ще номинират и дали двата им гласа ще стигнат.

Спойлер:
Скрит текст:
Интересно, ако спойлерът е верен и тази седмица отпада Стоян, как ли се е стигнало до номинацията му. Мисля, че нито Роберта, нито Веско биха го предложили за изгонване. Вероятно гласовете ще са разпръснати и двата гласа на Томас и Амелия ще стигнат.

# 607
Тази седмица Март ще разбере, че все пак има такова нещо като "не мога".
Ти не го слушай какво говори. Той си не може откакто е в тая игра.
Хората обикновено говорят така категорично за неща, на които правят точно обратното.

# 608
  • Испания
Ти не го слушай какво говори. Той си не може откакто е в тая игра.

Ако питаш мен, много преди играта.

"Битка на живот и смърт", "смъртоносна битка" - в началото се смеех на тези определение. В момента ми звучат зловещо и реално.

# 609
Нямам сведения за преди това, ама вероятно си права.

# 610
  • Испания
Слугинче Маринче чисти, а "нерезите" пак търкат столовете навън.

Колко са жалки тези четиримата!

Този пък Март! Като че ли преди това е бил в игрите!

# 611
Не мога да ги понасям тези четирима тъпанари.

# 612
  • София
Ох, мъжете на славяните са слабоумни, честно!  Crazy

# 613
Кой й е виновен на Роберта, че чисти и слугинства на примадоните смотани? Тя си е виновна..
А тия гнусяри бих им отрязала ... т*пките. Тоя Веско видяхте ли го, дето гледаше като треснат? Мисли Амелия за по-слабо звено от Март, който не може да играе. Абе не ги понасям, не искам заради тях да спра да гледам. Гнусни скапаняци

# 614
Колко са долни славяните  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт