💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 245
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Горният плюс вчерашния пост:
Скрит текст:

# 1 216
Аз пък всичко чета! Всич-ко! Имаше 93 отговора докато се мотах и седнах, и чинно си ги изчетох.
И да, съгласна съм с batigol! Да обиждаш някого като го наричаш жена или женчо, а самата ти си жена, си е ... тъпо! Никой от тия мухльовци не нарекох женчо, защото аз съм горда жена, която може доста добре да се справя с неща, с които и мъжете се затрудняват, въпреки че повечето се имат за всесилни и всеможещи. За мен тия момченца са абсолютни плазмодии и 'ич ми не е, че някой ще ме вземе за некултурна, да го ев@! Малко им се сипва даже, за това какви подли малодушни човечета са!

# 1 217
  • Sunshine state
Коментарите във фейса за женомразците са същите, сигурно много ги е яд, че не спечелиха народната любов тия лекета. Head Band

# 1 218
  • Бургас
То като си стоят в резиденцията контузените може да се изстрелят направо на финала и там, понеже са с болни крачета да изиграят един Белот /или Война, ако другата игра им е много сложна/ и да излъчат победителя. А?

# 1 219
Томас с апел към всички, които ги оплюха

# 1 220
  • Sunshine state
Жегнали сме ги славяните с хейта, а? Нека им е! Sunglasses
И аз бях възмутена как така се дава избор на "ранените" да играят или не, ама ей на. По-несправедлива игра до сега не бях гледала. Пародия.

# 1 221
  • София
Ох, много семпло момче е този Томас. Защо тогава прави тези клипове след края на предаването. Търси известност, а после, ама защо така си изказвате мнението.
Другите си мълчат и затова не го отнасят това, като не го устройва да си заключи акаунта, то не може само лайкчета като пишеш постове до широката общественост.

# 1 222

Това някоя жена му го е писала.

# 1 223

“Не ме касае кой как приема дадена случка” ама ще напиша обръщение, ще снимам видео с оправдания и ще налайквам и споделя постовете на 1-2-мата човека, които ме подкрепят. Мда. Simple Smile
Интересно ми е довечера как ще коментира Ваня случващото се при славяните.

# 1 224
Това всъщност е на Март, а Томас е отбелязан и го е ре-постнал.

# 1 225
  • Испания
Толкова е елементарен Томас, че не може да разбере, че колкото повече говори/пише, толкова по-зле става.

Били се забавлявали. Като гледам, усмивката не слиза от огОрчените им лица. Разбира се, продукцията е виновна.  Тя им слага думи в устата, тя ги кара да лежат като рязани турци, тя... да не изреждам повече. Като са си дали г.за под наем, да очакват мнения по техен адрес. А какви ще са мненията, зависи най-вече от тях. Как пък всички ги критикуват и никой не ги хвали! Те - прави, ние - криви. Хайде, де!

Редактирам: не било на Томас, било на Март. Не в тиквите, а в кратуните - както казват старите хора. Все тая кой от баУета е авторът.

# 1 226
  • Sunshine state
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората, са казали хората. Като не ги касае, защо се обясняват тогава?! Я марш с тия тъпотии!

# 1 227
Ох, много се смях на един пост във фейсбук. Беше нещо свързано със Стоян и, че през цялата игра си е търсил топките. Аз бих добавила, че великата четворка също си ги търсеше през цялото време. И завършваше, че понеже винаги обвиняват Амелия за всичко, сега ще я обвинят, че тя им ги е откраднала. Satisfied

# 1 228
Май ще има гръмотевици в рая, ако се съди от промото.

# 1 229

Това някоя жена му го е писала.

Съгласна. Толкова плавно течаща мисъл не би могла да се роди в нито една от четирите глави на полегналите Тодори.

Общи условия

Активация на акаунт